- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
Sen şimdi üste çıkma da dersin?
"Şimdi biz neyiz" derim ahfhahBir şey sormak istiyorum
Sebişmeden sonra ne yapıyorsunuz genelde? Hemen duvara bir çentik mi atarsınız, telefonu elinize alıp sosyal medyaya mı bakarsınız, ee annenler nasıl mı dersiniz?
Nedir bunun normali
Bir şey sormak istiyorum
Sebişmeden sonra ne yapıyorsunuz genelde? Hemen duvara bir çentik mi atarsınız, telefonu elinize alıp sosyal medyaya mı bakarsınız, ee annenler nasıl mı dersiniz?
Nedir bunun normali
Neler okuyorum YarebbimAhajsjfjas
Oluyordu. Bazen sinsice yanina yaklaşıp başka temaslarla sorduğum oluyordu.
Daha ayrıntı isteyeceksen özele gel
Yemin ederim şurayı okusa kocam boşar beni.
Bu topik kesinlikle kendini imha etmeli.
Seni de bozacağız dur daha.Neler okuyorum Yarebbim
Bak kimse cesaret edemedi bunu yazmayaAhsjsjdjsjs
Cem yılmaz dan geliyor.
Kıçını döndü yattı.
Değişiyor o.
Bazen sarılıp sarmaşıp muhabbet ederiz,
Bazen durum kritiği yaparız
Bazen telefonlara sararız.
Bak kimse cesaret edemedi bunu yazmaya
He bir de sana after sex selfiesi atma hedefim var şu an biliyorsun ahfhahBir şey sormak istiyorum
Nedir bunun normali
Ayyy gangsta geri dönmüş
Before ds at hasar tespiti performans değerlendirmesindr önemlidirHe bir de sana after sex selfiesi atma hedefim var şu an biliyorsun ahfhah
İlla bozacaksınız yani, belli bir saatten sonra girmeyeceğim ben buraya,ona karar verdim.Seni de bozacağız dur daha.
Ya deme şöyle, ürküp kaçıyor kız.Dönüşümü bırak o kitap eskidi, bak burada millet yatmadan önce 100 fırça darbesi olmuş bacısı. Sizin halıları anlat hele az sen de. Eee noluyor o halılarda?
Dönüşümü bırak o kitap eskidi, bak burada millet yatmadan önce 100 fırça darbesi olmuş bacısı. Sizin halıları anlat hele az sen de. Eee noluyor o halılarda?
Ahsjsjdjsjs
Cem yılmaz dan geliyor.
Kıçını döndü yattı.
Değişiyor o.
Bazen sarılıp sarmaşıp muhabbet ederiz,
Bazen durum kritiği yaparız
Bazen telefonlara sararız.
Bence bekle, karantina sonrası bizi tanımazdan geleceğin zaman değiştirirsinBen korkudan gelemiyorum sus sus halıları yıkamaya vereceğim
Nick değişimi başlamış he. Ben de eski nickime mi dönsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?