Senin için daha buyuk bir skandal lazım
Gangsta ile idrak in seks kasedi falan çıkarsa unuturuz.
Nickler değişecek, profiller gizlenecekPeki ya o hafızaları nasıl sileceğiz anlatsana biraz? Beni her gören halı masa getirmez mi aklına.. Ya sen
Ben şimdiden değiştireyim de gangstayi göz ardı edicem zaten o da beni etsin
sex yaziyor
ben geldim
Bunca zamandır pipi konuşuyoruz hiç böyle bir giriş yapmadık. Sübhanallah kardeşim shsjsjs. Gel hele otur bir soluklan
İstediğin kadar et, gözün evdeki halılara kayınca hep aklına geleceğim, rahat yok o halılarda size bundan sonra. "Allah kahretmesin bu gadını halı dedi ya" diye o halıları çıplak ayağınla her adımladığında yine aklına geleceğim. Girdik aklına bi kere, unutamayacaksın. İnanmayanlar okumadı ama sen 700 sayfa boyunca bunu okudun. İşledim beynine, geçmiş olsun gadın. Nihohahay
Bunca zamandır pipi konuşuyoruz hiç böyle bir giriş yapmadık. Sübhanallah kardeşim shsjsjs. Gel hele otur bir soluklan
Beraber after değil ayol ahaha
Dur şu lyannayla absoluteun gizli çekim konuşmaları varmış, belki onlar unutturur after filan diyorlar bekliyorum heyecanla
Ben bir süre forumdan uzak duracağım. Geçmişteki pisliklerden arınana kadar. Herkes tiksindi benden. Popüler üye düklü üye oldu. Bu acıyla devam edemem.
Bak misal tatlialirim minnoş bir anneydi benim gözümde, direkt sexli giriş yaptı, bir bir yıkılıyor çizilen imajlarsex yaziyor
ben geldim
Beraber after değil ayol ahaha
Ben karantina sonrası hoşlandığım beyin evine atabilirsem kendimi inşallah
Deme öyle deme nooluurr
bu ara aligida secicilik kurbaniyim
malum benim zamanim geldi
Kudra, gangsta ve absolut forum dışındaki hayatımda da varlarCidden nickleri degıstırecekmısınız?
Abiii anlaşıp grup s......s yapıp sonra artık bırbırımızı tanımıcaz anlaşması yapan insanlar gıbıyız
etmeyın eylemeyşn canımız çeker kimi bulurum ben belli süre sonra yine pisleşiriz
Bir de nasıl zamanı geldi vs va bunları sorarsan sevınırımZamanım geldi deyip öyle yalamalı smiley gönderince hoş olmuyor ama. Anlat hele kimlerdensin ne yer ne içersin. Sabah kahvaltıda keçi boynuzu yiyor olabilir misin?
Bak misal tatlialirim minnoş bir anneydi benim gözümde, direkt sexli giriş yaptı, bir bir yıkılıyor çizilen imajlar
Ve o halılara her dalıp bakışında istemsizce güleceksin. En acısı da bu.
Kesin ajanZamanım geldi deyip öyle yalamalı smiley gönderince hoş olmuyor ama. Anlat hele kimlerdensin ne yer ne içersin. Sabah kahvaltıda keçi boynuzu yiyor olabilir misin?
Daha da önemlisi neyin zamanı gelmiş. Dur hele hızlı giriş yaptı çözeriz evelallahBir de nasıl zamanı geldi vs va bunları sorarsan sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?