- 18 Ekim 2018
- 8.183
- 33.923
- 548
Benim yurtdışında evlenip gelmem lazım.Tabi ki alkolsüz ve Allahım affetsin tam onların tarz bir sanatçıyla öyle müziklerle falan![]()
Benim anneannem sorun eder kesin biliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim yurtdışında evlenip gelmem lazım.Tabi ki alkolsüz ve Allahım affetsin tam onların tarz bir sanatçıyla öyle müziklerle falan![]()
Ya yok ben de kayınvalideyle çamaşır seçmeye gitmem zaten, o konuda hak veriyorum herkese.
Benim şaşırdığım herkesin "ay o ne öyle, çok rahatsız, zaten 2dkda çıkıyor" falan demesi.
Niye 2 dkda çıkarıyorsunuz arkadaşlar sadfgh
Öyle olunca giyesi gelmez tabii insanın![]()
Ben de ilk kez duydum gordumİkimiz?
Düğün gelinle damadın değil ki, bizi kim takar?
Ne zaman parasını kendin verirsin o zaman söz hükmün olur.
Gerçi yeri falan elbet biz seçtik de, onlar asla alkol olan bir yere girmiyor, alkol satılan bir yerden alışveriş yapmıyor.
İlk kez eşimin ailesinde duydum böyle bir şeyi.
Orası öyle amaYa yok ben de kayınvalideyle çamaşır seçmeye gitmem zaten, o konuda hak veriyorum herkese.
Benim şaşırdığım herkesin "ay o ne öyle, çok rahatsız, zaten 2dkda çıkıyor" falan demesi.
Babam zamanının solcularından, ateistAksjajsjsjsksk
Sizin aileye çok eğlenceli ortam çıkacak garanti ederim.
Benim şansım şu daha doğrusu anamın gara yazgısı bana geçmiş
Babam da böyle bir adamdır, her ne kadar mesleki deformasyona uğrasa da emekli olunca özüne dönüp, anadolu erkeği hacı amca oldu.
Hep zıttılar annemle, biri sokakta köfte arabasında yemek yiyelim derken öbürü eiffel kulesinde bilmem ne yudumlamak hayali kurdu.
Ben ne halt yemeye aynı hatayı yaptım, orası meçhul işte.
Ama o ‘bilenzik’leri şaka sanıyorsanız, vallahi değil.
Onun adı bilenzik hatta fanntazzi türü bile var, fanntazzi yazdığım şekliyle okunur, klavye hatası değil![]()
Zaten benim gibi anti-gelenekçi bir kadın ve ailesi, geleneksel bir dünür tarafıyla neler yaşar merak etmiyor değilim. Kına gecesi yapmaz bizimkiler, ben de sevmem. Evden gelin çıkarmaya uyuz olurum, çeyiz serme annemlerde dayımlarda bile yoktu, kırmızı kuşak zaten olmaz
Çeyizim falan da yok bu arada, 16-17 yaşımda anneannemlerin ufak ufak yaptığı el işi, iğne oyası vs şeyleri dağıtmıştım gerek yok diye![]()
Ah senin evlilikten bu kadar soğumanın sebepleri daha düğün günü başlamış ya, hak verdim ben sanaAnılaaar anılarrr gözümde canlandılar![]()
Tüm çevrem hala dalga geçiyor benle, tv de fln çıksa foto atarlar...
Nefret etmiyorum da gereksiz buluyorum kendi adıma. Kendim için don sütyen merakım yok, işimi görsün yeter. Adam için desem eh 1 dakika anca görüyor, onda da dikkat etmiyorlar bile. Arada fantezi için bir iki şey alınır ama gerisinde gerek yok diye düşünüyorum.
