Coronasavar

Bdv'de "önce kendini sev, önce kendin için yap, kendin için!!!" diye rahatlıkla atarlanabilmek için yaptım
Yalan!!!1!!!11!!
İzolasyondan en güzel çıkan olmak istiyor. Hepimiz güneşi ilk defa görenler gibi çıkacağız mağaramızdan ama bazıları böyle sinsi sinsi güzelleşecek

Ben de "kendini olduğun gibi kabul et, vücudunla barış, kendini sev" önermesini yerine getirmek için böyle geziyorum:
https://giphy.com/K5t4Y305Z6C7S

Canım çok yakışmış. Böyle gür olması için ne kullanıyorsun? Benimkiler mehmet günsürünkiler gibiydi çünkü
Yalan!!!1!!!11!!
İzolasyondan en güzel çıkan olmak istiyor. Hepimiz güneşi ilk defa görenler gibi çıkacağız mağaramızdan ama bazıları böyle sinsi sinsi güzelleşecek

Günahımı alıyorsunuz
Sevgilimle görüntülü görüşmek için aldım bıyıkları
Yanlışlıkla elimi atıp burmak istemedim

Badem yağı kullan canım, bıyıkların daha sağlıklı çıkmasını sağlıyor. Ben biraz daha uzatıp şekillendirmeyi düşünüyorum ama ilk kez bıyık bırakıyorum, nasıl bir model yakışır bilemedim.

Yalan söyleme, görüntülü konuşmada bıyıklar görünmüyor bir kere Yani pala bıyıkların yoksa görünmüyor Öyleyse durum vahim karşimm.

KudrAlobar bacısı, gel bu yanlara banlanma bakim.
Bi durum olursa ben indiririm, yorulma sen. Cübbeli kimliğimi bayadır giymiyordum. :)

Daha bugün yaptım manikür pedikür. Kaşları alınca devamı geldi, ben de tahmin etmezdim
Hatta sevmedim yeni oje sürecem şimdi

Bu ne yaaa, istedigin kadar yatiyorsun. Ben bügün toz bezi ile ograsirken, hanimefendi manikür yapiyormus.

Adaletsizligi tam içimde içimde hisettim. Bundan sonra kimse zevkli seyleri paylasmasin

Ya bıyıklarım görünmeyecekti ama görüntüde dudak üstünde bir fluluk olacaktı
Şu an parlıyorum resmen

Sana şu bıyığı öneririm, çok yakışacağına eminim

Tırnak yatağı mi gosteriyoruz?
Ben de göstereyim mi?
Biyigim yok ama doğuştan ağdalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…