Uzun tırnak + bordo oje birleşiminde tutunca çok güzel duruyor. Fotoğraf makinesi yani. Bir kontrast oluşturuyor
Uzunun da tadı başka ama
Ben de uzatıp bordo oje sürerek tutmak isterdim... fotoğraf makinesini.
Ama olamıyor
Uzun tırnak + bordo oje birleşiminde tutunca çok güzel duruyor. Fotoğraf makinesi yani. Bir kontrast oluşturuyor
Sen hayırdır bir kendine bakmalar falan. Hiç hoş değil bu yaptığın.
Ben de "kendini olduğun gibi kabul et, vücudunla barış, kendini sev" önermesini yerine getirmek için böyle geziyorum:Bdv'de "önce kendini sev, önce kendin için yap, kendin için!!!" diye rahatlıkla atarlanabilmek için yaptım
Yalan!!!1!!!11!!Bdv'de "önce kendini sev, önce kendin için yap, kendin için!!!" diye rahatlıkla atarlanabilmek için yaptım
Ben de "kendini olduğun gibi kabul et, vücudunla barış, kendini sev" önermesini yerine getirmek için böyle geziyorum:
https://giphy.com/K5t4Y305Z6C7S
Yalan!!!1!!!11!!
İzolasyondan en güzel çıkan olmak istiyor. Hepimiz güneşi ilk defa görenler gibi çıkacağız mağaramızdan ama bazıları böyle sinsi sinsi güzelleşecek
Badem yağı kullan canım, bıyıkların daha sağlıklı çıkmasını sağlıyor. Ben biraz daha uzatıp şekillendirmeyi düşünüyorum ama ilk kez bıyık bırakıyorum, nasıl bir model yakışır bilemedim.Canım çok yakışmış. Böyle gür olması için ne kullanıyorsun? Benimkiler mehmet günsürünkiler gibiydi çünkü
Günahımı alıyorsunuz
Sevgilimle görüntülü görüşmek için aldım bıyıkları
Yanlışlıkla elimi atıp burmak istemedim
Benim yerime şarkısını yapmışlar
Arşivinde niye böyle fotolar var kuzum?
Daha bugün yaptım manikür pedikür. Kaşları alınca devamı geldi, ben de tahmin etmezdim
Hatta sevmedim yeni oje sürecem şimdi
Beklentisi buysa....Düklü birine, dükten beklentilerini anlatmak için
Beklentisi buysa....
Badem yağı kullan canım, bıyıkların daha sağlıklı çıkmasını sağlıyor. Ben biraz daha uzatıp şekillendirmeyi düşünüyorum ama ilk kez bıyık bırakıyorum, nasıl bir model yakışır bilemedim.
Yalan söyleme, görüntülü konuşmada bıyıklar görünmüyor bir kereYani pala bıyıkların yoksa görünmüyor Öyleyse durum vahim karşimm.
KudrAlobar bacısı, gel bu yanlara banlanma bakim.
Bi durum olursa ben indiririm, yorulma sen. Cübbeli kimliğimi bayadır giymiyordum. :)
Çok kalabalık yavrım buralar.
Bdv bile daha sakin
Şener Şen kadar yakışıklı değilim ne yazık ki, olsam düşünebilirdimYa bıyıklarım görünmeyecekti ama görüntüde dudak üstünde bir fluluk olacaktı
Şu an parlıyorum resmen
Sana şu bıyığı öneririm, çok yakışacağına eminim
Eki Görüntüle 2614009
Tırnak yatağı mi gosteriyoruz?Ahaha teşekkür ederim
Ellerimi beğenirler genelde, aslında fotoda çok iyi çıkmadı, kazık gibi durmuş.
Bir gün arkadaşla maniküre gitmiştik, ben oje sürdürmek istemedim evde kendim sürerim diye. Kuaför resmen yalvarmıştı "nolur süreyim, çok güzel sürülür buna" diye
Tırnak yatağımı öven nadide kadınlarsınız siz, sağ olun var olun
Ama hiç senin gibi badem uzatamıyorumDibi geniş olduğu için seninki gibi güzel görünmüyor. O yüzden hep kısa keserim.
Şener Şen kadar yakışıklı değilim ne yazık ki, olsam düşünebilirdim
Bu nasıl?
https://giphy.com/x6nuX5k0oKLLAoFACp
Ahahahahahahah kiz bu sarki ne?
Bdv konularinin çogunu kapsiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?