Bralet istiyorum ona da sığamıyorum![]()
Dini hassasiyet boyutu başka bir şey, kimse zorlanamaz bu konuda.Ben de ilk kez duydum gordum
Karşılıklı saygı çok önemli seni kutlarım
Babam zamanının solcularından, ateist
Bizde anneanne, babaanne, dede vs için mevlüt okutulmadı hiç mesela, neden, çünkü hiçbirimiz için gerekli değil. Şimdi ben bizimkilere gidip düğün sonrası Kuran okunacak desem evlendirmekten vazgeçerlerKi bana da uymaz zaten. O yüzden ya evlenip işleri o noktaya getirmeden beraber yaşamak, ya iki taraf da birbirine uygun olmadığı için ayrılmak en mantıklısı olur. Kendi ailemin yanısıra adamın ailesinin gözünden bakınca da olmaz yani böyle bir dünürlük
![]()
Yalnız eşin ailesinden pek etkılenmemiş dkdk sanırım ya da uyum sağlıyorsunuz bu çok guzelDini hassasiyet boyutu başka bir şey, kimse zorlanamaz bu konuda.
Ne inancı olmayan birine imam nikahı diye diretirsin ne de kendince haram gördüğü bir ortama sokmayı.
Annem ablam çok söylendi ama![]()
Ya yok ben de kayınvalideyle çamaşır seçmeye gitmem zaten, o konuda hak veriyorum herkese.
Bende özellikle eşle o konuda ayrı olup nasıl evleniyorlar şaşırıyorum açıkçası. Aileler farklı olabilir ama eşle arada uçurum olmamalı.Size benzemeyen ya da en kötü hayat tarzı sana ve ailene yakın olmayan biriyle ve ailesiyle evlilik fecaat![]()
Bende özellikle eşle o konuda ayrı olup evleniyorlar şaşırıyorum açıkçası. Aileler farklı olabilir ama eşle arada uçurum olmamalı.
Ben buns pek katılmıyorum yaSize benzemeyen ya da en kötü hayat tarzı sana ve ailene yakın olmayan biriyle ve ailesiyle evlilik fecaat![]()
Benim eşim 8 sene böyle değildi.Babam zamanının solcularından, ateist
Bizde anneanne, babaanne, dede vs için mevlüt okutulmadı hiç mesela, neden, çünkü hiçbirimiz için gerekli değil. Şimdi ben bizimkilere gidip düğün sonrası Kuran okunacak desem evlendirmekten vazgeçerlerKi bana da uymaz zaten. O yüzden ya evlenip işleri o noktaya getirmeden beraber yaşamak, ya iki taraf da birbirine uygun olmadığı için ayrılmak en mantıklısı olur. Kendi ailemin yanısıra adamın ailesinin gözünden bakınca da olmaz yani böyle bir dünürlük
![]()
Kınasız olmaz, kına en eğlencelisi, orada kız kıza aman ne gerdanlar ne kıvırmalar. En ummadıklarının kurtları seni geçer ciddiyim. Kuzenle işte mezdeke dans üçlüsünden ikilisi halt yesin, ilk twerki biz bulduk kınamda.
İşin geyiği bir yana gerçekten ben de öyle bir aileye uyum sağlayamam, kendimi biliyorum. Herkesin hassasiyeti farklı, burada çok örneklemek istemiyorum, gerek de yok zaten ama benden çıkmaz yani.Size benzemeyen ya da en kötü hayat tarzı sana ve ailene yakın olmayan biriyle ve ailesiyle evlilik fecaat![]()
Uclukla alakası yok aslında ben inançlı bir insanım dini hassasiyeti olmayan biriyle evlenemezdim. Çocuk olunca da daha da karışır orada işler. Ortak birşeyler yapmanın ötesine giriyor bazı konular.Ben buns pek katılmıyorum ya
Tamamen kişilerin durumu nasıl karşıladığıyla alakalı bu durum
ve bu durum ortak bir şeyler yapmanı engelleyecek kadar etkıliyorsa
2 tarafta çok uçlarda yaşıyorsa kötü
Napalım yarım saat üstümüzde tutup sürtünelim mi hayret bişi, neyin peşindesin senİşte niye 1dkda çıkıyor ben bunu anlamıyorum asdfgh
Giymişim o kadar, hiç çıkaramam valla![]()