- 20 Kasım 2018
- 14.985
- 56.615
- 598
- 35
Hayır en sessiz sakinimiz de o, yazık.Kime niyet kime kısmet gibi oldu, ben banlanacağdım Yaban gitti.
Ben çizdim olmadı.
Neyse lab da taslak olarak kullanilir.
Maketini de başkası çalışsın.
Ben görevi tamamladım.
Kutuma gitmek istiyorum.Hocam demişti ki, "Bu nesne, bir kutu içinde olsaydı, kutusu ne olurdu?" Buradan başlayacaksın, önce dışından göreceksin. O biberin kutusu ne olurdu? Bir dikdörtgen prizma.
Önce dikdörtgenini (Kutusunu) yap, sonra içine koy.
Ve seks anlatmıyorum evet.
Hayır en sessiz sakinimiz de o, yazık.
Tam açılmaya başlamıştı, geri gidecek şimdi gösterdiği tüm gelişme, ona üzülüyorum ben gangstacım ya.
Kutuma gitmek istiyorum.
Biliyorum da aman kutuya koymaya üşendim.Hocam demişti ki, "Bu nesne, bir kutu içinde olsaydı, kutusu ne olurdu?" Buradan başlayacaksın, önce dışından göreceksin. O biberin kutusu ne olurdu? Bir dikdörtgen prizma.
Önce dikdörtgenini (Kutusunu) yap, sonra içine koy.
Ve seks anlatmıyorum evet.
Sinerji yaratıp 10dan geriye sayalım açıcam.Büyük hissediyor musun?
Sinerji yaratıp 10dan geriye sayalım açıcam.
Yatamiyorsun meraktan bir türlü değil mi?Millet uyumaya gitti, biz kaldık hala dük de dük.
Aman beni bekleyen soğuk yatağımda bir başıma uyumak, ben gitsem neee gitmesem ne.Millet uyumaya gitti, biz kaldık hala dük de dük.
Aman beni bekleyen soğuk yatağımda bir başıma uyumak, ben gitsem neee gitmesem ne.
Çok üzüldüm şu an kendime.
Biri yine dük yazacak mı diye bekliyom ben. Dük nöbeti tutuyoz burada resmen. :))
Olmadı gibi geldi alelacele karalayinca.Şaka bir yana biber gayet iyi olmuş, neden "Olmadı" diyorsun ki kız? Ben o haliyle muhtemelen şu an çizemem. DAha çook işim var çok, bu tembellikle. Sen iyi gidiyorsun. Çizgilerini daha yuvarla, kenar çizgilere göre yap; biberin kenarları böyle = ) bu şekilde, yuvarla biraz daha çizgileri düze yakın yapma. Ama bu haliyle de çok iyi. Bi ödev daha atayım mı yapabilir misin? Bardak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?