- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.390
- 798
Dötünü kime yolladım diyeceğim de gerek yok ki, sokakta denk geliyoruz rüzgar sağolsunKim arkadaşına cinsel organ yollar denmiş de ondan sordum ben
AkshsjsksjKocanın tarafı dahil mi, hariç mi?
Alici bulursan onları bedavaya ver.
Yok, ben mutfak kısmındayım işin.
Mesleğimle ilintili olarak merak saldım bir dönem amma velakin benim gibi ‘nadide, bulunmaz, efendi, hanım hanımcık, hamarat, son anadolu kadınlarından, elinde bileziğiyle hamur açıp glutenden insan öldüren’ bir housewife a göre değil dedim.
Yoksa youtube falan anca şarkı dizi vs için kullanırım, tanımam da
Mutfak deme baa , iki günde soğuttular beni mutfaktanYok, ben mutfak kısmındayım işin.
Mesleğimle ilintili olarak merak saldım bir dönem amma velakin benim gibi ‘nadide, bulunmaz, efendi, hanım hanımcık, hamarat, son anadolu kadınlarından, elinde bileziğiyle hamur açıp glutenden insan öldüren’ bir housewife a göre değil dedim.
Yoksa youtube falan anca şarkı dizi vs için kullanırım, tanımam da
Vanilya derken harbici özütünden mi bahsediyoruz, sade bildiğimiz toz vanilinli kek mi?Aaa ben seni takip ederdim canim. Güzel, pratik tariflerin varsa en azindan burdan paylas. Artik saç bas yollacam ne yemek yapacam diye. Yapacaksan ama, bir 5 yasindaki çoçuga anlatir gibi anlatacaksin (aslinda burda baska bir cümle ile tarif etmek istedim fakat silivr soguktur). Ben mutfakta hayli berbatim çünkü.
Ve güzel normal (vanilyali) kek tarifin varsa, onuda paylasabilirsin. Son zamanlarda kizim için kek merakina saldim çünkü.
Kız dur konu değişiyor, bambaşka yüksek seviyeli alanlara geçiş yapıyoruz, şş çaktırma hedef şaşırtıyoruzMutfak deme baa , iki günde soğuttular beni mutfaktan
Evde her şey var ama biz makarna yiyoruz culara da hizmet veriyor musunVanilya derken harbici özütünden mi bahsediyoruz, sade bildiğimiz toz vanilinli kek mi?
Şaka bir yana mutfakta iyiyim, severim, aranılan insan olduğum tek yer orası zaten
Wpp gruplarım ‘filmdelisi şunlar var ne yemek yapayım’ la dolu.
Öyle de bir hizmet veriyorum
Aaa foruma zenci getirmişler.
Yeah babyEvde her şey var ama biz makarna yiyoruz culara da hizmet veriyor musun
Vanilya derken harbici özütünden mi bahsediyoruz, sade bildiğimiz toz vanilinli kek mi?
Şaka bir yana mutfakta iyiyim, severim, aranılan insan olduğum tek yer orası zaten
Wpp gruplarım ‘filmdelisi şunlar var ne yemek yapayım’ la dolu.
Öyle de bir hizmet veriyorum
Mutfaktan da anlamam konuşmayınn
Hdjddjd anladığım hiç bir şey yokHem yazma seklin kötü, hem mutfaktan anlamiyorsun. Ben seni çok sevdim giz
Sır tarifimi veriyorum, tutmaması imkansız.Sade kek demek istedim. Geçenlerde yapmistim, iyide olmustu fakat yapilisinda biraz zorlandim. Ilk basta sadece tere yag ve sekeri mikserliyeceksiniz dediler. Eh yaptim fakat her yere siçramisti. Yagi önceden çikarmistim buzdolaptan oysa ki. Ama önce dediysem, yarim saat felandi. Yetmedi mi acaba? Neyse ki ben biraz yogurdum, sonra yumurtalari ekleyip mikserledim biraz daha iyi olmustu.
Ama bunun dahada kolay tarafi yokmu ayol?
Ve madem böyle bir servisin var, bizde yararlanalim ayol!
https://giphy.com/9rhNJScGSlneHpLtnzDötünü kime yolladım diyeceğim de gerek yok ki, sokakta denk geliyoruz rüzgar sağolsun
Hdjddjd anladığım hiç bir şey yok
Bu benı sevmen için sebepse fazlasıyla sebebın var cjdnfjd
Şu an değil ama en son:Ayirten su an dinlediginiz müzik nedir? Benimkisi. Bu arada bu adamida sexy buluyorum dogruyu söylemek gerekirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?