- 20 Kasım 2018
- 14.987
- 56.619
- 598
- 35
41 nedir abi ya, en son ortaokulda falan o kilodaydım herhaldeAynen hep komşunun tavuğu meselesi işte :)
Benim boyum 157 falan. Bir ara 41-43 arası gidip geliyordum, o zaman bile etliydim
Ama selülitim yoktu, geçen sene pörtlemeye başladılar. Spor iyi gelmiyorsa uğraşmayayım boşuna
Selülit herkeste var spor bir yere kadar etki eder diyorlar. Spor ve vücut ilişkisi çok nankör valla ben o yüzden daha çok mental olarak iyi gelmesine sebep olarak spor yapıyorum.
Benim düzenli spor anlayışım bir süre istikrarla gidip sonra mental olarak çöküp aylarca yatmakBen de evde başlamak istiyorum ama totomu kaldırasım yok.
O da düzleşti zaten oturmaktan.
Düzenli spor yapabilen insanları çok kıskanıyorum. Bir gün ben de onlardan biri olabilirim umarım. Emekli olunca falan asdfgh
Düzenli spor dedin veBen de evde başlamak istiyorum ama totomu kaldırasım yok.
O da düzleşti zaten oturmaktan.
Düzenli spor yapabilen insanları çok kıskanıyorum. Bir gün ben de onlardan biri olabilirim umarım. Emekli olunca falan asdfgh
Sabahın beşinde kalkıp spor yaptım ama bütün gün kek, kurabiye yedim ya, onu ne yapacağız? Ben pişirmesem eşim pişiriyor, evde sürekli hamur işi var. Bak şuan son dilimi tıkınıyorum mesela. Bir yandan ağlıyorum ama.
Karantina yüzünden tabii dışarı çıkıp yiyemiyorsun
Bence asıl onu yap zatenSonuçta mutfağımıza özgü bir yemek
41 nedir abi ya, en son ortaokulda falan o kilodaydım herhalde
Ben spor yapmıyorum. Selülitim var. Bu kadar yani, söylemek istedim sadece
Tereliye ne ya hfjfjdd ne demek o hayır yani nece
Ben senın huysuz oldugunu dusunmuyorum açıkcası
Olması gerekeni söylemişsin sabrını çatlatmış adam
Zaten zor bir çocugun var
Benim spor motivasyonum daha fazla yemek içindiSabahın beşinde kalkıp spor yaptım ama bütün gün kek, kurabiye yedim ya, onu ne yapacağız? Ben pişirmesem eşim pişiriyor, evde sürekli hamur işi var. Bak şuan son dilimi tıkınıyorum mesela. Bir yandan ağlıyorum ama.
Hayatım boyunca sabahın beşinde kalkmadım sanırım uçak vs hariç.Sabahın beşinde kalkıp spor yaptım ama bütün gün kek, kurabiye yedim ya, onu ne yapacağız? Ben pişirmesem eşim pişiriyor, evde sürekli hamur işi var. Bak şuan son dilimi tıkınıyorum mesela. Bir yandan ağlıyorum ama.
Benim düzenli spor anlayışım bir süre istikrarla gidip sonra mental olarak çöküp aylarca yatmak
İzolasyonun ilk gününden beri yoga yapıyorum ilk defa hiç ara vermeden yapmışım. Bugün 22. günüm. Yapacak başka bir şey yok diye yapıyorum istikrarlı bir şekilde
Popo düzse bak en kolay şey popoyu dikleştirmek. Basıyorsun squatı bünyeye günde 30 tane bile yetiyor ama düzenli yapacaksın sonuç almak için. Eskiden popom yoktu artık var
Yap de yapsın idrak bakar kör olmuş işte adam, görevin belletmişsin ne varsa.
Bak ben sana aleni yazayım; benim adam ince biri değildir pek, kaba kaba gibi durur ama hep bir potansiyel gördüm. Çünkü beni öyle tavladı bu adam, olmayan şeyi var gibi göstermiş olamaz dedim.
Biz ne zaman ki imzaları attık, 1 seneyi devirdik, başladı minik minik atışmalar.
Büyük bir kopuş yaşadık çocuktan sonra da bir müddet çünkü çocuğum için evin yemeği, çamaşırı, temizliği kimseye güvenemedim ben sırtlandım. Ben sırtlandıkça eşim yayıldı. Sonra gelsin istekler "Bana şunu pişir"lere kadar geldik bir dönem.
