- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Ben bura açıldıktan beri, sadık kalmaya özen gösteriyorum, günde bir yada iki yorum, sıkıntı olmayacak konulara yorum yapıp çıkıyorum geçmiş günlerin hatrina.
Banlanırsan evde canın sıkılır, etme
Ne dedın ki?
Başsız kalırızLa buranın bi miçi ben miyim? Alla alla
Zeytin önemli tabi, haklısın.Gider dolmalık biber, ne bileyim zeytin filan çizerim. Sıkılmam ben guzuğm
Baktım o konuya da bence banlanacak bir şey yokBüssürü bi şey. Link attım merak edersen bakarsın, yazmiyim yine.
Canım, sen çekersin başı, o potansiyel var sende , niye kendine haksızlık ediyorsun.Başsız kalırız
Baktım o konuya da bence banlanacak bir şey yok
Hddjdjdjd direkt hesabını dondurt bacım ama illa hırsımı alıp gidecem diyorsan ahanda konu oradaBir şey olmasına gerek yok, ban çekiyorsa canım banlanırım odtülü, Gangsta reyiz biraz kan görmek istiyor oki doki?
Başsız kalırız
Hay seni.
Buraların dükü üç başlı, tıpkı hayalindeki gibin.
Hercules-Zeyna hatırlar mısın başı kesildikçe çoğalan bi ejderya vardı.
Ben giderim 4 baş oluruk, gide gele başları çoğaltırık.
Oha matematiği seviyorum.
Sen diyorsun ki jdjddjd dük kapasitesini arttırmak için kendimi feda edicemHay seni.
Buraların dükü üç başlı, tıpkı hayalindeki gibin.
Hercules-Zeyna hatırlar mısın başı kesildikçe çoğalan bi ejderya vardı.
Ben giderim 4 baş oluruk, gide gele başları çoğaltırık.
Oha matematiği seviyorum.
Ondan ban çıkmaz ya, ama senin gidesin geldiyse bulursun bir yolunu :))
Yaban yine bana giydiriyorduCanım, sen çekersin başı, o potansiyel var sende , niye kendine haksızlık ediyorsun.
Forumdan da uzaklaştığına göre üçüncüyü yapar artık.AaYabanelma banlanmış ya la :/
Forumdan da uzaklaştığına göre üçüncüyü yapar artık.
Ben çizdim olmadı.Resim başına oturup çalışmam lazım ama bırakamıyorum burayı.
Ellerimin titremesi azalmışken şu biberleri ben de çalışmak istiyorum ama kaç gün oldu keyfimden zerre ödün vermedim.
Oğlan annemlerde kalıyor bebemi aldı bizi kovaladı "Gidin Coronalılar, çocuğumu bana bırakın gidin ve sebişin, bi torun daha istiyom beğnn"e bağladı.
Şeker hastası, babam da şeker ve kalp; eşim işe gidip geliyor ya, oğluşu aldılar oğluş da "Dedem dedem" dedi gitti zati oynuyorlar paso; onlar evde torun saadetli tatile çekildiler, biz ip ile kuşak evde, adam film qeyfi her gece, ben muhabbet kralını çekiyorum Okan'dan ödünç, öyle geçiyor.
Dedim banlanam bi gidem, biber çizem ama olmayacak galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?