Coronasavar

Yalnız ben alicja'nın yazdığını okuyunca sevda, 3 harfli falan başka bir şey gelmişti aklıma s ile başlayan
İçim rahatladı şu an.
3 harfli s ile başlayan...

"Sel" mi geldi? Sevdam sel oldu akıyor, önündekileri yıkıyor, bu aşk uğruna ah yar, ne yabanlar yanıyor gibi?

Veya "saz"? Sazımdan tınlayanlar sevdamdır, yarin alnındaki bir tutamdır, bu garip yaban beyinin gözüne baktığında, iyileşip kabuk bağlayan yaramdır

"Sağ" da olabilir. Sen sağ yanımdaki ikinci yürek, sevdamı harlamaya oduna ne gerek, yabanın gönlü alev alev yanıyor, kömür atmayın dostlar kürek kürek

Hepsi sevdayla ilişkilendirilebilen romantik kelimeler. Senin nasıl fesatlığın tuttuysa.

Yani ev yapımı daha sağlıklıdır tabii ama yine de dışarıdakinin lezzeti ayrı oluyor.

Yapay tatlandırıcı koyuyorlar onlara hep, dişlere de çok zararlı.
Hem kimin ellediği belli değil
Mecbur kalınca alınır ancak.
Bir şey soracam, şimdi korona var diye eve getirince sirkeli suyla yıkıyor musunuz siz?

Kimin kimi kavrayacağı pek belli olmaz ki ama nimet çarpar mutfaktan korkarım

Mantıların bereketi kaçtı.

Mantı mı açmış bugün

Ben karantina başladığından beri hiç almadım. Karantina bitene kadar da düşünmüyorum açıkçası, bu günlerde biraz riskli buluyorum.

Evdekinden de çok bir şey anlamıyorum, o yüzden hazır almayı tercih ediyorum. O yüzden artık bir iki ay daha sıkacağım dişimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…