- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
Bir metre boyum var, mumlu seks severim
Yatakta hakimiyet benim, öyle sever erkeğim
Seks yazısını görünce düz duvarı delerim
Neyle deleyim, iki çocuklu bir anneyim
Ajajsksms
cidden bu libido fazla mi a dostlar
siz hep mi ayni seviyede ilerliyorunuz
ben bir hafta gergin ve sis, diger hafta regl, diger hafta libidolu, doger hafta da obez olarak günleri geciriyorum
bu hep böyleydi
Tamam işte, halvetin içinde ön sevişme de var penetrasyon da. Ben bütün bir süreci kastettiğim için halvet dedim.Oooo ama canım dkdd penetre olmadsn ön sevişme denir sadece
Ön sevişme + penetrasyon=halvet
ön sevişme+çatal bıcak seti +ped-penetrasyon=sürtünme
Hayrkırdımmmmmm akrostiş çalışması yaparmısınnnBir metre boyum var, mumlu seks severim
Yatakta hakimiyet benim, öyle sever erkeğim
Seks yazısını görünce düz duvarı delerim
Neyle deleyim, iki çocuklu bir anneyim
Ajajsksms
Tamam işte, halvetin içinde ön sevişme de var penetrasyon da. Ben bütün bir süreci kastettiğim için halvet dedim.
Reçete yazmam gerekti cınım elbette bu bilimsel çalışmayı en çok bilgili üyeyle yapacaktımTamam işte, halvetin içinde ön sevişme de var penetrasyon da. Ben bütün bir süreci kastettiğim için halvet dedim.
Lyannayla ortak çalışmamız halvetin ne demek oldudğunu bılmıyordum
bu baş ucu reçeten olsun bunsuz aslaaaaa yatağa girme
Düklerinden ayrı derken? Hangimizin dükü var? Benim yok hacı.
Bdv kadınının kocası bu adamTamam işte, halvetin içinde ön sevişme de var penetrasyon da. Ben bütün bir süreci kastettiğim için halvet dedim.
27 kişi var arkadaşlar bilginize
Demiştim ben ajan gönderdiler işte!27 kişi var arkadaşlar bilginize
İzolasyonda bir dükle kapalı değiliz anlamındaDüklerinden ayrı derken? Hangimizin dükü var? Benim yok hacı.
O değil de mumlu seks deyince A Arya_Stark01 nerelerde bak yok ortalıkta.
Sayıyı yenilermisin cınım djjdkdk27 kişi var arkadaşlar bilginize
Oldu iyi geceler yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.27 kişi var arkadaşlar bilginize
Çilek yavrum 29 kişi var ne diyorsun senı tanımıyorum zatenGide gele gerçekten yoruluyor insan
Oldu iyi geceler herkese, yayında ve yapımda geçen herkese teşekkür ediyorum.
Yarın sabaha mini pizza yapacağım, tarif için bekleyin beni, kanalıma abone olmayı ve yorum yapmayı unutmayın.
AHHAHAHAHA hönkürdüm buna, hiç beklemediğim anda geldi piskadın ahfhahhaGide gele gerçekten yoruluyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?