Coronasavar

Eklentiler

• IMG_20200402_233046.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 26
Gangsta ya yapacak bir şey icat edilmedi henüz
Geçmişe yolculuk bulunur hepimiz siliniriz, gangstawalk hala dükleri arıyor olur fil hafızasıyla, ben diyim.

Bana bi şey bulana madalya takacağım. Bana da bulun olum bi şey, inanmayan 9238 sayfa okusun.

Evet aynen tarif ettiğin gibi ama aynadan.
Ne yazık ki maruz kaldım o görüntüye, hafızamdan da silemiyorum

Bakmadan önce bilmiyormuydun? Hadi dogruyu söyle kiz, onun dükünü merak ettin demi?

Özel mesajla ‘arkadaşına’ atacağına, hikayeye atmış kendisi, öyle dedi.
Hangi arkadaşlar birbirlerine cinsel organlarını gösteriyor, bilemiyorum tabi.

Haaa gaylik oradan geliyor, anladim. Bu salak niye bu kadar meshur oldu o zaman? Adam bir video bile yollayamiyor, youtube stari oluyor. Komedi resmen

Bir süre işsizlikten ‘la bu işin mantığı ne, sosyal medya uzmanlığı sertifikası alayım’ diye takip ettiğim fenomenlerden biri kerimcan.

Yani çok şey yazılır da özetle, magazinin izlenmesini normal karşılıyorsak, onlar da öyle ama hedef kitle gençler.
Tek fark bu ve ciddi anlamda deli paralar dönüyor, benim sülalemi satsak, herhalde 1 seneki kazancını anca çıkarırız.

Aradaki fark benim ki bimden, tabi siz zenginler ne bilirsiniz bimin uyduruk markalarını

Ooo bu işte master'ım mesajı da geldi, okuyun ne yazıyor. Oo oo.
Seni gidi gidiii. Nimetlen oynamaya doymuyorsun bak gene çarpılacan bacım uyardım. Ama zevk senin tabi, çarpıl düzel çarpıl düzel seviyorsun demek.

Biliyorum deli paralarin döndügünü ama yani video yollayacak beyin kapasitesi bile zor olan biri, nasil bu kadar fenomen oldu? Onu akil edemiyorum bir türlü.

Sende içerik paylasmak istermisin? Ben youtube genelikle sadece Rayka Kumru ve John Oliver için takip ederim bu arada.

Kerimcan olduğunu söylemeseler, anlamazdım.
Beklemezdim ondan böyle bir performans
Arkadaşım "yazık ziyan oluyor" demişti ahha

Shower mı grower mı cevaplama ya da ya ne merak edicem onu
Grower. Net.

Bakmadan önce bilmiyormuydun? Hadi dogruyu söyle kiz, onun dükünü merak ettin demi?
Valla merak etmedim. Arkadaşlarım tarafından yollandı video. Ben iyiyim de çevrem kötü

Yaşadığım şehirde görmeyen kalmadı diyorum
Ama Lyanna Mormont da görme şansına erişenlerden
Ahhahfa dünya gözüyle gördüm çok şükür

Kocanın tarafı dahil mi, hariç mi?
Alici bulursan onları bedavaya ver.

Yok, ben mutfak kısmındayım işin.
Mesleğimle ilintili olarak merak saldım bir dönem amma velakin benim gibi ‘nadide, bulunmaz, efendi, hanım hanımcık, hamarat, son anadolu kadınlarından, elinde bileziğiyle hamur açıp glutenden insan öldüren’ bir housewife a göre değil dedim.

Yoksa youtube falan anca şarkı dizi vs için kullanırım, tanımam da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…