- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Ay ssizi ortada bırakıp gidemem kiBizden bir kişiyi bile arkada bırakmam. Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz insanıyım ben.
Kesin arkama dönüp bakıcam kimseyi bulamayıp dük gibi kalıcam ortada
Ben de bırakmam ikimizde saptık fkdjddj unuturmuyumAy ssizi ortada bırakıp gidemem kiBizden bir kişiyi bile arkada bırakmam. Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz insanıyım ben.
Kesin arkama dönüp bakıcam kimseyi bulamayıp dük gibi kalıcam ortada
Nolii ya?
Kendimi tarikat üyesi gibi hissettim
Rakamın içinde varimdir yine de...Abla sen gizlisin zaten görünmüyorsun, benden de öpücükler
Bayağı da kendimi ifşa ediyorum sinsi sinsi niye izleyim. Örgütlü değilim ben harranliyim canım. Muhabbetiniz tebessüm ettiriyor keyfiniz yerindeyse başka da bir amacım yok bilginize... Hayırlı geceler alicya hatuna da bir öpücük.
5n 1k pls...
Sana bi söz vermiştim tuttum, saatin doldu napim?
İyi gün dostu ve kötü gün dostunun yanına sap gün dostu kavramını ekleyen koca yürekli küçük vanderBen de bırakmam ikimizde saptık fkdjddj unuturmuyum
Acaba yeni gelen üye baban mı?Garip şeyler oluyor bu gece. Korkuyorum ben. Babam bile izliyor olabilir şöyan.
Baba kıldım namazımı kıldım.
Yani?dondurmali emojimde art niyet ima ederek üzdüler beni
ani duygu degisimi yasiyorum su an
cidden hakliyken böyle oluyor
kadin olmak cok zor
Bana şiir yazıldı bacım halıyı söker atar o üstündeki pislikleri bileHalı demeseydin iyiydi, tam unutuluyordu. Yeni skandallar baş gösterdi topikte. Arkadaş olalım mı yeniden
Kendimi titanic batarken çalan orkestra üyesi gibi hissediyorumGarip şeyler oluyor bu gece. Korkuyorum ben. Babam bile izliyor olabilir şöyan.
Baba kıldım namazımı kıldım.
Halı demeseydin iyiydi, tam unutuluyordu. Yeni skandallar baş gösterdi topikte. Arkadaş olalım mı yeniden
Sahi hali olayi nedir
ben oralari hic bilmiyorum
Bilmiyorum.Aklıma Timurun filleri fıkrası geldi ya, biliyor musun onu?
Şuan ciddi ciddi kardeşim mi diye dusunuyorum ha oyleyse s.....rım kafasına muneye derim deİyi gün dostu ve kötü gün dostunun yanına sap gün dostu kavramını ekleyen koca yürekli küçük vander
Acaba yeni gelen üye baban mı?
Nereleri biliyosan ordan gel bakalım bi.Sahi hali olayi nedir
ben oralari hic bilmiyorum
Yok yok önemli birşey değil, halı yıkama dükkanı tavsiyesinde bulunduk birbirimize de o...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?