Keşke 29 kişi varken atmasaydın çok şükür tam zamanınds yaptın dkkdkddVardım odtüye dedim olayım doktor
Azdım kudurdum bir pipili bile yoktur
Ne edeyim dedim ki kk beni doyur
Duyan gelmiş, burada lezbiyen çoktur
Eyy pipili karantinada seks yok mudur
Rahat mı battı bana sehpa ayağı boktur.
Shsjjs @Vander al conım.
Abla sen ya kupayı kaldırıyorsun
Ya dondurma yalıyorsun
Olayın ne.
Keşke 29 kişi varken atmasaydın çok şükür tam zamanınds yaptın dkkdkdd
90lar candırAklıma 90ların bütün o fesat şarkıları akın etti bir anda
Yaaaa idrağa laf attırmam ben çok begenıyorum edebi yonunusen siir yazdikca ben hayattan soguyorum
yapma
İdrak'in şiirleri başlığımızın vazgeçilmezlerindendir. Temel taşıdır. Laf ettirmeyiz. Her daim yazmıştır, yazmaktadır ve yazacaktır.sen siir yazdikca ben hayattan soguyorum
yapma
sen siir yazdikca ben hayattan soguyorum
yapma
Durdu durdu tam yerinde geldi
Burada goygoy yaparken arada esime bakiyorum
yazik yaa yavrum bilgisayarda oyununu oynuyor
meyve kesip getircem yanina, modumuz bu
Ben dedim ajan diye. Kimbilir kim gönderdi, amacı belli oldu, senin şiirlerini baltalamak. Libidoluyum ayağına sızdı aramıza, şimdi asıl hedefini gerçekleştirip senin kalemini susturmaya çalışacak.Sanatıma laf ettirmem! 29 kişi varmış, sert seven kocanın kahveden arkadaşları olmasın kız?
Sanatıma laf ettirmem! 29 kişi varmış, sert seven kocanın kahveden arkadaşları olmasın kız?
Yoooo32 olmuş @Vander geçmiş olsun senin akrostiş dilden dile gezer artık
İdrak başganın askerleriyik diyerek kapatalım konuyu benceBen dedim ajan diye. Kimbilir kim gönderdi, amacı belli oldu, senin şiirlerini baltalamak. Libidoluyum ayağına sızdı aramıza, şimdi asıl hedefini gerçekleştirip senin kalemini susturmaya çalışacak.
Yedirmeyiz seni korkma.
Ben dedim ajan diye. Kimbilir kim gönderdi, amacı belli oldu, senin şiirlerini baltalamak. Libidoluyum ayağına sızdı aramıza, şimdi asıl hedefini gerçekleştirip senin kalemini susturmaya çalışacak.
Yedirmeyiz seni korkma.
İdrak'e oklava da sallattırmayız kardeeşş.sert nerden cikti ben inan su an anlamiyorum
kocam kahveye gitmez, arkadasi da yok
ikidir bana sert cikisiyon haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?