Coronasavar

Zaten benim gibi anti-gelenekçi bir kadın ve ailesi, geleneksel bir dünür tarafıyla neler yaşar merak etmiyor değilim. Kına gecesi yapmaz bizimkiler, ben de sevmem. Evden gelin çıkarmaya uyuz olurum, çeyiz serme annemlerde dayımlarda bile yoktu, kırmızı kuşak zaten olmaz :KK70:

Çeyizim falan da yok bu arada, 16-17 yaşımda anneannemlerin ufak ufak yaptığı el işi, iğne oyası vs şeyleri dağıtmıştım gerek yok diye :KK70:
Kurmızı kuşak aslında olmalı ironi ironi jdjdsjsj

Zaten benim gibi anti-gelenekçi bir kadın ve ailesi, geleneksel bir dünür tarafıyla neler yaşar merak etmiyor değilim. Kına gecesi yapmaz bizimkiler, ben de sevmem. Evden gelin çıkarmaya uyuz olurum, çeyiz serme annemlerde dayımlarda bile yoktu, kırmızı kuşak zaten olmaz :KK70:

Çeyizim falan da yok bu arada, 16-17 yaşımda anneannemlerin ufak ufak yaptığı el işi, iğne oyası vs şeyleri dağıtmıştım gerek yok diye :KK70:
O sentez bende oldu işte tamamen.
Annem ‘düğünde alkol yok mu şarap içemeyeceğim mi’ diyor, kv dem ‘bizim hacı arkadaşlar gelin görmeye gelecek’ diyor

filmdelisi filmdelisi haddimi aşıcam da kusura bakma samimiyetime guven lütfen
Djjddjdj evlenmeden önce o kadar cinsellik yaşa kazayla çocuğun olmasın

evlen ve hamile kal hemen xjjxdjd 2 si de kaza
Kddkdkks bu nasıl bir durum

O sentez bende oldu işte tamamen.
Annem ‘düğünde alkol yok mu şarap içemeyeceğim mi’ diyor, kv dem ‘bizim hacı arkadaşlar gelin görmeye gelecek’ diyor
Ha işte bizde de öyle. Bizim ailede dini şeyler yoktur mesela, annemler bile tee o zamanlar dini nikah yapmamış. Benim sülale içkicidir, alkolsüz düğüne bile masa altından içki sokarız :D
Babamın karşısına hacı kayınpeder çıkarsam normal konuşmada sorun olmaz iki medeni insan olarak ben rakı sofrasında Karlı Kayın Ormanı dinleyerek büyüdüm diyeyim, sen anla :D

Hayırlısı artık olmadı kaçarız :D :D

O zaman yasagti da ondan daha güzeldi bence :KK53:

Bide dert yok tasa yoktu, sadece libido vardi. Tabiki seks daha güzel olur.

Gittikçe dahada üzülüyorum bu kizlara. Hem süs bebegi gibi süslen, seksten bir haber ol. Sonunda seks hayatin oluyor ama ayni zamanda kira derdinde, evde ne yemek pisirecegim derdide, misafir agirlama derdide,..

Ah ah çok dramatik
Evlenen en yakın dostum dahi olsa ‘emin misin geç değil, şuan kaçabiliriz’ diyorum, manyak muamelesi yapıyorlar.
3 ay sonra bir telefon ağlama zırlama.
E ne sandın yani, kokmuş çoraplarını yıkadığın adamı aynı şekilde çekici bulmak pek ender bir aşk gerektirir.

Bence sen 3nity 3nity ile beraber kitap çikar, romantik hikayleriniz ile beraber :KK200:

Teşekkür ederim bebeim de, Aryacım beni evlilik yıl dönümünde kokoreççiye götürdü. Hoş benim de itirazım olmadı "Anaa kokoreeçç yeriz hacıııt" olduğum için. Bizden romantiklik çıkmaz. Recep İvedik 7 çıkar.

Bence sen 3nity 3nity ile beraber kitap çikar, romantik hikayleriniz ile beraber :KK200:

Yok be yaw.
Ne romantikler var. Hiç kepçe ile basımdan gül dökülmedi mesela.
6 kere evlilik teklifi etti, hic evet demeden evlendim 🤣
14 yıldır beraberiz, hic evi mumlara bogdugumuz atraksiyonumuz olmadı..
Hey gidi gideyim de söyleneyim.

Back
X