- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.390
- 798
Kerimcan olduğunu söylemeseler, anlamazdım.Evet aynen tarif ettiğin gibi ama aynadan.
Ne yazık ki maruz kaldım o görüntüye, hafızamdan da silemiyorum
En son konudan çıkan kişi, geceye dair maddelerle konuyu özet geçse.
Cidden okuyamıyorum uzun uzadıya uyuyakalıyorum, yakalayana kadar bir o kadar sayfa daha konuşuyorsunuz
Aradaki fark benim ki bimden, tabi siz zenginler ne bilirsiniz bimin uyduruk markalarınıEki Görüntüle 2613359
Yokuspokus hocam ben ders çalışmaya gidiyorum
Bunlar rahat durmuyor gidemiyorum
Soyleyin sussunlar
Gangsta ya yapacak bir şey icat edilmedi henüz
Geçmişe yolculuk bulunur hepimiz siliniriz, gangstawalk hala dükleri arıyor olur fil hafızasıyla, ben diyim.
Shower mı grower mıEvet aynen tarif ettiğin gibi ama aynadan.
Kocamın en sevdiği market bim a101Aradaki fark benim ki bimden, tabi siz zenginler ne bilirsiniz bimin uyduruk markalarını
Evet aynen tarif ettiğin gibi ama aynadan.
Özel mesajla ‘arkadaşına’ atacağına, hikayeye atmış kendisi, öyle dedi.
Hangi arkadaşlar birbirlerine cinsel organlarını gösteriyor, bilemiyorum tabi.
Döt bir cinsel organ mı?Özel mesajla ‘arkadaşına’ atacağına, hikayeye atmış kendisi, öyle dedi.
Hangi arkadaşlar birbirlerine cinsel organlarını gösteriyor, bilemiyorum tabi.
Yaşadığım şehirde görmeyen kalmadı diyorumKime yolladın
Bir süre işsizlikten ‘la bu işin mantığı ne, sosyal medya uzmanlığı sertifikası alayım’ diye takip ettiğim fenomenlerden biri kerimcan.Bakmadan önce bilmiyormuydun? Hadi dogruyu söyle kiz, onun dükünü merak ettin demi?
Haaa gaylik oradan geliyor, anladim. Bu salak niye bu kadar meshur oldu o zaman? Adam bir video bile yollayamiyor, youtube stari oluyor. Komedi resmen
Döt bir cinsel organ mı?
Aradaki fark benim ki bimden, tabi siz zenginler ne bilirsiniz bimin uyduruk markalarını
Bir süre işsizlikten ‘la bu işin mantığı ne, sosyal medya uzmanlığı sertifikası alayım’ diye takip ettiğim fenomenlerden biri kerimcan.
Yani çok şey yazılır da özetle, magazinin izlenmesini normal karşılıyorsak, onlar da öyle ama hedef kitle gençler.
Tek fark bu ve ciddi anlamda deli paralar dönüyor, benim sülalemi satsak, herhalde 1 seneki kazancını anca çıkarırız.
Dük dük gösterdi, üzerine ece üner spikerimiz bir penguen(sanırım) karikatürüyle ‘ülkeyi yıkayalım bok içinde kaldı ortalık’ dedi, yıkadık iyi miDöt bir cinsel organ mı?
Arkadaşım "yazık ziyan oluyor" demişti ahhaKerimcan olduğunu söylemeseler, anlamazdım.
Beklemezdim ondan böyle bir performans
Grower. Net.Shower mı grower mıcevaplama ya da ya ne merak edicem onu
Valla merak etmedim. Arkadaşlarım tarafından yollandı video. Ben iyiyim de çevrem kötüBakmadan önce bilmiyormuydun? Hadi dogruyu söyle kiz, onun dükünü merak ettin demi?
Ahhahfa dünya gözüyle gördüm çok şükür
Bir süre işsizlikten ‘la bu işin mantığı ne, sosyal medya uzmanlığı sertifikası alayım’ diye takip ettiğim fenomenlerden biri kerimcan.
Yani çok şey yazılır da özetle, magazinin izlenmesini normal karşılıyorsak, onlar da öyle ama hedef kitle gençler.
Tek fark bu ve ciddi anlamda deli paralar dönüyor, benim sülalemi satsak, herhalde 1 seneki kazancını anca çıkarırız.
Kim arkadaşına cinsel organ yollar denmiş de ondan sordum benDük dük gösterdi, üzerine ece üner spikerimiz bir penguen(sanırım) karikatürüyle ‘ülkeyi yıkayalım bok içinde kaldı ortalık’ dedi, yıkadık iyi mi
Şoma ağızlı gadın...
Yok, ben mutfak kısmındayım işin.Biliyorum deli paralarin döndügünü ama yani video yollayacak beyin kapasitesi bile zor olan biri, nasil bu kadar fenomen oldu? Onu akil edemiyorum bir türlü.
Sende içerik paylasmak istermisin? Ben youtube genelikle sadece Rayka Kumru ve John Oliver için takip ederim bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?