O zaman sana geri dönüyoru, nerede kalmıştık
Siz ne diyorsunuz hatunlar, aklıma kötü kötü şeyler geliyor.Ben karantina başladığından beri hiç almadım. Karantina bitene kadar da düşünmüyorum açıkçası, bu günlerde biraz riskli buluyorum.
Evdekinden de çok bir şey anlamıyorum, o yüzden hazır almayı tercih ediyorum. O yüzden artık bir iki ay daha sıkacağım dişimi.
Ben karantina başladığından beri hiç almadım. Karantina bitene kadar da düşünmüyorum açıkçası, bu günlerde biraz riskli buluyorum.
Evdekinden de çok bir şey anlamıyorum, o yüzden hazır almayı tercih ediyorum. O yüzden artık bir iki ay daha sıkacağım dişimi.
Ya .. et halıyı, ben senin evi komple kaplarım tenler ay gönüller bir olsunYok ya ben gidiyorum, halıları filan aklınızdan atınca gelirim
Zayıf bir anıma geldiyse demekHemen de pes ettin
Daha fazlası beni zorlar, tarikata girdim ama alt seviyedeyim henüz alışıp alismayacağım meçhul sizi çokta şey etmeyin yaniYabanelma arkadaşımızı anlayalım lütfen, son tezgah macerasından sonra biraz çarpıldığı için konuşmaktan korkuyor. Gel canısı, bak ilk dük'ü sorunsuz dedin aferin. Oluyor. İşte böyle.
Bir bir kıydınız banaHayırlısı diyorum çilek, hayırlısı. Ben de kıyamadım resmenYabanelma ya..
Gülüm ne diyorsun sen aklıma gelen şey değildir umarımBen karantina başladığından beri hiç almadım. Karantina bitene kadar da düşünmüyorum açıkçası, bu günlerde biraz riskli buluyorum.
Yok bağrımıza bastık, bidahaki sıranı ben alacağım sözüm sözZayıf bir anıma geldiyse demek
Daha fazlası beni zorlar, tarikata girdim ama kat seviyedeyim henüz alışıp alismayacağım meçhul sizi çokta şey etmeyin yani
Bir bir kıydınız bana
Ben karantina başladığından beri hiç almadım. Karantina bitene kadar da düşünmüyorum açıkçası, bu günlerde biraz riskli buluyorum.
Gülüm ne diyorsun sen aklıma gelen şey değildir umarım
Offf çok riskli bir yazı, acil ne olduğunu söylemeniz lazım.Karantinadan beri bir defa aldım ben.
Ama eve gelince panik oldum nereye sokacağımı bilemedim üzerinde virüs vardır diye.
Yarım saat balkonda beklettim, sonra içeri alıp sirkeli suyla bir güzel ovaladım. Ama çok yorucu yani bu süreç.
O yüzden artık evde yapıyorum.
Zayıf bir anıma geldiyse demek
Daha fazlası beni zorlar, tarikata girdim ama kat seviyedeyim henüz alışıp alismayacağım meçhul sizi çokta şey etmeyin yani
Bir bir kıydınız bana
Şeyhim el verdi bana o algılar açılmazsa ayıp olur
Aranızdaki asıl ajan benim , hahahaBaşladı hemen tarikat, şeyh diye bizi böyle kandırabileceğini mi zannettin seni seni
Şeyh şıhhğğğ liderimizŞeyhim el verdi bana o algılar açılmazsa ayıp olur
Offf çok riskli bir yazı, acil ne olduğunu söylemeniz lazım.
Ayrıca varsa evde yapılanı hayrına tarif verin vandere
Kapıda direkt açıp sirkeli su fısfıslayıp alsan da olurdu sanırım. Umarım ovalarken kurularken elinde eldiven vardı, yoksa riskli davranmışsın.Karantinadan beri bir defa aldım ben.
Ama eve gelince panik oldum nereye sokacağımı bilemedim üzerinde virüs vardır diye.
Yarım saat balkonda beklettim, sonra içeri alıp sirkeli suyla bir güzel ovaladım. Ama çok yorucu yani bu süreç.
O yüzden artık evde yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?