- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Örgütten arkadaşları da gelmiş sinsi sinsi izliyorlar. Kimlikleri tespit edecekler sözde. Gözümün fotosunu atmış kadınım ben sizden mi korkucam olummm
Beni etiketlemişsiniz pardon tanıyamadım?
sert nerden cikti ben inan su an anlamiyorum
kocam kahveye gitmez, arkadasi da yok
ikidir bana sert cikisiyon haaa
Ne diin gı sen?Beni etiketlemişsiniz pardon tanıyamadım?
Ajan olduğu söyleniyorArkadaş kim?
Filmciğim 32 kişi son sayı arkadaş muhabbete gelmişArkadaş kim?
Kızım 789 sayfadır beraberiz, tabii anlıycaz birbirimizi. %90 seni de anlıyoruz yani.Beynım durdu ben tatlı alırım adlı arkadaşı anlamıyorum düşünün
siz diğer anormalleri anlıyorum
Nasıl ya??
Yok yeaa sen benim sanatımı yerin dibine sok, yalamalı sıfatlar gönder sonra ben sert çıkıyorum yoo dostum yoo meyve tabağı ile kocanı kandırabilirsin ama 70 milyonu buna inandıramazsın.
Bana da nah yazıyorlar bazı icatlar falan kim ki bunlar?Hanım efendi burada neden bahsettiğinizden haberim yok. Beni etiketlemişsiniz geldim, sizi dinliyorum? Özelden de halı malı yazıyorsunuz anlamıyorum.
Ben tanımıyorum kendisini.Arkadaş kim?
İyi ki sizleyimKızım 789 sayfadır beraberiz, tabii anlıycaz birbirimizi. %90 seni de anlıyoruz yani.
Halı içine sarılmış fotosunu atmasın da Mavi Boncuk filmindeki Emel Sayın gibiHanım efendi burada neden bahsettiğinizden haberim yok. Beni etiketlemişsiniz geldim, sizi dinliyorum? Özelden de halı malı yazıyorsunuz anlamıyorum.
Kimin ikinci üyeliğiBen tanımıyorum kendisini.
Arkadaş kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?