Coronasavar

Diğer geyik topiklerinden göndermiş olmasınlar. Birliğimizi dük kabilemizi bozmak için?
Ben de ondan şüpheleniyorum
Seviyemizi yükseltmek için yapılan kasıtlı hareketler olabilir bunlar. Oyuna gelmemek lazım. Büyük resmi görün arkadaşlar.

Ya cidden şüphe ediyorsanız skype vs ses atabılırım çünkü ya da çıkabılırım rahatsızsanız

Kız ciddiye mi aldın?
Alayım skype cnm.
Sonra nasılsa "Bana dükünü gösterdiğğğ" diye geri geleceğim topiğe. Çıkışın yok, sen odtülüsün.

yav alti üstü bir sex yazdik yaaa
bana cok normal geliyor, gelip de sapikca fetisli metisli seyler yapmadik sex yazdik
havada karada her canli yapiyor ynai, olaya tamamen bilimsel bakiyorum su an

Bak bakalım senin dışında sex yazan var mı burada? Halı diyoruz, cima diyoruz, halvet diyoruz. Töbe haşa sex denir mi öyle pat diye.

ben evlenmeden önce almistim bir tane ama cok güzel
ama giymiyorum ama cok güzel
daha bugün köfte kokan kiyafetlerimle sevistim
durumlar kötü gibi sanki böyle yazinca cikti ortaya
Bir soru soracam djkdd ben şahsenn karantinadan dolayı sevgılımle buluşamadıgımdan aha bunlarla dük muhabbetş yapıyorum

ee bazı hanım ablalarin burada libidoları uzerınde toprak var

ee sen isteklisin de insan kocasına aşne fişne yapar ne bıleyım djdks senınki özledi m der
Olmadı bacak sarkıtır

hepsi yazıyor burada

ben evlenmeden önce almistim bir tane ama cok güzel
ama giymiyorum ama cok güzel
daha bugün köfte kokan kiyafetlerimle sevistim
durumlar kötü gibi sanki böyle yazinca cikti ortaya

Aaaa tamam olmuşsun sen iki çocuk annesi.
En seksi kıyafet köfte kokan zaten. Böyle her türlü acikacak adam.
Senden öğrenecek çok şeyimiz var sensei

yasakli seyler yapiyoruz dimi
cok üstüme geldiniz

Halı deyip geçmeyeceksin yalınız, evdeki her obje eşya başka başka şeylere hizmet edebilir
Sehpa ayağı ve vileda sopasından soğudum.
Vileda sopası dedim de never çok takılmadı bugün, işi var herhalde

Bak bakalım senin dışında sex yazan var mı burada? Halı diyoruz, cima diyoruz, halvet diyoruz. Töbe haşa sex denir mi öyle pat diye.
Ula benim gibi kadın bile halvet dedi. Daha nasıl seviyeli olabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…