- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
E tamam üstüne geldiysek istediğin olmuştur, de haydi.bu kari beni kovuyor ben gidiyorum
baya üstüme geldiniz
NedenGözlüklü fotoğraflı kim diye düşünüyordum, keşke öğrenmeseydim gözlüklü arkadaşı :/
Dedim de canınız çeksin diye dimedimdimedin mi haci
Hatırlayamadım :/ hatırlatsan olar mı
Dikine batarken keman çalan tip olmaya karar verdim.
:))Kemanını eline alıp bir an önce başla.
E tamam üstüne geldiysek istediğin olmuştur, de haydi.
Ay gece gece 2 şurda eğleneceğiz diye, patlatma konuyu.
Şşşş sakin ol ve elindeki dükü yavaşça yere bırak.
S.....s yazarken çok nokta koyuyorsun araya aklım hep başka bir şeye gidiyorS.....s diye yazalım hep fkdkdkd alanen yazmayalım tövbeler olsun kokusunu alıyorlar
Burada birşeyler oldu ama anlayamıyorum, ihale yine bana kalacak gibi hisler var içimde. Allah çarpsın ne halıyla ne masaya alakam yok...
Çünkü sıra duş perdelerinde.
İnanmayan 797 sayfa okusun.
Şşşş sakin ol ve elindeki dükü yavaşça yere bırak.
Ben bu repliği bir yerden tanıyacağım, yoksa siz o musunuzÇünkü sıra duş perdelerinde.
İnanmayan 797 sayfa okusun.
alshsjsksk
Şu iletiyle sakinleştim gerçekten
Bunları artık kimse yemez, olaylar olaylar neler oldu sen görmedin
Çok tatlı sinirleniyorsun yanlız kardeş
alshsjsksk
Şu iletiyle sakinleştim gerçekten
Aman sinirli geldim zaten, sizi göreyim iki dk mutlu olayım dedim, parazit varmış asabım bozulduNiye sinirlendin ki sen şekerin filan mı çıktı hayırdır kuzum?
Kendileri gelip baktılar ayrıca başımızds bir gangsta yoktu sahipsiz kaldıkBeni yolladınız naptınız olm, bi gruba zenci çağırmadık diyeceğdim onu da çağırdık. Bakıyom hemen.
Aman sinirli geldim zaten, sizi göreyim iki dk mutlu olayım dedim, parazit varmış asabım bozuldu
Çüşşş fmfkfkd o şekilde gelırse doktor zamanı gelmiştirS.....s yazarken çok nokta koyuyorsun araya aklım hep başka bir şeye gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?