- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.390
- 798
Sen picamacılarda bozmuştun yafrım ilk kendiniŞuraya bak benim duruşumda ne varmış? Vallahi yıkarım topiğinizi başınıza
Sen picamacılarda bozmuştun yafrım ilk kendini
Yok size sosis salam, şırdan şırdanHiç de bile bozmamıştım bir tek o şey muhabbeti vardı, neydi o lyannanin sevdiği yemek? Adanada yeniyordu hani
3 harfli s ile başlayan...Yalnız ben alicja'nın yazdığını okuyunca sevda, 3 harfli falan başka bir şey gelmişti aklıma s ile başlayan
İçim rahatladı şu an.
Yani ev yapımı daha sağlıklıdır tabii ama yine de dışarıdakinin lezzeti ayrı oluyor.
Kimin kimi kavrayacağı pek belli olmaz ki ama nimet çarpar mutfaktan korkarımArtık çok geç, gülen emoji koymuşsun. İstemiyorsun anlıyorum ama yan cebine koyacağım.
Sizin evde kikirdemeler ne alemde kız? Ah o mutfakta belden kavranmalar... Seni seni..
O mantılar neden yapılıyor? Elbette kavranma süresini arttırmak için.
Bulduk, mutfaktakini bulduk, bulduk.
Mantıların bereketi kaçtı.ArtıkYabanelma ya, mutfakta işler nasıl gidiyor dediğimizde tamamdır. O kadar bekledin bekledin bak nimet çarptı.
İnsan bu dük nimetine bu kadar direnirse, sonu mutfak tezgahı olur gülüsü. Ar galmamış arr.
Ah mantılar ahh..
Allah allah ne ki o acaba? Bu da d ile başlıyor bilmem aynı şeyden mi bahsediyoruz
Kimin kimi kavrayacağı pek belli olmaz ki ama nimet çarpar mutfaktan korkarım
Çok üzerime geliyorlar sanırım daha fazla dayanamayacağımSana elim gitmiyor gerçekten.
Uzun zamandır duruşunu bildiğim için, ben bile kıyamadım yani arsızlaştırmaya
Ula bu niye bana döndü?Hiç de bile bozmamıştım bir tek o şey muhabbeti vardı, neydi o lyannanin sevdiği yemek? Adanada yeniyordu hani
Çok üzerime geliyorlar sanırım daha fazla dayanamayacağım
Ula bu niye bana döndü?
Sevdiğim falan değil hiç sevmem bilakis şırdanı
Bismillah, dur ne yaptın nickiyle zıt zarif yabancım?Çok üzerime geliyorlar sanırım daha fazla dayanamayacağım
İkisi de sevda mı diyorsun yani?
Ben karantina başladığından beri hiç almadım. Karantina bitene kadar da düşünmüyorum açıkçası, bu günlerde biraz riskli buluyorum.Yapay tatlandırıcı koyuyorlar onlara hep, dişlere de çok zararlı.
Hem kimin ellediği belli değil
Mecbur kalınca alınır ancak.
Bir şey soracam, şimdi korona var diye eve getirince sirkeli suyla yıkıyor musunuz siz?
O zaman sana geri dönüyoru, nerede kalmıştıkHayırlısı diyorum çilek, hayırlısı. Ben de kıyamadım resmenYabanelma ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?