Ne günaydın var ne baska sey..napiyorsaniz artik
Günaydın balli coreklerim.
Günaydın damla çikolatalarım.Ne günaydın var ne baska sey..napiyorsaniz artik
Günaydın balli coreklerim.
Beste kalkip spor yapmak mi.Günaydın damla çikolatalarım.İki çocuklu insan ne yaparsa onu yaptım şahsen. Beşte kalkıp İki Kuleyi izlerken spor yaptım. Sonra duş ve kahve. Yediye doğru tekrar uyudum, sekiz buçukta kalktım. Sen sadece seviştiğimizi zannediyor olabilirsin ama öyle bir durum yok, üzülme.
Yabanelma niye banlandı ya? Bu başlık yüzünden değil belli ki. Nerelere gitti de kaybetti kendini? ☹
Dun gebelik icin bildirim geldi dedi, sonra banlandi. Git hamis olana kadar gelme falan dedilerseYabanelma yokluğumda hemen yem etmişler seniiii oy ben nerelere gidemmm...
Spor yapacak partnerimiz mi var kocamız mı var dkdkddk delirtme beniBeste kalkip spor yapmak mi.
Ay bana bir seyler oluyor.
Günaydın damla çikolatalarım.İki çocuklu insan ne yaparsa onu yaptım şahsen. Beşte kalkıp İki Kuleyi izlerken spor yaptım. Sonra duş ve kahve. Yediye doğru tekrar uyudum, sekiz buçukta kalktım. Sen sadece seviştiğimizi zannediyor olabilirsin ama öyle bir durum yok, üzülme.
Yabanelma niye banlandı ya? Bu başlık yüzünden değil belli ki. Nerelere gitti de kaybetti kendini?
Zaman yaratmak için kendi kendini banlatmış da olabilirDun gebelik icin bildirim geldi dedi, sonra banlandi. Git hamis olana kadar gelme falan dedilerse
Ne yazmışEvli taklidi yapıyor musunuz konusuna yorum yaptım konu sahibi özelden mesaj attı
Nasıl asıldılar diye sormuş. Anlamadım neden özelde sorma gereği duydu.Ne yazmış
Nasıl asıldılar diye sormuş. Anlamadım neden özelde sorma gereği duydu.
Bu arada biri anlatmıştı,Nasıl asıldılar diye sormuş. Anlamadım neden özelde sorma gereği duydu.
Gerçekten neden banlandı acaba
Gerçekten neden banlandı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?