Coronasavar

4 numarada sen ve gangsta arasında kalmıştım ben de

5 nomre benim conem. Bi şeyi yaparız ama sonu boha çıkar genelde.
"Annea, resim yapalım"
"Yapalım ne çizim?"
"Kakağğ"

"Olm dışkı, dışkı diyelim"
Ve beyim atlar:
"Boh olm boh, okulda dövsünler mi la bu çocuğu, oğlum BOH o"

Genlerin de annenle aynı fikirde belli ki
Ben en zayıf halimde bile öyle incecik görünemiyorum ya
Güzel değil ki ama. Herkes elinde olmayanı istiyor işte :/ ben zaten çok spor veya kadınsı olmayan tarzda giyindiğimden iyice çocuk gibi duruyorum. Herkesin hoşuna giden bir görüntü değil. Ama işte fotoğraftaki bacağa bir sürü selülit ekle (zaten bir tanesi pörtlemiş gözüküyor) azıcık yemek yese hemen şişen bir göbek ekle. Şu an ki halim öyle. En azından selülitlerim kadınsı diye teselli oluyorum

O çalisirken is bölümü yapmiyordun idrak, dogru konusalim. Biri çalisiyor diye, ev islerinde hiç birsey yapmamasi is bölümü degil. O zamanda padisah/köle olayi vardi fakat senin gözüne batmadi.

Yani yanlis tee o zaman yapildi. Adamda suç bulamiyorum ben, öyle alistirmissin sen. Herseye sen kosturuyorsun. Cocuga, ev islerine,.. Adam alistigi için farkli birsey düsünemiyor. Evin pisligini eminim fark etmiyordur bile. Ki fark etse bile, alismis senin herseyi yapmani. O rahatlikta var onda ve üzgünüm, sen verdin o rahatligi.

Yani bu çikisin çok iyi bir çikis ve umarim istrakrli bir sekilde devam eder. Yani adama gerçekten is bölümü yap. Baze günler o yemek yapsin, ardindan mutfagi toplasin. Yada çamasirlari yapsin, yada ütüyü felan. Yani simdi sadece sinirli oldugun diye bir çikis degildir umarim. Ve bu is bölümünüde, esin tekrar çalistiginda devam etmen lazim. Evde kalman, seni evin hizmetçisi yapmaz.

Aynen hep komşunun tavuğu meselesi işte :)
Benim boyum 157 falan. Bir ara 41-43 arası gidip geliyordum, o zaman bile etliydim
Ama selülitim yoktu, geçen sene pörtlemeye başladılar. Spor iyi gelmiyorsa uğraşmayayım boşuna

Selülit herkeste var spor bir yere kadar etki eder diyorlar. Spor ve vücut ilişkisi çok nankör valla ben o yüzden daha çok mental olarak iyi gelmesine sebep olarak spor yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…