Coronasavar

Sonunda biri benim de haklarımı ve ellerimi savundu. Teşekkürler kardeş.
Yokuspokus yeni gelen herkese torpil geçiyor. Elimde çürüdü ve elim de çürüdü artık
Hem didişir hem birbirimizi severiz çilenkim. Ne olursa olsun ezdirmem seni. Dük klanına kabul edilirken sen hangi aşamalardan geçtiysen herkese aynı şeylerin yapılması gerekir.

Peki ya beraberinde götürdüğü zeytinler? Onlar da bulunmuş mu?
Seni seniii...
Onu da Fadime'ye sormak lazım, konunun muhatabı ben değilim neticede. Ben kendi mutfağımdaki zeytinlerden sorumluyum herkes kendi zeytinine sahip çıkarsa ortada sorun kalmaz

Onu da Fadime'yi sormak lazım, konunun muhatabı ben değilim neticede. Ben kendi mutfağımdaki zeytinlerden sorumluyum herkes kendi zeytinine sahip çıkarsa ortada sorun kalmaz

Düşünsene Yaban, Fadime'ye soruyorlarmış ciddi ciddi "Peki ya zeytinler nerede?" diye.

Tamam insafa geldim, gırdığı gibi yenisini alsın, nasılsa zengin, S sn0wdr0p sen tutuyorsun bundan sonra, sıkı tut... Makineyi. Fotoğraf çekinmek istediğimizde sen çekeceksin. İyi çek bakim.
Aaa canım bana verme makine felan çocuklar kırar. İki tane bende.

Tamam insafa geldim, gırdığı gibi yenisini alsın, nasılsa zengin, S sn0wdr0p sen tutuyorsun bundan sonra, sıkı tut... Makineyi. Fotoğraf çekinmek istediğimizde sen çekeceksin. İyi çek bakim.

Hem didişir hem birbirimizi severiz çilenkim. Ne olursa olsun ezdirmem seni. Dük klanına kabul edilirken sen hangi aşamalardan geçtiysen herkese aynı şeylerin yapılması gerekir.

Sağol canım direnişimiz sonuç verdi senin desteklerinle beraber.
Vicdansız gadın insafa gelmiş sonunda
Şimdi başkaları düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…