Annemin güzellik standartları yüzünden
Beben mi yanındaki çok guzelsiniz dkdkkddk
Gelinin kız kardeşi kı buDamadın kız kardeşi
Zayıf anne go home.
Bu da atacak şimdi bekleyin fkkdkdKaç ziyaretçi kaç üye kaç sinsi kaç yılannn var?
Kaç ziyaretçi kaç üye kaç sinsi kaç yılannn var?
4 numarada sen ve gangsta arasında kalmıştım ben de
Güzel değil ki ama. Herkes elinde olmayanı istiyor işte :/ ben zaten çok spor veya kadınsı olmayan tarzda giyindiğimden iyice çocuk gibi duruyorum. Herkesin hoşuna giden bir görüntü değil. Ama işte fotoğraftaki bacağa bir sürü selülit ekle (zaten bir tanesi pörtlemiş gözüküyor) azıcık yemek yese hemen şişen bir göbek ekle. Şu an ki halim öyle. En azından selülitlerim kadınsı diye teselli oluyorumGenlerin de annenle aynı fikirde belli ki
Ben en zayıf halimde bile öyle incecik görünemiyorum ya
Sim göremedim de o yüzden damat yazdımGelinin kız kardeşi kı bu
Kuzenimin düğün "Siyah giyme lütfen" diye uyardı, ben de kırmızı giyem bari dedim.
Dürüm aşkıO zaman cabucak hayata bakış acimi paylasayim sizinle. Alintilayanin totosu gece soguk duvara degsin.
O zaman cabucak hayata bakış acimi paylasayim sizinle. Alintilayanin totosu gece soguk duvara degsin.
Dürümüm çok ciddi absolutSim göremedim de o yüzden damat yazdım
Dürüm aşkı
Şırdan verelim?Olsa da yesek
Cağ kebabını.
Ben böyle dürüm görmedim daha öncedenDürümüm çok ciddi absolut
Daha çok ben çemkirdim o da bu ağır oldu ama, ayıp ediyorsun ama dedi. Çünkü biliyor haklı olduğumu.
Dünden beri çılgınlar gibi başım ağırıyor. Bir ara heralde beynimde tümör var dedim öyle bir ağrı. Hiç böyle ağrım olmamıştı. Üstüne regl oldum. Sabaha kadar uyumadım. Uykusuz ve ağrılı bir halde öğlen dedim bir saat uyuyayım kendime geleyim. Benim sıpa on kere yanıma geldi. Hadi onda adamın suçu yok dinlemiyor lafını o tutmaya çalışsa da.
Tam uykuya daldım kayınvalide aradı. Sessize aldım. Bir daha aradı. Yine sessize aldım oğlunu aramayı akıl edemiyor geri zekalı. Sonra eşimi arayıp "neden açmıyor telefonlarımı" dedi hoparlör açık duyuyorum. Eşim de yatıyor o yüzden neden ısrarla arıyorsun sen de dedi. Bu sefer neden yatıyor diye sordu ama sorma biçimi öyle irrite edici ki hesap soruyor, merak etmiyor. Eşim de bağırdı avazı çıktığı kadar. Sana ne sana mı soracak yatarken diye. Neyse dedim artık uyuyabilirim. Yine kayınvalidem aradı. Bu sefer açtım. Niye yatıyorsun ne oldu dedi. Korona oldum ondan dedim. Şoka girdi bir süre. Ne oldu anne niye ısrarla arıyorsun yatıyor dediği halde yine aradın kolun bacağın mı koptu ne oldu dedim. Kavga mı ettiniz yoksa merak ettim ondan aradım dedi. Yok etmedik hastayım sadece dedim. Kavga ettiniz kesin ne oldu dedi. He kavga ettik beni pıçahladı yara iyileşsin diye yatıyorum dedim. Gülmeye başladı bu sefer. Ama benim cinler iyice çıktı tepeme.
Neyse sonra susmuyor bir şeyler anlatıyor. Bir şekilde kapattım telefonu uyku falan kaçtı tabi. Sinirle kalktım bir baktım evi bok götürüyor. Su içtiği bardak peteğin üstünde, aburr cubur paketleri her yerde. Sinirle toplamaya başladım. Toplarken "ben acıktım ya yemek ne zaman yaparsın" dedi beyim.
Bak şu an hissedebilirsin o anki cinnet halimi. Ağzıma geleni saydım ben de. Felçli misin lan sen? Önünde çükün var diye iş yapamıyor musun? Geberir misin iki kap yıkasan ortalığı toplasan? Bak beni delirtme hasta olsan bir damla su vermem sana. Yapacaksın bu evde camış gibi yatarken sen de iş yapacaksın." dedim. Mevzuyu evde durunca gözüme batma mevzusuna getirdi. Evet batıyor dedim, sen çalışırken yaptığımız şey iş bölümü idi. Sen çalışıyordun ben de çocuk ve ev sorumluluğunu üstleniyordum ve şikayetçi değildim. Ancak şu an farkındaysan bir iş bölümü yok. Sen
padişahsın ben köle. O lanet işine dönene kadar evdeysen her işi yapacaksın. Ya da ben de yapmıyorum. Geber açlıktan dedim.
Kalktı evi süpürdü. Az sakin ol regl olunca canavar oluyorsun dedi. Ben niye böyle detaylı yazdım bilmiyorum hala sinirliyim çünkü.
Güzel değil ki ama. Herkes elinde olmayanı istiyor işte :/ ben zaten çok spor veya kadınsı olmayan tarzda giyindiğimden iyice çocuk gibi duruyorum. Herkesin hoşuna giden bir görüntü değil. Ama işte fotoğraftaki bacağa bir sürü selülit ekle (zaten bir tanesi pörtlemiş gözüküyor) azıcık yemek yese hemen şişen bir göbek ekle. Şu an ki halim öyle. En azından selülitlerim kadınsı diye teselli oluyorum
Dürümüm çok ciddi absolut
Şırdan verelim?
Cağ kebabı. Erzurum yöremizin güzide bir yemeği.Ben böyle dürüm görmedim daha önceden
Sağol bebem de fotoğraftandır o, benden olsa olsa Çin malı yan sanayi çakma Asuman Krause olurBu arada bence de asuman krause ye benzıyorsun
Aynen hep komşunun tavuğu meselesi işte :)
Benim boyum 157 falan. Bir ara 41-43 arası gidip geliyordum, o zaman bile etliydim
Ama selülitim yoktu, geçen sene pörtlemeye başladılar. Spor iyi gelmiyorsa uğraşmayayım boşuna
Karantina yüzünden tabii dışarı çıkıp yiyemiyorsun
Yiyemiyorum da artık.
Şırdan.
Onu da evde yaparım yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?