Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen hafta oldum gebeliğimin 15.haftasında hiçbir sorun yaşamadım. Ne kol ağrısı ne herhangi bir şey. 11 ekimde de 2.doz aşım var Sinovac . Hiç pişman değilim iyi ki oldum. Bende evden çıkmıyorum ama eşim polis memuru bi dünya insanla uğraşıyor eve geliyor sen çıkmasan da gelip seni buluyor Allah korusun. Bugün doktoruma gittim adam yemin ediyor 2 ay içinde 12 gebe hasta sadece bizim bölgemizde öldü diye .Merhababen 26 haftalık hamileyim ve aşı olmadım. Kalabalık bi çevrem yok genellikle evdeyim, çalışmıyorum da. O yüzden aşı konusunda kararsızım. Aşı olupta doğum yapan var mı? Yada hamileyken aşı olduğunuz da nasıl geçirdiniz? Ters bi etki oldu mu?
Bende 33 haftalık hamileyim doğum iznindeyim sırf vakalar çok diye erken ayrıldım iş yerinden aşı olmadım ilaç alerjim olduğu için doktor olma alerji olursa bebeği etkiler dedi ve onaylamadı. Ben çıkmasam ne olacak ki eşim büyük bi markette çalışıyor bulgarlar tırcılar köyden şehire gelenler tam geçit yeri eşim aşılı şu an benim annemlerde kalıyoruz bazı sebeplerden dolayı babam hastanede çalışıyo annem aşçı. Çok korkuyorum biz çıkmasak ne olucak kiGeçen hafta oldum gebeliğimin 15.haftasında hiçbir sorun yaşamadım. Ne kol ağrısı ne herhangi bir şey. 11 ekimde de 2.doz aşım var Sinovac . Hiç pişman değilim iyi ki oldum. Bende evden çıkmıyorum ama eşim polis memuru bi dünya insanla uğraşıyor eve geliyor sen çıkmasan da gelip seni buluyor Allah korusun. Bugün doktoruma gittim adam yemin ediyor 2 ay içinde 12 gebe hasta sadece bizim bölgemizde öldü diye .
Her şeyi geçtim doğumum kış ayına gelecek hastaneden ya da bebek görmeye annemler kaynanamlar gelir hepsinin 3 er doz aşısı var yine de test yaptırıp gelecekler ama insan tereddüt ediyor ya bulaşırsa diye .
Allah yardımcımız olsun . Evet biz çıkmazsakta oluyor maalesef . Biraz da sakınan göze çöp batar misali . Allah büyüktürBende 33 haftalık hamileyim doğum iznindeyim sırf vakalar çok diye erken ayrıldım iş yerinden aşı olmadım ilaç alerjim olduğu için doktor olma alerji olursa bebeği etkiler dedi ve onaylamadı. Ben çıkmasam ne olacak ki eşim büyük bi markette çalışıyor bulgarlar tırcılar köyden şehire gelenler tam geçit yeri eşim aşılı şu an benim annemlerde kalıyoruz bazı sebeplerden dolayı babam hastanede çalışıyo annem aşçı. Çok korkuyorum biz çıkmasak ne olucak ki
Aynen öyle sağ sağlim bi atlatsak biraz daha rahatlıycaz belki deAllah yardımcımız olsun . Evet biz çıkmazsakta oluyor maalesef . Biraz da sakınan göze çöp batar misali . Allah büyüktür![]()
Geçen hafta oldum gebeliğimin 15.haftasında hiçbir sorun yaşamadım. Ne kol ağrısı ne herhangi bir şey. 11 ekimde de 2.doz aşım var Sinovac . Hiç pişman değilim iyi ki oldum. Bende evden çıkmıyorum ama eşim polis memuru bi dünya insanla uğraşıyor eve geliyor sen çıkmasan da gelip seni buluyor Allah korusun. Bugün doktoruma gittim adam yemin ediyor 2 ay içinde 12 gebe hasta sadece bizim bölgemizde öldü diye .
Her şeyi geçtim doğumum kış ayına gelecek hastaneden ya da bebek görmeye annemler kaynanamlar gelir hepsinin 3 er doz aşısı var yine de test yaptırıp gelecekler ama insan tereddüt
Ya cevapladığınız için teşekkür ederimGeçen hafta oldum gebeliğimin 15.haftasında hiçbir sorun yaşamadım. Ne kol ağrısı ne herhangi bir şey. 11 ekimde de 2.doz aşım var Sinovac . Hiç pişman değilim iyi ki oldum. Bende evden çıkmıyorum ama eşim polis memuru bi dünya insanla uğraşıyor eve geliyor sen çıkmasan da gelip seni buluyor Allah korusun. Bugün doktoruma gittim adam yemin ediyor 2 ay içinde 12 gebe hasta sadece bizim bölgemizde öldü diye .
Her şeyi geçtim doğumum kış ayına gelecek hastaneden ya da bebek görmeye annemler kaynanamlar gelir hepsinin 3 er doz aşısı var yine de test yaptırıp gelecekler ama insan tereddüt ediyor ya bulaşırsa diye .
