Corona ve kişisel bakım:(

ben hep kendim aliyorum. zor vs de degil yani.
niye zorlaniyorsunuz anlamiyorum. ki denedikce eliniz alisir korkmayin yani..

arada telefonun kamerasiyla foto da cekiyorum kaslarim esit mi diye ve ona göre ilerliyorum :) tavsiye ederim..

kuaföre gitmek benim icin zaten zaman kaybi ve zulum gibi gelmistir herzaman. hele suan coronadan dolayi ekstra stres. üsenmiyor musunuz :KK51:

yap kendine bir fincan kahve, al eline bir ayna ve cimbiz vs.. rahat rahat al kaslarini
İple nasıl alındığını çözemedim, cımbız da batık yapıyor

Ben de kendim aldım beceremedim. Kaşlarım sarı olduğu için onu bir derece sallamıyorum ama dudak üstünü ağdayla almaktan yara yaptım. Ben de gitmek istiyorum ama korkuyorum hala. Ankarada önerisi olan varsa alırım.

Ben kendim yapıyorum normalde de senede bir kuaförde şekil verdirir kendim devam ederdim bıyık ve kaş ortasını ağdayla alıyorum. Saçım kendi rengim o konuda bir sıkıntım yok. Gözlerden de çok bulaş oluyor o yüzden yakın mesafe riskli kuaförlerde maske kurtarmayabilir yani

Gidiyorum maalesef
Kişisel temizliğimi yapamıyorum koca karınla. Ama akıllandım. Pandemi bitsin epilasyona gideceğim

İstemeyerek de olsa gittim. Ya yeni evliyim tam süslenip püslenip bakımlı olacağım dönemde her yer kapandı. Bahattin abi gibi gezdim kaç ay. Açılır açılmaz hemen hijyenik bir yer bulup gitmeye başladım. Her şeye çok dikkat ettim dışarı filan çıkmadım ama kuaför konusunda dayanamadım.

Ben yasak kalktığından beri gidiyorum çünkü kaşlarım gür, almazsam recep ivedik olurum, kendim alamiyorum bir kere denedim seklini mahvettim.Benim kuaforum cok titiz, tek kullanimlik cimbizlar manikur pedikur setleri falan kullaniyor, gozumun onunde aciyor ambalajlari, karsilikli maskeliyiz her zaman.
Sen de oyle bir yer bulup gidersen cok sorun olmaz gibi.

Neredeyse yaklaşık üç aydır kaşlarımı aldıramadım. Evde kendim alamıyorum şeklini bozuyorum maalesef. Kuaföre gitmeyi düşünüyorum artık sizce maskeli olduktan sonra sıkıntı çıkma olasılığı nedir? Kuaföre gidiyor musunuz bu dönemlerde? Zaten okullar cafeler her yer açık mecbur işe de gidiyoruz ama kuaför deyince bir irkiliyorum nedense..
Kuaföre en son düğünümde gitmiştim 3 yıl olmuş 🤦🏻‍♀️ saçlarımı kendim kesiyorum kaşlarımı kendim alıyorum, manikuru vs kendim yapıyorum. Bence hiç biri özel uzmanlık gerektirecek şeyler değil heleki artık you tube gibi bi veri kaynağı varken

Haziran ayından beri 3 farklı kuaföre toplamda 4 kez gittim.Hiçbir sorun olmadı.Herkeste maske olma zorunluluğu var.Tabi bıyık alırken falan çıkarılıyor.

Saç kesimi dışında her işimi az çok kendim halledebiliyorum.
Saçlarımın da maşallahı var paylaştırsam üç kişiye yeter. 6 aydır kestirmiyordum artık sadece saçtan ibaret olmaya başladığımı düşünüp geçen hafta kestirmeye gittim. Salon oldukça büyüktü, benden başka kimse yoktu, herkes maskeliydi. Memnun kaldım kısacası.

Hiç gitmedim, cesaret edemiyorum.

Ama kaşımı mahvettim.

Saçlarımı da YouTube videoları izleyerek eşimle kestik. Kötü olmadı neyseki. En azından hafifledim biraz.

Kuaföre asla gitmem ben bu pandemi döneminde. Kaşlar için şöyle bir çözüm buldum ben şekil çizip jiletle alıyorum sonra üstünden geçiyorum, bir iki gün sonra da jiletle aldığım yerlerden çıkanları alıyorum. Böylelikle eğer yanlış alırsam düzeltme şansım oluyor. Benim sorunum ağda ile ilgili. Sağ kolumda sakatlık var dolayısıyla ağdayı kendim yapamıyorum. Pandemiden beri mecburen jilet kullanıyorum çünkü tüy dökücüler aşırı tahriş ve alerji yapıyor. Resmen kirpi gibi oldum, bu durumdan çok rahatsızım bir çözümü var mı bilmiyorum.
Saçlarımı ise saldım gitti Rapunzel oldum ama takmıyorum.

Ben de Bahattin abiye döndüm iyice kaşlar aldı başını gitti. Ama iple alsa maskesiz olacak, cımbıza benim yüreğim dayanmaz. Bilemedim napılır.

Back
X