- 20 Kasım 2018
- 14.982
- 56.607
- 598
- 35
Karıştırma belki anca çimento dayanıyordur....Çok sert olur o
Ablacım sen niye ciddiye geçtin yinesal artık ya azcık
Ahaha çok doğru aslında.İzlesene.
Aynı odada yatıyorlar sanırım, eğer öyleyse masalları büyüğe öğret, o anlatsın kardeşine. =))
Büyük kızımın (4 yaş) bir kitap, bir masal, bir ninni hakkı var. Hala uykusu yoksa, uyku arkadaşlarına kendi bir şeyler anlatmaya başlıyor, o sırada sızıyor, öyle alıştırdık. Küçük henüz bayağı küçük olduğu için memede sızıyor, bilmiyorum aynı taktik onda işe yarayacak mı... Bir de büyüğün ışıklı dönencesi var, gökyüzüne yıldız filan yansıtan. Onu izlerken de güzel dalıyor. Yani 40 dakika masal okusam, tırlatırım, iyi sabır varmış sende. =) Akıl verme amaçlı yazmadım aslında, ben böyle çözdüm ama her çocuk da aynı değil, biliyorum.
Çok sert olur o
Olsun kardeşim, bir kere yap, uzun süre kullanırsın.Kırılmadığı sürece sorun yok. O yüzden kalıbı mümkün olabildiğince kalın yapmam gerekecek.
Fazla malzeme yiyecek ama olsun, feda olsun
Kırılmadığı sürece sorun yok. O yüzden kalıbı mümkün olabildiğince kalın yapmam gerekecek.
Fazla malzeme yiyecek ama olsun, feda olsun
Olsun kardeşim, bir kere yap, uzun süre kullanırsın.
Dük yagmuru ünvanini fazlasi ile hak ediyorsun. Önünde saygi ile egiliyorum
Yani o kadar malzeme, vakit, uğraşı boşa gitmesin. One night stand yapmaAynen. İngilizler miydi "ucuz mal kullanacak kadar zengin değilim" diyenler?
Bence çok mantıklı.
Bir gün beton dük üretim tesisi falan kurarsam adını "dük yağmuru" koymayı düşünüyorum şu an.
Fikir için tşk
Yaaaa havadan yağan jddjdj başka bir şey yok mu millet halı atıyor halkYani o kadar malzeme, vakit, uğraşı boşa gitmesin. One night stand yapma
https://giphy.com/Xd7mQeaL0e6VFNiCnL
Mutaassıp bir insanım ben.Yaaaa havadan yağan jddjdj başka bir şey yok mu millet halı atıyor halk
Şakacı seniMutaassıp bir insanım ben.
Canım buraya gökyüzünden yağan dük gifi koyamayacak kadar mutassıp biriyim işteŞakacı seni
Kocam beyi seviyorum tabi ki. O işin şakası. Tek kocişkocu olan sen misin sanıyosunGörüyorum ki kocalarıyla sadece dükleri için evlenenler varmış. Şaşkınım
Ah canım benim, bi kere saldın mı bi daha geri dönmek istemeyeceksin. Sadece o çizgiyi geçmen gerekiyorHahaha, bu siyaset meydani beni mahv etti yaa
Yokuspokus bacim bana yardimci olacakti salma konusunda. Oda öyle kaldi valla
Bir ilaç almısım yenı uyandım
Bazı rahatsızlıklarım var ama uyumak için değil psikiyatrik bir ilaç henüz yeni başladıgımdan yan etkileri oluyorGerekmedikçe ağrı kesici almayan doktora bak sen, uyumak için ilaç mı alıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?