- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Hem didişir hem birbirimizi severiz çilenkim. Ne olursa olsun ezdirmem seni. Dük klanına kabul edilirken sen hangi aşamalardan geçtiysen herkese aynı şeylerin yapılması gerekir.Sonunda biri benim de haklarımı ve ellerimi savundu. Teşekkürler kardeş.
Yokuspokus yeni gelen herkese torpil geçiyor. Elimde çürüdü ve elim de çürüdü artık
Onu da Fadime'ye sormak lazım, konunun muhatabı ben değilim neticede. Ben kendi mutfağımdaki zeytinlerden sorumluyumPeki ya beraberinde götürdüğü zeytinler? Onlar da bulunmuş mu?
Seni seniii...
Açılmıyor
Onu da Fadime'yi sormak lazım, konunun muhatabı ben değilim neticede. Ben kendi mutfağımdaki zeytinlerden sorumluyumherkes kendi zeytinine sahip çıkarsa ortada sorun kalmaz
Herkesin zeytini kendineOnu da Fadime'ye sormak lazım, konunun muhatabı ben değilim neticede. Ben kendi mutfağımdaki zeytinlerden sorumluyumherkes kendi zeytinine sahip çıkarsa ortada sorun kalmaz
Belki de sormuşlardır, kadının kaçış haberine 5 kilo zeytini de dahil ettiklerine göre zeytin önemli ve kıymetli.Düşünsene Yaban, Fadime'ye soruyorlarmış ciddi ciddi "Peki ya zeytinler nerede?" diye.
Onları nasıl neyle taşımış asıl o kısmı önemli.Belki de sormuşlardır, kadının kaçış haberine 5 kilo zeytini de dahil ettiklerine göre zeytin önemli ve kıymetli.
Bu zeytin muhabbeti germeye başladı şöyan beniHerkesin zeytini kendine
Bekar ve çocuksuz bir kadın olarak manikür+oje faslına 3 saat ayırabiliyorum
Hem didişir hem birbirimizi severiz çilenkim. Ne olursa olsun ezdirmem seni. Dük klanına kabul edilirken sen hangi aşamalardan geçtiysen herkese aynı şeylerin yapılması gerekir.
Oolmuyor. Resmi anlamlandırmak yazarsan Google da ilk sıradaki.
Sene 2035...Kendimi dük muhabbetinden çekip çıkardığım anlarda okuyacağım.
Şahsen bir bilgim yokSimdi saçma soru olacak fakat Serdar Ortaç gay dimi? Yani paravan evlilik yapti dimi?
Noldu kuzum?Şu an aşırı sinirlerim bozuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?