yav alti üstü bir sex yazdik yaaa
bana cok normal geliyor, gelip de sapikca fetisli metisli seyler yapmadik sex yazdik
havada karada her canli yapiyor ynai, olaya tamamen bilimsel bakiyorum su an
Ben de ondan şüpheleniyorumDiğer geyik topiklerinden göndermiş olmasınlar. Birliğimizi dük kabilemizi bozmak için?
Ya cidden şüphe ediyorsanız skype vs ses atabılırım çünkü ya da çıkabılırım rahatsızsanızO da bizden oldu ablası, varsa da bir dükü, 778 sayfalık muhabbetten sonra kendiliğinden düşmüştür.
Aaa
O kırmızı gecelik gerçek mi?
Jddjjdjdj kimse bu seviyeye bulaşmaz ancak billur geçebilirşerBen de ondan şüpheleniyorum
Seviyemizi yükseltmek için yapılan kasıtlı hareketler olabilir bunlar. Oyuna gelmemek lazım. Büyük resmi görün arkadaşlar.
Ya cidden şüphe ediyorsanız skype vs ses atabılırım çünkü ya da çıkabılırım rahatsızsanız
Halı deyip geçmeyeceksin yalınız, evdeki her obje eşya başka başka şeylere hizmet edebilirSorsanıza tayt giyip gırgırla halı da temizliyor muymuş
Ya cidden şüphe ediyorsanız skype vs ses atabılırım çünkü ya da çıkabılırım rahatsızsanız
Yaz sen yaz okuyoruz biz.
Ne zenciler, ne masalar, ne halılar okuduk .
Onları da okuruz.
yav alti üstü bir sex yazdik yaaa
bana cok normal geliyor, gelip de sapikca fetisli metisli seyler yapmadik sex yazdik
havada karada her canli yapiyor ynai, olaya tamamen bilimsel bakiyorum su an
Bir soru soracam djkdd ben şahsenn karantinadan dolayı sevgılımle buluşamadıgımdan aha bunlarla dük muhabbetş yapıyorumben evlenmeden önce almistim bir tane ama cok güzel
ama giymiyorum ama cok güzel
daha bugün köfte kokan kiyafetlerimle sevistim
durumlar kötü gibi sanki böyle yazinca cikti ortaya
Sorsanıza tayt giyip gırgırla halı da temizliyor muymuş
ben evlenmeden önce almistim bir tane ama cok güzel
ama giymiyorum ama cok güzel
daha bugün köfte kokan kiyafetlerimle sevistim
durumlar kötü gibi sanki böyle yazinca cikti ortaya
Ya biz burada terlıgun içinde şey de gorduk ondan dolayı anlayabılırım dkdkdKız ciddiye mi aldın?
Alayım skype cnm.
Sonra nasılsa "Bana dükünü gösterdiğğğ" diye geri geleceğim topiğe. Çıkışın yok, sen odtülüsün.
Ben okumadim ki ama
bir bebek kadar masumum su an
Nicki de çok manidar yalnızBunca zamandır pipi konuşuyoruz hiç böyle bir giriş yapmadık. Sübhanallah kardeşim shsjsjs. Gel hele otur bir soluklan
Bir soru soracam djkdd ben şahsenn karantinadan dolayı sevgılımle buluşamadıgımdan aha bunlarla dük muhabbetş yapıyorum
ee bazı hanım ablalarin burada libidoları uzerınde toprak var
ee sen isteklisin de insan kocasına aşne fişne yapar ne bıleyım djdks senınki özledi m der
Olmadı bacak sarkıtır
hepsi yazıyor burada
ben erkegimin ilgisini cekmeye calismam ki,istersem alirim ne girgiriymis yaa
Sehpa ayağı ve vileda sopasından soğudum.Halı deyip geçmeyeceksin yalınız, evdeki her obje eşya başka başka şeylere hizmet edebilir
Ula benim gibi kadın bile halvet dedi. Daha nasıl seviyeli olabiliriz.Bak bakalım senin dışında sex yazan var mı burada? Halı diyoruz, cima diyoruz, halvet diyoruz. Töbe haşa sex denir mi öyle pat diye.
Aaaa tamam olmuşsun sen iki çocuk annesi.
En seksi kıyafet köfte kokan zaten. Böyle her türlü acikacak adam.
Senden öğrenecek çok şeyimiz var sensei
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?