- 20 Kasım 2018
- 14.139
- 53.759
- 598
- 35
Olm çok keyifli bişi, inkar etme kınamayız söyle işteYa gezmiyorum diyorum bee 1000 kere söyledim ben donsuz gezemem benim popom büyük allaaah allaaahh![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olm çok keyifli bişi, inkar etme kınamayız söyle işteYa gezmiyorum diyorum bee 1000 kere söyledim ben donsuz gezemem benim popom büyük allaaah allaaahh![]()
Kurmızı kuşak aslında olmalı ironi ironi jdjdsjsjZaten benim gibi anti-gelenekçi bir kadın ve ailesi, geleneksel bir dünür tarafıyla neler yaşar merak etmiyor değilim. Kına gecesi yapmaz bizimkiler, ben de sevmem. Evden gelin çıkarmaya uyuz olurum, çeyiz serme annemlerde dayımlarda bile yoktu, kırmızı kuşak zaten olmaz
Çeyizim falan da yok bu arada, 16-17 yaşımda anneannemlerin ufak ufak yaptığı el işi, iğne oyası vs şeyleri dağıtmıştım gerek yok diye![]()
Olm çok keyifli bişi, inkar etme kınamayız söyle işte![]()
Zaten çıplak oluyorsun, ondan olabilir mi?Ben yapamam öyle kendimi çıplak hissederim![]()
O sentez bende oldu işte tamamen.Zaten benim gibi anti-gelenekçi bir kadın ve ailesi, geleneksel bir dünür tarafıyla neler yaşar merak etmiyor değilim. Kına gecesi yapmaz bizimkiler, ben de sevmem. Evden gelin çıkarmaya uyuz olurum, çeyiz serme annemlerde dayımlarda bile yoktu, kırmızı kuşak zaten olmaz
Çeyizim falan da yok bu arada, 16-17 yaşımda anneannemlerin ufak ufak yaptığı el işi, iğne oyası vs şeyleri dağıtmıştım gerek yok diye![]()
Bu muhteşem uyum karşısında gözlerim yaşardıO sentez bende oldu işte tamamen.
Annem ‘düğünde alkol yok mu şarap içemeyeceğim mi’ diyor, kv dem ‘bizim hacı arkadaşlar gelin görmeye gelecek’ diyor
Yaptım zate, tık yok.Evlenmeden önce tatlıydı çünküfilmdelisi mdjssj arada yokluk yaşıyordun özlüyordun falan eeeee tok açın halinden anlamaz
1 ay cinsel perhiz yap
Zaten çıplak oluyorsun, ondan olabilir mi?![]()
Sizin o hamam takımı adetiniz yok mu Allah bildiği gibi yapsın o adeti
Eşimin bütün sülalesi niye bana iç çamaşırı hediye etti anlamam aylar sürdü![]()
Hamam takimi adetimi?![]()
Ha işte bizde de öyle. Bizim ailede dini şeyler yoktur mesela, annemler bile tee o zamanlar dini nikah yapmamış. Benim sülale içkicidir, alkolsüz düğüne bile masa altından içki sokarızO sentez bende oldu işte tamamen.
Annem ‘düğünde alkol yok mu şarap içemeyeceğim mi’ diyor, kv dem ‘bizim hacı arkadaşlar gelin görmeye gelecek’ diyor
Evlenen en yakın dostum dahi olsa ‘emin misin geç değil, şuan kaçabiliriz’ diyorum, manyak muamelesi yapıyorlar.O zaman yasagti da ondan daha güzeldi bence
Bide dert yok tasa yoktu, sadece libido vardi. Tabiki seks daha güzel olur.
Gittikçe dahada üzülüyorum bu kizlara. Hem süs bebegi gibi süslen, seksten bir haber ol. Sonunda seks hayatin oluyor ama ayni zamanda kira derdinde, evde ne yemek pisirecegim derdide, misafir agirlama derdide,..
Ah ah çok dramatik
Çüşşş ya şaka edıyordum bu bataklıga lyanna dışında kimseyi çekememYaptım zate, tık yok.
Öldürmüşler beni, tüm libidoşlarım gitmiş.
Hayatımın tek manası analık olmuş![]()
O sentez bende oldu işte tamamen.
Ben nefret etmiyorum. Seksili ama pamuk olacakBu kadar çok kadının seksili çamaşırlardan nefret etmesini böyle okuyorum:![]()