Yoktur öyle ehlaksız insanlar bence aramızda.
Allah onları bildikleri gibi yapsın derim bendeYa bazıları "seks" derse?
Ya bazıları "seks" derse?
Randoma bak o bile dük şeklinde dkdkdkDoğru evde üretiyordun normal dkdkdk senin için
It's raining dük hallelujah
Eki Görüntüle 2614525
Biz yogamızı yaptık.
Siz bugün kendiniz için ne yaptınız
Allah onları bildikleri gibi yapsın derim bende
İnsanlar burada aç aç dedik. Hala empati yapmıyorlarsa
Tebrikler aramızdaki en ahlakli kişi siz seçildinizYoktur öyle ehlaksız insanlar bence aramızda.
Bi film vardı, gelecekte zeka oranı beklenenin aksine düşen, zeki insanlar üremekten imtina ediyor "Çocuğu nasıl büyütürüz" diye, baya bi düşünüyorlar seks zevk vermiyor onlara o kadar filan, paso bir şeyler okuyorlar, korunuyorlar. Bu sırada aptallar ürüyor dünya geleceğe gidiyor sonra, ortalık fena. Komedi filmi. Su içmiyor kimse filan sadece pepsi içiyorlar. Bulamadım adını kız.
Buldum buldum İdiocracy:
Salmak kelimesi nasıl ayıp olabilir ki?
Geçiştirmiş işte gülücük atıp, anlamamış benceNeverOne bu garıların hepsinin hafızası dük derken gitmiş bacım. Sen görmemiş olabilirsin, bi de Lyanna Mormont gülücük atmış. Dük derken gittiniz la hepiniz.
Coronasavar
Vaaay @Yabanelma rahatladım şu an eşimin sülalesinden değilsin görebildiğim kadarıyla :KK70:www.kadinlarkulubu.com
Kokar o şimdi. Salmayın.
Yoktur öyle ehlaksız insanlar bence aramızda.
Allah onları bildikleri gibi yapsın derim bende
İnsanlar burada aç aç dedik. Hala empati yapmıyorlarsa
Geçiştirmiş işte gülücük atıp, anlamamış bence
Beni kocamı sevmemekle suçladılar, ötekileştirdiler. Dük deyince akan sular duruyor espriyi bile anlamıyorlar.Dük ehüehüe derken tabi.
Burada kültür aşılıyoz, dük de diyoz. Ama görüyorum ki tink tıvays yapamıyolla bacım. Big dük lanetidir bu da. Kutsal su ile korunuyom ben.
Belki tatlı yapmıştır da canımız çekmesin diye söylememiştir diye iyimser düşünmek istiyorum.Hahahah alttaki mesaja bak
Dün de vardı, bugün de en azından bir kişi var.Dün cünuplu mesajlar gördüm, hiç güvenim yok maalesef
Yalnız kooooca başlıkta bekar olan sadece 4 kişi mi var?
Yapmazlar anam yapmazlar. Stok yapmış bunlar eve.
Ondan bu rahatlık
Teşekkür ederizBu arada kediş çok tatlı ağzını yediğim
Benim kız da bugün kızgınlığa girdi teyzesi.
Ama hiç anası gibi değil, sosyal ortamlarda bu durumu dizginlemeyi beceremiyor
Kediler kulübü olsa da o da derdini yazsa keşke.
Bekar olmanın dayanılmaz hafifliği yetkisine dayanarak bari bu durumdan faydalanayım dedim gittim kaşıma sarımsak sürdüm. Normalde sürmüyorum öyle şeyler alerjimi azdırıyor ama bir kaşım diğerinden bir sıra inceymiş. Baktıkça kendime tipe bak diye gülüyorum.Yapmazlar anam yapmazlar. Stok yapmış bunlar eve.
Ondan bu rahatlık
Çok öte gitme, gel beri. Gel yanıma otur yavrem gel. Kocasının geyşası mıymış bu aman da aman.Beni kocamı sevmemekle suçladılar, ötekileştirdiler. Dük deyince akan sular duruyor espriyi bile anlamıyorlar.
Dük deyince kalem elden düşüyorBeni kocamı sevmemekle suçladılar, ötekileştirdiler. Dük deyince akan sular duruyor espriyi bile anlamıyorlar.
Dük deyince kalem elden düşüyor
Gözlerim görmüyor, aklım şaşıyor, şaşıyor
Lambada titreyen alev üşüyor, üşüyor
Dük evde yapılmıyor Neverone, Neverone
Tabiplerde ilaç yoktur yarama
Dük deyince ötesini arama, arama
Her seksin bir bitimi var ama, var ama
Düke hudut çizilmiyor Neverone, Neverone
Dük aşkı şair yaptı daha ne olsunDük deyince kalem elden düşüyor
Gözlerim görmüyor, aklım şaşıyor, şaşıyor
Lambada titreyen alev üşüyor, üşüyor
Dük evde yapılmıyor Neverone, Neverone
Tabiplerde ilaç yoktur yarama
Dük deyince ötesini arama, arama
Her seksin bir bitimi var ama, var ama
Düke hudut çizilmiyor Neverone, Neverone
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?