Coronasavar

Hiç sarmadı beni nedense ya. Belki farklı bir modda tekrar denerim ama önce şu popülerliği geçsin. Popüler şeyleri izleyemiyorum, okuyamıyorum, dinleyemiyorum.

Başladığım kitabı, filmi diziyi bitirmek zorunda hissediyorum
Yoksa bayaga bayaga aklımın bir kenarında kalıyor
Var mı bunun bir adi acep

Daha da fakirin ev yapımı anne keki
Anne keki candır arkadaşlar.
İçinde ne olduğunu biliyorsun en azından.

Küçükken annem evde çikolata yapardı aklima o geldi, abimlerle kavga ederdik onun için

Başladığım kitabı, filmi diziyi bitirmek zorunda hissediyorum
Yoksa bayaga bayaga aklımın bir kenarında kalıyor
Var mı bunun bir adi acep

Vardır herhalde ben de senin gibiydim ama şu an hiç öyle değilim. Beğenmedim mi amaaaaan gönder gitsin yenisi gelsin ama kitaplar hala hassas noktam, onlara başlayınca devam ediyorum.

Pisleşmiycim sana gıyamadım işte, çok tazesin.
Bir anda overdoz olmanı istemem Muson dedin bittin esasen ama bitirmem. :)
Sen ipinle ku... Pardon iğnen beraber güzelce işle dantelini canım.
Oh ya alintilayabildim:)
Oyle romantik danteller canlanmasin gozunde,oglanin svit soküğüydü

Naber canım ya bitti mi Yabanelmanın nü tablosu

"Kalmayan arr" adlı eserime çalışıyordum gülüsü, o bitsin hele:

Şaka maka evdeki son yedek boş tuvali kullandım, açık mıdır ki sanat evi baksam mı ki yarın, sıkıntılara geldim evde. :/
Kağıda da dokunasım yok pek bu günlerde, ille tuvalle oynayasım var.

Naber canım ya bitti mi Yabanelmanın nü tablosu
Nü tablosu demek.

Bende üstte çocukluk anılarımdan bahsediyorum sana, özelimi açıyorum. Çok yazık.

Size düklü geceler arkadaşlar, daha fazla duramayacağım bu tavır karşısında. İncindim .

Nü tablosu demek.

Bende üstte çocukluk anılarımdan bahsediyorum sana, özelimi açıyorum. Çok yazık.

Size düklü geceler arkadaşlar, daha fazla duramayacağım bu tavır karşısında. İncindim .

Yaa gel gel gitme, hazır pek takipçi yokken yazayım dedim şaka yaptım. Sen istemezsen benimkini yapsın

Telefon numarası yok mudur internette arayıp sorsan? Açarlar belki arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…