Seviyeye arşa çıkaracam penetrasyon sözcüğünü kulanacaksın halvet yerineSehpa ayağı ve vileda sopasından soğudum.
Vileda sopası dedim de never çok takılmadı bugün, işi var herhalde
Ula benim gibi kadın bile halvet dedi. Daha nasıl seviyeli olabiliriz.
mutfakta asci, sokakta anne, kocamla da sevgiliyim
hepsini ayni anda yapabiliyorum
Kızım sevgilinlen buluşamıyorsun diye mi dük muhabbeti yapıyorsun. Kudurduysan malum siteler pro üyelik veriyorBir soru soracam djkdd ben şahsenn karantinadan dolayı sevgılımle buluşamadıgımdan aha bunlarla dük muhabbetş yapıyorum
ee bazı hanım ablalarin burada libidoları uzerınde toprak var
ee sen isteklisin de insan kocasına aşne fişne yapar ne bıleyım djdks senınki özledi m der
Olmadı bacak sarkıtır
hepsi yazıyor burada
Ooo çok sert. kırbaç da kullanıyor musun sadece ele almalı seks mi?
Sevgilimle buluşsam dkdkdk zamanım mı kalır djjd yenı bılgılerımı ateş başa vurmadsn anlatırım zor durumdsyım bacımmKızım sevgilinlen bulaşamıyorsun diye mi dük muhabbeti yapıyorsun. Kudurduysan malum siteler pro üyelik veriyor
Biz düklere olan sevgimizden dolayı konuşuyoruz. Birbirimizin ateşini harlamıyoruz bacım
Sonu öyle bitmiyor o sözün ama lütfen ajajsjjsm
Penetrasyon bütün halvetin tek bir bölümünü anlatıyor ama. Oysa ki halvet emektir, şehvettir, baştan sona bir süreçtir. Halvet penetrasyonu kapsar.Seviyeye arşa çıkaracam penetrasyon sözcüğünü kulanacaksın halvet yerine
Böyle diyorsunuz ama ben cok romantik bir kadinim, oyuncak falan asla sokmam eve
sadece mumlar
sadece utanmam yok, hop atiyorum yataga
zaten minicik bir kadinim, erkegimin kendini koruyabilecek gücü yok, her türlü tavliyorum
bazen de zorla
Erkeğim falan bak emin misin pipinin olmadığına bir yokla bacım ajsjsjskd
Oooo ama canım dkdd penetre olmadsn ön sevişme denir sadecePenetrasyon bütün halvetin tek bir bölümünü anlatıyor ama. Oysa ki halvet emektir, şehvettir, baştan sona bir süreçtir. Halvet penetrasyonu kapsar.
Oooo ama canım dkdd penetre olmadsn ön sevişme denir sadece
Ön sevişme + penetrasyon=halvet
ön sevişme+çatal bıcak seti +ped-penetrasyon=sürtünme
Lyannayla ortak çalışmamız halvetin ne demek oldudğunu bılmıyordumdoktor bu ne
Yaİşte dedi gördünüz, ne yazmış gördünüz değil mi?
Düklerinden ayrı kızçelere gelsin @VanderSevgilimle buluşsam dkdkdk zamanım mı kalır djjd yenı bılgılerımı ateş başa vurmadsn anlatırım zor durumdsyım bacımm
ama benden daha zor durumds olanlards varmış
Tatlıalırımı unutma o benı sollar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?