• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Corona virüsü bursamı İstanbul mu

Ayse_4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
182
-109
98
Arkadaşlar eşim işe girecek İstanbul a gitmeyi düşünüyorduk ama bu virüs ten dolayı bursada mı kalsak dedik sizce hangisi mantıklı her iki yerde de kalacak yer var

Kalabalık yeri sevmediğim için tercihimi bursadan yana yapardım ama eğer eşimin işi İstanbul da olsaydı git gel yapmasın diye İstanbul'a giderdim. Virüs heryer de var canım. Sadece bursa, İstanbul değil dünyayı sarmış durumda önlemini aldıktan sonra bişey olmaz inşallah. 🤗

virüsün plaka sectıgını bılmıyordum :)
virüs virüsdür eger tedbırsız davranırsak ondan kacıs yok . ıstanbulda zaten yasıyor olsaydınız ne yapacaktınız oyle dusunun. siz onlemınızı alın dıkkat edın her sehır aynı

Olası bir İstanbul depremi söz konusu :/ tüm Marmara’yı etkileyecek Ama en çok İstanbul’u etkiler o yüzden illa İstanbul derseniz Ümraniye taraflarını tercih edin. Yok Avcılar Beylikdüzü Büyükçekmece taraflarına yerleşmeyi düşünüyorsanız tekrar bi düşünün derim .

Çok farklı değiller. Ben de bursadayım ve hep İstanbul fikri konuşuluyor bizde de. Ama karşıyım. İnsanlar oradan kaçmaya çalışırken gitmek istemek bana biraz bile bile lades gibi geliyor. Küçük yer, kalabalık olmayan yer her zaman daha iyi bence

Back
X