Coronasavar

Masaya vurdan sonra tavana at yapışırsa olmuştur u bekledim ama o kek değildi galiba.

Ilik süt dedigin, azicik isittigin sütmü? Mesela mikro dalgada? Yada oda sicakligi yetermi? Ben buna bide damla çikolatalar ekleyebilirmiyim? Ezilmis fistik ile?

Ve anlatma seklini begendim. Güzel pratik yemek tariflerinde varmi?

Şu an değil ama en son:

Ooo nostalji güzel!

Ve bu ara bdv'ye göz atmistim ve konu söyle basliyor

Benim ciddi bir ilişkim var.Sevglim ve abisi mühendis , beraber çalışıyorlar.Evlenince Adanada oturacağım. Kayınvalidemlerle aynı evde.

Ve dert ne burada? Evet dogru buldunuz, ex elti ile ayni ölçüde yüzük alinmasi. Evet Adana gibi bir yerde kv'de ile ayni evde yasamak hiç dert degil çünkü

Ilik süt dedigin, azicik isittigin sütmü? Mesela mikro dalgada? Yada oda sicakligi yetermi? Ben buna bide damla çikolatalar ekleyebilirmiyim? Ezilmis fistik ile?

Ve anlatma seklini begendim. Güzel pratik yemek tariflerinde varmi?
Ben mikrodalgada 1 dk 180 de ısıtırım.
Oda sıcaklığı değişken bir kavram ama insan içince ılık hissi uyanacak işte.

tabi istediğin malzemeyi ekleyebilirsin.
Tereyağlı kek yapılırken ocakta sıvı hale getirilmesi gerekir yoksa olmaz ve brownide daha iyi gider, sıvı yağ tercihimdir o sebeple.

Bu akşam çıtır mantı yaptım yufkadan, efsane oldu.
Cookshopda bayılarak yerim meğer fazla pratikmiş, seversen yazarım yine.

Yani mutfağı sevdiğim için bana çoğu şey pratik geliyor, ama sevmeyen insana zor gelebilir, tek önerim fırın yemekleri hayat kurtarır, at çiğden al pişmiş şekilde bitti gitti.

Seviyorum bu şarkının ritmini, duygusunu.

Kocamın memleketi hakkında çokta şey etmezsiniz sevinirim

Iki gün önce havuçlu kek yapmistim, ablamin tarafi ile. Orda sivi yag kullandim ve harbiden daha iyidi. Senin tarifini yarin yada en geç ertesi günü uygulayacagim. Kolay ve pratik tarif gibime geliyor. Iyiki varsin!!

Iki gün önce havuçlu kek yapmistim, ablamin tarafi ile. Orda sivi yag kullandim ve harbiden daha iyidi. Senin tarifini yarin yada en geç ertesi günü uygulayacagim. Kolay ve pratik tarif gibime geliyor. Iyiki varsin!!
Bir özel mesajına bakar, her türlü destek olurum.
Mutfak benim işim

Eminim

Yaparsın, hayatın kurtulur.
Evde sizin boğaz çok, yemeeek diye höykürenin eline ver keki, kurtul 3 gün araöğün öğle yemeğinden

Ya biliyorum inanmayacaksın.
Ama yine de yazayım
1 hepsi zeytinli poğaçadan 2 tane kaldı mutfakta.
27-28 tane falandı.
Adam yiyor
Dışarıdan söylediği için ilgilenmiyordum ama bizim eve her gece ya etiler marmaris ya durumcu gelir öyle söyleyeyim

20 sayfa öncenin konusu ama ben yoktum.
Düğün sevmem, eşimle sade bir nikâhla evlendik. Üstüne yemekli küçük bir organizasyon. Giriş müziğimiz Cold Play - Viva la vida'ydı. Cold Play'dan çok şey çaldırdık. Eşimin seçimi, çünkü bana kalsa Imperial March'la girerdim. Komik mi bilmem ama şöyle bir durum oldu; yemekten sonra öğretmen evinde kalmaya gittik. Yaşadığımız ev başka bir şehirdeydi çünkü, ertesi gün yola çıkacaktık. Odada banyo duşu bozuktu. Odayı değiştirmelerini istedik. Yeni evlilerin duşa ihtiyacı olur atmosferinde odayı iki görevliyle değiştirdik. Sonra gidip uyuduk. Bu kadar.

Eminim

Yaparsın, hayatın kurtulur.
Evde sizin boğaz çok, yemeeek diye höykürenin eline ver keki, kurtul 3 gün araöğün öğle yemeğinden
3 gün mü? İki bebe ve eşimle ben yaptığım kek, kurabiye türlerini ikinci güne ancak egliyoruz, çok yiyorsak demek geçen kurabiye yaptım ayak üstü kaç tane yedi benim bıdıklar

Duş kritik tabii ki. iki görevli olması da ne kadar ciddiye aldıklarını göstermiş

Sana kalsa satanik bir şarkıyla girerdin bence

3 gün mü? İki bebe ve eşimle ben yaptığım kek, kurabiye türlerini ikinci güne ancak egliyoruz, çok yiyorsak demek geçen kurabiye yaptım ayak üstü kaç tane yedi benim bıdıklar
Ben bir poğaça yaparım 2 tepsi çıkar
Kek kalıbım en büyüklerden, 30 dilimli falan.
siz çok yemiyorsunuzdur ben aşevi şeklinde yapıyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…