Coronasavar

Beni o bile kurtarmıyor, sayısı artıyor ve açısı değişiyor sadece. Tokuşturuyolla bacım.
Bunlar benim senelerdir bastırılmış, kendi kendime muzip gülüşlerim
Hayatımdaki kimse bu kadar fesat olmadığı için ortaya dökülemiyor içimde patlıyordum, burada bigbang olduk hepimiz

Evet eldivenle tutma yerinden tuttum, her yerine temas etmedim.
Sirkeli su fısfıslayınca virüs ölüp üzerinde kalmaz mı? O yüzden ovalamıştım ben yanlış mı yaptım acaba

Ben almadan duramıyorum, bazı rahatsızlıklarım var. Elim ayağım titriyor almadığımda.
O yüzden bir süre evde yapacağım bakalım. İkisinin tadı ayrı bence.
Google'da tarifler var videolu. Onlara bakabilirsin

Oha
Neyse sustum, çapılacağım
Nimetse affet Allahım dinimiz amin.

Yok fısfıslayınca virüs ağır olduğu için ölüp yere düşüyor. O nedenle yerle temas etmemek önemli. İlla almam gerekse önce yere geniş bir naylon serer onun üzerinde temizler, sonra naylonu atıp eve öyle alırdım ben.

Yani elin ayağın titreyecek kadar etkileniyorsan bir şekilde halletmen lazım tabii. O zaman en iyisi evde yapmak.

Ben şu an idare ediyorum bir şekilde, karantina sonrasını bekliyorum ama çok sıkışırsam tarif videolarına bakarım.

Teşekkürler çiçeğim.

Bunlar benim senelerdir bastırılmış, kendi kendime muzip gülüşlerim
Hayatımdaki kimse bu kadar fesat olmadığı için ortaya dökülemiyor içimde patlıyordum, burada bigbang olduk hepimiz

Voltran gibi bir araya gelip big dük gibi olduk. Olm bi kızılderili kabilesine bağlayıp ateş etrafında "Dük dük aa uu dük dük aa uu dük" diye dönmediğimiz kaldı bu tarikatın sonu nereye abi? Sorarım nereye?

Hangover taktiği uygulayıp, burada olan burada kalır deyip saygın bdv imajımıza geri dönmeliyiz.
Sayko değilse bunca sayfayı kimse okumaz zaten.

Farklı tarifler bulursam ben de paylaşırım canım, bakalım önce bir ustalaşayım da

Big Dük ahahha

Ben yatıyorum kızlar, hepinize iyi geceler. Yarın görüşmek dileğiyle, öperim hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…