Coronasavar

Ben çizdim olmadı.
Neyse lab da taslak olarak kullanilir.
Maketini de başkası çalışsın.
Ben görevi tamamladım.

Hocam demişti ki, "Bu nesne, bir kutu içinde olsaydı, kutusu ne olurdu?" Buradan başlayacaksın, önce dışından göreceksin. O biberin kutusu ne olurdu? Bir dikdörtgen prizma.
Önce dikdörtgenini (Kutusunu) yap, sonra içine koy.
Ve seks anlatmıyorum evet.

Kutuma gitmek istiyorum.

Biliyorum da aman kutuya koymaya üşendim.
Copy yapayım dedim iki dakka kafam dağılsın diye.
Ama kutu önemliymiş onu anladım.
Çok şey öğrendim senden hocam.
Nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum.

Yatamiyorsun meraktan bir türlü değil mi?
Eki Görüntüle 2614568

Biri yine dük yazacak mı diye bekliyom ben. Dük nöbeti tutuyoz burada resmen. :))

Aman beni bekleyen soğuk yatağımda bir başıma uyumak, ben gitsem neee gitmesem ne.
Çok üzüldüm şu an kendime.

Üzülme gız, ben de ağzımda sakız tablo yapardım, adam hor hor uyur. Geçenlerdeki gibi rüyada horultusuyla konuşup yine korkarım diye tereddütlü uyuyorum uyuyabilirsem diken üstü.

Biberi eklemeyecektim o da kuyruk olmuş.

Şaka bir yana biber gayet iyi olmuş, neden "Olmadı" diyorsun ki kız? Ben o haliyle muhtemelen şu an çizemem. DAha çook işim var çok, bu tembellikle. Sen iyi gidiyorsun. Çizgilerini daha yuvarla, kenar çizgilere göre yap; biberin kenarları böyle = ) bu şekilde, yuvarla biraz daha çizgileri düze yakın yapma. Ama bu haliyle de çok iyi. Bi ödev daha atayım mı yapabilir misin? Bardak?

Olmadı gibi geldi alelacele karalayinca.
Biberi bir de taramaya deneyeceğim bakalım.
Olur bir de bardak deneyelim.

S sn0wdr0p
Bu bardağı önce kutu içine koy, dikdörtgen prizma içinde silindir yapacaksın sadece; iyi görmeye çalış ışık gölge ve dokuyu; cam doku kumaş ve metal dokudan kolaydır, ama et dokudan biraz zordur gibi gibi, bence bi dene:

Bu biraz zorlayabilir ama yaparsın bence; silgiyi bastıracağın çekeceğin yerleri tayin edersin gölge kısmında bilhassa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…