Coronasavar

It's raining dük hallelujah

Eki Görüntüle 2614525
Biz yogamızı yaptık.
Siz bugün kendiniz için ne yaptınız

Bu arada kediş çok tatlı ağzını yediğim
Benim kız da bugün kızgınlığa girdi teyzesi.
Ama hiç anası gibi değil, sosyal ortamlarda bu durumu dizginlemeyi beceremiyor
Kediler kulübü olsa da o da derdini yazsa keşke.

NeverOne bu garıların hepsinin hafızası dük derken gitmiş bacım. Sen görmemiş olabilirsin, bi de Lyanna Mormont gülücük atmış. Dük derken gittiniz la hepiniz.
Buldum buldum İdiocracy:

Salmak kelimesi nasıl ayıp olabilir ki?

Kokar o şimdi. Salmayın.

Geçiştirmiş işte gülücük atıp, anlamamış bence

Dük ehüehüe derken tabi.
Burada kültür aşılıyoz, dük de diyoz. Ama görüyorum ki tink tıvays yapamıyolla bacım. Big dük lanetidir bu da. Kutsal su ile korunuyom ben.
Beni kocamı sevmemekle suçladılar, ötekileştirdiler. Dük deyince akan sular duruyor espriyi bile anlamıyorlar.

Hahahah alttaki mesaja bak
Belki tatlı yapmıştır da canımız çekmesin diye söylememiştir diye iyimser düşünmek istiyorum.

Dün cünuplu mesajlar gördüm, hiç güvenim yok maalesef
Yalnız kooooca başlıkta bekar olan sadece 4 kişi mi var?
Yapmazlar anam yapmazlar. Stok yapmış bunlar eve.
Ondan bu rahatlık
Dün de vardı, bugün de en azından bir kişi var.
Yazık.
İnsan bu kadar göze sokmaz.
Ne diyeyim, insanlık ölmüş kardeş.

Teşekkür ederiz
Benim oğluş tam bir oğluş olduğundan öyle sıkıntıları yok. Ama o bile az önce ayıcığı ile oynaştı yattı
Yapmazlar anam yapmazlar. Stok yapmış bunlar eve.
Ondan bu rahatlık
Bekar olmanın dayanılmaz hafifliği yetkisine dayanarak bari bu durumdan faydalanayım dedim gittim kaşıma sarımsak sürdüm. Normalde sürmüyorum öyle şeyler alerjimi azdırıyor ama bir kaşım diğerinden bir sıra inceymiş. Baktıkça kendime tipe bak diye gülüyorum.
Annem de daha yeni ekmek çıkarmış fırından taze taze ve sıcak. Koktu şimdi canım çekti. Bageti kesip içine taze soğan basıp yiyesim geldi hohlaya hohlaya

Beni kocamı sevmemekle suçladılar, ötekileştirdiler. Dük deyince akan sular duruyor espriyi bile anlamıyorlar.
Dük deyince kalem elden düşüyor
Gözlerim görmüyor, aklım şaşıyor, şaşıyor
Lambada titreyen alev üşüyor, üşüyor
Dük evde yapılmıyor Neverone, Neverone

Tabiplerde ilaç yoktur yarama
Dük deyince ötesini arama, arama
Her seksin bir bitimi var ama, var ama
Düke hudut çizilmiyor Neverone, Neverone

Almış eline dayanamamış yine.... Sazı.

Dük aşkı şair yaptı daha ne olsun

Şöyle bir yoklama yaptım idrak ve film ve turuncu yok burada acaba yeni çocuk peşindeler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…