- 20 Kasım 2018
- 14.984
- 56.607
- 598
- 35
İki sayfa önce öyle demiyordun ama peheyy.Kocam beyi seviyorum tabi ki. O işin şakası. Tek kocişkocu olan sen misin sanıyosun
Bazı rahatsızlıklarım var ama uyumak için değil psikiyatrik bir ilaç henüz yeni başladıgımdan yan etkileri oluyor
It's raining dük hallelujahYani o kadar malzeme, vakit, uğraşı boşa gitmesin. One night stand yapma
https://giphy.com/Xd7mQeaL0e6VFNiCnL
Ben de kullandım çünkü asla uyumuyordum jdjdd yine vander depresyondaydı verdıgı bir ilaç vardı pamık gibi ediyordu beniAnladım canım ben de bir uyku ilacı kullanmıştım bir dönem. Hayatımın en güzel uykularıydı. Oturduğum yerde 12 dakikada uykuya geçiyordum ilacı içince
Ben de kullandım çünkü asla uyumuyordum jdjdd yine vander depresyondaydı verdıgı bir ilaç vardı pamık gibi ediyordu beni
Çok şükür bıraktım bir ara psikolojik olarak bagımlı olmuştum bence
Yani o kadar malzeme, vakit, uğraşı boşa gitmesin. One night stand yapma
https://giphy.com/Xd7mQeaL0e6VFNiCnL
Bdv de konu aç.İki sayfa önce öyle demiyordun ama peheyy.
Aah ah benim gibi kocasının geyşası olacak bir kadın varken senin gibi "dük için evleniyoz" diyen bir kadının evlenmiş olması ne hazin....
Evlenince ben.
https://giphy.com/hSbUKhWDkMGXK
2 sayfa öncesinde kocanı düke indirgenmiştin ama benim beyimle ilgili olumsuz birşey yazdığıma denk geldin mi hiç?Kocam beyi seviyorum tabi ki. O işin şakası. Tek kocişkocu olan sen misin sanıyosun
It's raining dük hallelujah
Eki Görüntüle 2614525
Biz yogamızı yaptık.
Siz bugün kendiniz için ne yaptınız
Kendi adıma konuşuyorum depresyon aslında tolere etme yetenegımızın bitti yerde başlıyorDoktor kontrolünde devam et ama ihmal etme
Ben çok saçma kullandım - kullanmadım belli değildi ne yaptığım. Sanırım hala tedavi olamadımkronik depresyon oldu resmen ara ara yokluyor.
Yedim.It's raining dük hallelujah
Eki Görüntüle 2614525
Biz yogamızı yaptık.
Destur be cıbıl mı koyacaktım? Edep.Bunlar niye giyinik?
Kendi adıma konuşuyorum depresyon aslında tolere etme yetenegımızın bitti yerde başlıyor
Ve ben sonsuza dek geçecegını dusunmuyorum
Geçirmek değil fe baş etmek önemli
Baş edebıldıgımız zaman kurtulucaz
Ahahaha valla az daha üstüme gelirseniz parantez içinde isim vererek açarım görürsünüzBdv de konu aç.
Merhaba hanımlar.
Ben 30 yaşında, üniversitesi mezunu hali vakti yerinde gayet kültürlü bakım bir bayanım. Şimdiye kadar ilişkilerden yana hiç yüzüm gülmedi. Bütün arkadaşlarım senin gibi biri nasıl yalnız olur diyorlar. Kurslara, gezilere katılıyorum oldukça sosyalim ama bir türlü karşıma biri çıkmıyor.
Beni en çok üzen şey işe erkeği yalnızca dükten ibaret gören kadınların bile evlenmiş olması. Bizim gibi erkeğinin geyşası olacak bayanlar yalnızlıktan çimento stoklarken, böyle utanmaz kadınların evlenebiliyor olması sinirime dokunuyor. Adalet mi bu?
Doğru evde üretiyordun normal dkdkdk senin içinYa bazıları "seks" derse?
Benim dediğim olumsuz mu2 sayfa öncesinde kocanı düke indirgenmiştin ama benim beyimle ilgili olumsuz birşey yazdığıma denk geldin mi hiç?
Öyle kocişkocuyum demekle olmuyor bu işler dostum, hakkını veremeyeceğiniz iddialarda bulunmayın rica edeceğim
Yoktur öyle ehlaksız insanlar bence aramızda.Ya bazıları "seks" derse?
Şimdi efenim yazılacak şeyler var yazılmayacak şeyler var o yüzden bu soruyu es geçiyorum.It's raining dük hallelujah
Eki Görüntüle 2614525
Biz yogamızı yaptık.
Çocuğuma kirli mi demek istiyorsun senYaaa o nasıl güzel bir kedi öyle
Nickimi kirlibeyazkedi yapma niyetim vardı tam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?