- 20 Kasım 2018
- 14.298
- 54.399
- 598
- 35
Siz ne diyorsunuz hatunlar, aklıma kötü kötü şeyler geliyor.
Siz neden bahsediyorsunuz şu an meraktan ölüyorum ama sormaya o kadar korkuyorum ki
Gülüm ne diyorsun sen aklıma gelen şey değildir umarım
Bende yatayım yarına minik pizza yapıp sizinle paylaşacaktım ama artık mutfakla ilgili birşey yazamam muhtemelenYokuspokus sağolsun
Alıyonuz ovalıyonuz, çilek nereye sokacağını bilemiyor falan, evdeki yerini tutmuyorYine neye fesatlandınız acaba siz?
Te allam yine dük geldi di mi aklına?Alıyonuz ovalıyonuz, çilek nereye sokacağını bilemiyor falan, evdeki yerini tutmuyor
İyi geceler zarif yaban, tarif isterim benBende yatayım yarına minik pizza yapıp sizinle paylaşacaktım ama artık mutfakla ilgili birşey yazamam muhtemelenYokuspokus sağolsun
Bdv de olsak yine gelirdiTe allam yine dük geldi di mi aklına?
Baktığınız her yerde dük görüyorsunuz algılar bozulduBdv de olsak yine gelirdi
İyi geceler tatlı kız, üzerine çok geldiysem affolaİyi güldüm gece gece, bugün çok sinirlerim bozuktu iyi geldiniz iyi geceler canlarım
Bdv de olsak yine gelirdi
Zihnimden bir tek çapraz hareket kurtuluyor, dikey yatay hepsi düke gidiyorNaletlendik bence.
Zihnimden bir tek çapraz hareket kurtuluyor, dikey yatay hepsi düke gidiyor
Bunlar benim senelerdir bastırılmış, kendi kendime muzip gülüşlerimBeni o bile kurtarmıyor, sayısı artıyor ve açısı değişiyor sadece. Tokuşturuyolla bacım.
Kapıda direkt açıp sirkeli su fısfıslayıp alsan da olurdu sanırım. Umarım ovalarken kurularken elinde eldiven vardı, yoksa riskli davranmışsın.
Bilmiyorum benim içime sinmiyor bu dönemde dışarıdan alıp eve getirmek. Sonuçta kimin nasıl ellediğini ettiğini bilmiyorum. Bir süre almasam sorun olmaz diye düşünüyorum.
Evde yapmak için internette tarifler var ama yine de bence hazırı gibi olmuyor
OhaEvet eldivenle tutma yerinden tuttum, her yerine temas etmedim.
Sirkeli su fısfıslayınca virüs ölüp üzerinde kalmaz mı? O yüzden ovalamıştım ben yanlış mı yaptım acaba
Ben almadan duramıyorum, bazı rahatsızlıklarım var. Elim ayağım titriyor almadığımda.
O yüzden bir süre evde yapacağım bakalım. İkisinin tadı ayrı bence.
Google'da tarifler var videolu. Onlara bakabilirsin
Yok fısfıslayınca virüs ağır olduğu için ölüp yere düşüyor. O nedenle yerle temas etmemek önemli. İlla almam gerekse önce yere geniş bir naylon serer onun üzerinde temizler, sonra naylonu atıp eve öyle alırdım ben.Evet eldivenle tutma yerinden tuttum, her yerine temas etmedim.
Sirkeli su fısfıslayınca virüs ölüp üzerinde kalmaz mı? O yüzden ovalamıştım ben yanlış mı yaptım acaba
Ben almadan duramıyorum, bazı rahatsızlıklarım var. Elim ayağım titriyor almadığımda.
O yüzden bir süre evde yapacağım bakalım. İkisinin tadı ayrı bence.
Google'da tarifler var videolu. Onlara bakabilirsin
Bunlar benim senelerdir bastırılmış, kendi kendime muzip gülüşlerim
Hayatımdaki kimse bu kadar fesat olmadığı için ortaya dökülemiyor içimde patlıyordum, burada bigbang olduk hepimiz
Hangover taktiği uygulayıp, burada olan burada kalır deyip saygın bdv imajımıza geri dönmeliyiz.Voltran gibi bir araya gelip big dük gibi olduk. Olm bi kızılderili kabilesine bağlayıp ateş etrafında "Dük dük aa uu dük dük aa uu dük" diye dönmediğimiz kaldı bu tarikatın sonu nereye abi? Sorarım nereye?
Yok fısfıslayınca virüs ağır olduğu için ölüp yere düşüyor. O nedenle yerle temas etmemek önemli. İlla almam gerekse önce yere geniş bir naylon serer onun üzerinde temizler, sonra naylonu atıp eve öyle alırdım ben.
Yani elin ayağın titreyecek kadar etkileniyorsan bir şekilde halletmen lazım tabii. O zaman en iyisi evde yapmak.
Ben şu an idare ediyorum bir şekilde, karantina sonrasını bekliyorum ama çok sıkışırsam tarif videolarına bakarım.
Teşekkürler çiçeğim.
Big Dük ahahhaVoltran gibi bir araya gelip big dük gibi olduk. Olm bi kızılderili kabilesine bağlayıp ateş etrafında "Dük dük aa uu dük dük aa uu dük" diye dönmediğimiz kaldı bu tarikatın sonu nereye abi? Sorarım nereye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?