Doğru diyorsun. Bende kayınvalidemde kalıyorum eşim suriyede olduğu için ama ister istemez gelen giden oluyor. Annemler yakınımda oraya abimler geliyor görmeye gidiyorum. İlla birileriyle görüşüyoruz.Bende 33 haftalık hamileyim doğum iznindeyim sırf vakalar çok diye erken ayrıldım iş yerinden aşı olmadım ilaç alerjim olduğu için doktor olma alerji olursa bebeği etkiler dedi ve onaylamadı. Ben çıkmasam ne olacak ki eşim büyük bi markette çalışıyor bulgarlar tırcılar köyden şehire gelenler tam geçit yeri eşim aşılı şu an benim annemlerde kalıyoruz bazı sebeplerden dolayı babam hastanede çalışıyo annem aşçı. Çok korkuyorum biz çıkmasak ne olucak ki
Genelde doktorlar gebe ve gebelik planlaması yapanlara sinovac öneriyor ama yine de siz bilirsiniz biontech hamilelik sürecinde birşey yaşanırsa aksi durumlarda sorumluluk kabul etmiyor hatta hamileler ve düşünenler olmasın diyorlar iyice araştırınYaa cevapladığını
Ya cevapladığınız için teşekkür ederimbenim doktorum da biontec olmamı önerdi.
Benim eşimde uzman çavuş ama suriyede. O da orda korkuyor kararsız kaldık ama sanırım olucam.
Hadi ya bunu hiç duymadım kaç gündür araştırıyorum ama denk gelmedim böyle bişeyeGenelde doktorlar gebe ve gebelik planlaması yapanlara sinovac öneriyor ama yine de siz bilirsiniz biontech hamilelik sürecinde birşey yaşanırsa aksi durumlarda sorumluluk kabul etmiyor hatta hamileler ve düşünenler olmasın diyorlar iyice araştırın
Bende 1 senelik evliyim bebiş istediğim için çok derin araştırma yaptım ve sonuç iki doz sinovac oldum hem etkisiz hem güvenilir geldi bana . Doktorlar riske atmaz diye düşünüyorum sonradan başı ağrımaması içinHadi ya bunu hiç duymadım kaç gündür araştırıyorum ama denk gelmedim böyle bişeyeof şmdi hepten kafam karıştı
Hmm anladım sağolun söylediğiniz içinBende 1 senelik evliyim bebiş istediğim için çok derin araştırma yaptım ve sonuç iki doz sinovac oldum hem etkisiz hem güvenilir geldi bana . Doktorlar riske atmaz diye düşünüyorum sonradan başı ağrımaması için
Bunu bilmiyordum ama söylediğiniz iyi oldu teşekkürlerBende 1 senelik evliyim bebiş istediğim için çok derin araştırma yaptım ve sonuç iki doz sinovac oldum hem etkisiz hem güvenilir geldi bana . Doktorlar riske atmaz diye düşünüyorum sonradan başı ağrımaması için
Hayır değilim ama olmaya çalışıyorum İnşallahHmm anladım sağolun söylediğiniz içinşuan gebe misiniz peki
Hayır değilim ama istiyorum Allah izin verirse çalışıyoruz umarım hepimize en hayırlı vaktinde nasip etsin RabbimBunu bilmiyordum ama söylediğiniz iyi oldu teşekkürlerşuan hamile misiniz
İlaç alerjisi derken ne tür ilaca varBende 33 haftalık hamileyim doğum iznindeyim sırf vakalar çok diye erken ayrıldım iş yerinden aşı olmadım ilaç alerjim olduğu için doktor olma alerji olursa bebeği etkiler dedi ve onaylamadı. Ben çıkmasam ne olacak ki eşim büyük bi markette çalışıyor bulgarlar tırcılar köyden şehire gelenler tam geçit yeri eşim aşılı şu an benim annemlerde kalıyoruz bazı sebeplerden dolayı babam hastanede çalışıyo annem aşçı. Çok korkuyorum biz çıkmasak ne olucak ki
Sefalosporin ve bilinmeyen bi ilaç dahaİlaç alerjisi derken ne tür ilaca var
Benimde var da ondan soruyorum
İnşaallah en güzel şekilde Rabbim nasip etsinHayır değilim ama istiyorum Allah izin verirse çalışıyoruz umarım hepimize en hayırlı vaktinde nasip etsin Rabbim![]()
Amin amin diyen dua eden isteyen tüm bacılarımaİnşaallah en güzel şekilde Rabbim nasip etsin![]()
Ayni gruba alerjim var ben biontech oldum gebeyim alerji yapmadi.. sanada şifa olsun inşallah yaptırirsan diye paylaşmak istedimSefalosporin ve bilinmeyen bi ilaç daha
Teşekkür ederim doğumdan sonra artıkAyni gruba alerjim var ben biontech oldum gebeyim alerji yapmadi.. sanada şifa olsun inşallah yaptırirsan diye paylaşmak istedim