Coronasavar

Siz ne diyorsunuz hatunlar, aklıma kötü kötü şeyler geliyor.

Siz neden bahsediyorsunuz şu an meraktan ölüyorum ama sormaya o kadar korkuyorum ki

Hemen de pes ettin
Zayıf bir anıma geldiyse demek
Daha fazlası beni zorlar, tarikata girdim ama alt seviyedeyim henüz alışıp alismayacağım meçhul sizi çokta şey etmeyin yani
Hayırlısı diyorum çilek, hayırlısı. Ben de kıyamadım resmen Yabanelma ya..
Bir bir kıydınız bana

Gülüm ne diyorsun sen aklıma gelen şey değildir umarım

Daha fazlası beni zorlar, tarikata girdim ama kat seviyedeyim henüz alışıp alismayacağım meçhul sizi çokta şey etmeyin yani

Bir bir kıydınız bana
Yok bağrımıza bastık, bidahaki sıranı ben alacağım sözüm söz

Karantinadan beri bir defa aldım ben.
Ama eve gelince panik oldum nereye sokacağımı bilemedim üzerinde virüs vardır diye.
Yarım saat balkonda beklettim, sonra içeri alıp sirkeli suyla bir güzel ovaladım. Ama çok yorucu yani bu süreç.
O yüzden artık evde yapıyorum.

Offf çok riskli bir yazı, acil ne olduğunu söylemeniz lazım.
Ayrıca varsa evde yapılanı hayrına tarif verin vandere

Daha fazlası beni zorlar, tarikata girdim ama kat seviyedeyim henüz alışıp alismayacağım meçhul sizi çokta şey etmeyin yani

Bir bir kıydınız bana

Biz aldık gülüsü ağzından. "Kimin kimi kavrayacağı belli olmaz" dedin ipini çözmedin. Ellerin bağlı değildi. Geçmiş ola.
Mutfaktaki yabanelma. Ah o mantılar, elmalar ah.. Buzdolabından çilek yediriyollağ birbirlerine öbüşerek.
İnanmayan 813 sayfa okusun.

Kapıda direkt açıp sirkeli su fısfıslayıp alsan da olurdu sanırım. Umarım ovalarken kurularken elinde eldiven vardı, yoksa riskli davranmışsın.

Bilmiyorum benim içime sinmiyor bu dönemde dışarıdan alıp eve getirmek. Sonuçta kimin nasıl ellediğini ettiğini bilmiyorum. Bir süre almasam sorun olmaz diye düşünüyorum.

Evde yapmak için internette tarifler var ama yine de bence hazırı gibi olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…