Coronasavar

Evet öyle bir adet var, Yabanelma Yabanelma daha iyi bilir ama damadın ailesindeki kadınlar geline bohça yapar, hediyeler koyar içine eskiden nasılmış bilmiyorum ama şu an öyle :)
Eskiden beri öyle.

Birde bunun gelinin bohçasına şunu koydum o gitmiş benim gelinime en kötüsünü koymuş muhabbetleri olur, evlere şenlik 🤣

Abooo bu arada benım ailem dindar
Abooo şaşırdım
Ay neye şaşırdım acaba

Bu kadar çok kadının seksili çamaşırlardan nefret etmesini böyle okuyorum: :KK57:
Nefret etmiyorum da gereksiz buluyorum kendi adıma. Kendim için don sütyen merakım yok, işimi görsün yeter. Adam için desem eh 1 dakika anca görüyor, onda da dikkat etmiyorlar bile. Arada fantezi için bir iki şey alınır ama gerisinde gerek yok diye düşünüyorum.
Bralet istiyorum ona da sığamıyorum :(

Ha işte bizde de öyle. Bizim ailede dini şeyler yoktur mesela, annemler bile tee o zamanlar dini nikah yapmamış. Benim sülale içkicidir, alkolsüz düğüne bile masa altından içki sokarız :KK70:
Babamın karşısına hacı kayınpeder çıkarsam normal konuşmada sorun olmaz iki medeni insan olarak ben rakı sofrasında Karlı Kayın Ormanı dinleyerek büyüdüm diyeyim, sen anla :KK70:

Hayırlısı artık olmadı kaçarız :KK70: :KK70:
Aksjajsjsjsksk
Sizin aileye çok eğlenceli ortam çıkacak garanti ederim.
Benim şansım şu daha doğrusu anamın gara yazgısı bana geçmiş :KK70:

Babam da böyle bir adamdır, her ne kadar mesleki deformasyona uğrasa da emekli olunca özüne dönüp, anadolu erkeği hacı amca oldu.
Hep zıttılar annemle, biri sokakta köfte arabasında yemek yiyelim derken öbürü eiffel kulesinde bilmem ne yudumlamak hayali kurdu.

Ben ne halt yemeye aynı hatayı yaptım, orası meçhul işte.

Ama o ‘bilenzik’leri şaka sanıyorsanız, vallahi değil.
Onun adı bilenzik hatta fanntazzi türü bile var, fanntazzi yazdığım şekliyle okunur, klavye hatası değil😂

Aaa tam kaynanam :KK70: dedikodu hiç sevmez ama alttan alttan söylemekten de vazgeçmez
Ben çok eğleniyorum annem, teyzem,halam biraraya geldiklerinde, altın kızlar diyorum onlara 🤣 canım sıkkın olduğunda toplarım onları biraraya, keyfim yerine gelir 🤣 korona aramıza girdi bu ara🥴

Nefret etmiyorum da gereksiz buluyorum kendi adıma. Kendim için don sütyen merakım yok, işimi görsün yeter. Adam için desem eh 1 dakika anca görüyor, onda da dikkat etmiyorlar bile. Arada fantezi için bir iki şey alınır ama gerisinde gerek yok diye düşünüyorum.
Bralet istiyorum ona da sığamıyorum :KK43:
Bralet bizim memintolara yağlı urganda idam olur😂

Ben çok eğleniyorum annem, teyzem,halam biraraya geldiklerinde, altın kızlar diyorum onlara 🤣 canım sıkkın olduğunda toplarım onları biraraya, keyfim yerine gelir 🤣 korona aramıza girdi bu ara🥴

Kayınvalidem 4 kız kardeş, ilk defa nikah zamanı tanıdım işte hepsini. Bir gün beni bir yere götüreceklerdi alışveriş için. Arabayla geldiler kapıya, arabaya bi bindim aaa 4 tane kaynanam :KK70: ama eğlenceliler ve iyi insanlar hiç ummadığım kadar seviyorum :)

Tabi ki alkolsüz ve Allahım affetsin tam onların tarz bir sanatçıyla öyle müziklerle falan :KK70:

Ben o toplara girmemek için direkt belediye nikahı yaptım, sen sağ ben selamet 😂
Bizimkiler kapıda davul zurna istedi, önce davul zurna çaldı sonra dua edildi. Nikah normal nikah, peşinden kaynanamın evinde kuran tilaveti. Öyle iki arada bi derede gittik gittik geldik 😂

Kv demin almaya çalıştığı şeyleri görsen nutkun tutulur!
Ürün yok ortada ip ve iki küçük ceviz kadar yuvarlaklar.
Ademle havvadan esintiler😂

Biz birkaç arkadaş çıktık o alış-verişe ve aman allahım, ar etti doncu ar. Biz gidene kadar kadın 4 farklı renge girdi. Ki bu kadının doncu dükkanı var düşün muhabbetleri takımlara bakarken.

Ha işte bizde de öyle. Bizim ailede dini şeyler yoktur mesela, annemler bile tee o zamanlar dini nikah yapmamış. Benim sülale içkicidir, alkolsüz düğüne bile masa altından içki sokarız :KK70:
Babamın karşısına hacı kayınpeder çıkarsam normal konuşmada sorun olmaz iki medeni insan olarak ben rakı sofrasında Karlı Kayın Ormanı dinleyerek büyüdüm diyeyim, sen anla :KK70:

Hayırlısı artık olmadı kaçarız :KK70: :KK70:

Benim esim tarafi muhafazakar, kv'deler istemiyordu alkol felan dügünde ama o benim kirmizi çizgimdi. Bizde alkolsüz dügün olmaz. Yani eskiden bile her masaya visky konulurdu. Ve benim dedigim oldu. Dügünde dileyenler alkol içti.

Ve sanirim benzer sekilde büyümüsüz. Zülfü Livaneli bu ara halen en sevdigim sanatçilardan birisidir. Iki defada konserine gittim.

Aaaaaaaa şaşırdım ikinizn kararımıydı?
İkimiz?
Düğün gelinle damadın değil ki, bizi kim takar?
Ne zaman parasını kendin verirsin o zaman söz hükmün olur.
Gerçi yeri falan elbet biz seçtik de, onlar asla alkol olan bir yere girmiyor, alkol satılan bir yerden alışveriş yapmıyor.
İlk kez eşimin ailesinde duydum böyle bir şeyi.

Ben nefret etmiyorum. Seksili ama pamuk olacak 😌 ama kaynanam da oğlu için hazırlar gibi almasın bir zahmet😄 yoksa ben don hediyesi çok severim

Ya yok ben de kayınvalideyle çamaşır seçmeye gitmem zaten, o konuda hak veriyorum herkese.
Benim şaşırdığım herkesin "ay o ne öyle, çok rahatsız, zaten 2dkda çıkıyor" falan demesi.
Niye 2 dkda çıkarıyorsunuz arkadaşlar sadfgh
Öyle olunca giyesi gelmez tabii insanın :KK53:

Back
X