Coronasavar

Kocam beyi seviyorum tabi ki. O işin şakası. Tek kocişkocu olan sen misin sanıyosun
İki sayfa önce öyle demiyordun ama peheyy.

Aah ah benim gibi kocasının geyşası olacak bir kadın varken senin gibi "dük için evleniyoz" diyen bir kadının evlenmiş olması ne hazin....
Evlenince ben.
https://giphy.com/hSbUKhWDkMGXK

Bazı rahatsızlıklarım var ama uyumak için değil psikiyatrik bir ilaç henüz yeni başladıgımdan yan etkileri oluyor

Anladım canım ben de bir uyku ilacı kullanmıştım bir dönem. Hayatımın en güzel uykularıydı. Oturduğum yerde 12 dakikada uykuya geçiyordum ilacı içince

Anladım canım ben de bir uyku ilacı kullanmıştım bir dönem. Hayatımın en güzel uykularıydı. Oturduğum yerde 12 dakikada uykuya geçiyordum ilacı içince
Ben de kullandım çünkü asla uyumuyordum jdjdd yine vander depresyondaydı verdıgı bir ilaç vardı pamık gibi ediyordu beni
Çok şükür bıraktım bir ara psikolojik olarak bagımlı olmuştum bence

Ben de kullandım çünkü asla uyumuyordum jdjdd yine vander depresyondaydı verdıgı bir ilaç vardı pamık gibi ediyordu beni
Çok şükür bıraktım bir ara psikolojik olarak bagımlı olmuştum bence

Doktor kontrolünde devam et ama ihmal etme
Ben çok saçma kullandım - kullanmadım belli değildi ne yaptığım. Sanırım hala tedavi olamadım kronik depresyon oldu resmen ara ara yokluyor.

Bdv de konu aç.
Merhaba hanımlar.
Ben 30 yaşında, üniversitesi mezunu hali vakti yerinde gayet kültürlü bakımlı bir bayanım. Şimdiye kadar ilişkilerden yana hiç yüzüm gülmedi. Bütün arkadaşlarım senin gibi biri nasıl yalnız olur diyorlar. Kurslara, gezilere katılıyorum oldukça sosyalim ama bir türlü karşıma biri çıkmıyor.
Beni en çok üzen şey işe erkeği yalnızca dükten ibaret gören kadınların bile evlenmiş olması. Bizim gibi erkeğinin geyşası olacak bayanlar yalnızlıktan çimento stoklarken, böyle utanmaz kadınların evlenebiliyor olması sinirime dokunuyor. Adalet mi bu?

Kocam beyi seviyorum tabi ki. O işin şakası. Tek kocişkocu olan sen misin sanıyosun
2 sayfa öncesinde kocanı düke indirgenmiştin ama benim beyimle ilgili olumsuz birşey yazdığıma denk geldin mi hiç?
Öyle kocişkocuyum demekle olmuyor bu işler dostum, hakkını veremeyeceğiniz iddialarda bulunmayın rica edeceğim

Doktor kontrolünde devam et ama ihmal etme
Ben çok saçma kullandım - kullanmadım belli değildi ne yaptığım. Sanırım hala tedavi olamadım kronik depresyon oldu resmen ara ara yokluyor.
Kendi adıma konuşuyorum depresyon aslında tolere etme yetenegımızın bitti yerde başlıyor
Ve ben sonsuza dek geçecegını dusunmuyorum
Geçirmek değil fe baş etmek önemli
Baş edebıldıgımız zaman kurtulucaz

Ben de düşünüyorum zaman zaman bunu, sanırım olaylarla nasıl baş ettiğimiz, davranışlarımız belli ölçüde aynı kalıyor ya depresif olmak da onun gibi olabilir. Belki de karakterim budur

Ahahaha valla az daha üstüme gelirseniz parantez içinde isim vererek açarım görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…