Pişiririm de ama çocuk varken hepsi bir arada her şey... Resim yapamaz oldum, kendime vakit kalmadı.
Sonrasında isyan bayrağı çektim. Ben de istedim görmesini, söylemeden yapmasını; söylemeden bazı şeyleri yapar oldu ama nasıl biliyor musun, günlerce mutfağa dokunmadım. "Yemek yok boh yiyin"e bağladım.
Dışarıdan aldı getirdi, kah kendi girdi pişirdi, mutfakta bulaşıklar bekler, koktu. Çocuğa kadar pişirdim, kendime dahi yapmadım yemek. Nitekim ben açlığa dirençliyim rahatsızlığım sebebiyle biliyorsun, uyku ve açlık pek hissetmem, ilaçlarla ancak yerim ancak uyurum. Ondan bazı dönemler deli kilo alırken, sonrasında pek uğraşmadan kilom ilacı bırakınca gitmeye başlar. (Şu günlerde aldığım 6-7 kilonun 2si gitti mesela kendiliğinden)
Ben böyle yapınca dayanamadı, girdi mutfağa. O gün bu gündür mutfak kapıları ikimize de açıldı çünkü adama o mutfakta öyle bir pislik gösterdim ki, ana evinde görmediği; kör gözüne parmak oldu. Ne biçim kadınsın bile dedi, ben de "Bu biçim erkeğe o biçim kadın gider" dedim.
Sana yap demiyorum, bir yöntem gösteriyorum eşin yerse... Eşini tanıyan sensin.
Ben benim adamı, ilişkimizin dinamiğini çözdüm, ara ara sinirlenirim o da 3-4 ayda bir bi patlardı, o da gidiyor bitiyor şimdi. Çünkü saldım, kafama da hiçbir şeyi takmadım. "Gelirsen ekime, gelmezsen s.gime kadar yolun var" dedim affedersin. Dünyanın kahrı bi bana mı? Bi sana mı? Durdur kendini. Eltine diyorsun ya "Çamaşır sulu" diye, kendin de bir miktar benziyorsun fark et bunu. Dost acı söyler oldu biraz ama anladığını düşünüyorum.
İlla bir şeyleri değiştirmek istiyorsan, kendinden başlayacaksın gülüm. Bunu biliyorsun, hatırlatmak istedim sadece.
Hayatta her şeyi kendin yapmayı öğren bebeğim. Tek başına dimdik durmayı bildikten sonra yokluklar da koymaz. Sen kendin yapmayı bil önce.Oohoo kendi şırdanımızı kendimiz yapalım, kendi dükümüzü kendimiz yapalım, kendi zeksimizi kendimiz yapalım, böyle hayat mı geçer
Şu an o kadar değilim ya. 41 kilo olduğum dönem çok iştahsızdım, ilaçlarla hayata tutunuyordum.
Bir de sende boy var. En son ortaokulda benim boyumdaydın büyük ihtimalle
Sevgilim de evde sinsi sinsi spor yapıyormuş zaten, moralimi bozdu
Oysa ben ikimiz de kilo alacağız sanmıştım.
Konunu okudum ve sonuna kadar sana hak verdim idrak. Bence fazla anlayışlı bir insansın ki, kalkıp kendi yapabileceği yerde, sana ne zaman yemek yapacaksın diyebiliyor. Sadece ama sadece bir güncük bile hiçbir şey yapmamaya hakkın yok mu? Çok daha fazlasına var. Yemek bulamıyorsa, yumurta kırsın ayrıca, iş mi yani? Kayınvalidene de gecenin ikisinde üçünde telefon sapıklığı yapasım var. Kendi hayatı çok sıkıcı di mi bu kadının? Aksiyon istiyor herhalde.Çatlattı artık. Valla ben neyim ben de bilmiyorum. Karantinada benliğimi de kaybettim :)
En kolayı squat diye dedim benSquat yapamıyorum ki, başka yöntemi yok mu bunun
Eklem daralması var dizimde. Öyle çömelip kalkamam. Dizim tık diye atıverir valla
Yere yüzüstü uzanıp kalça çalıştırmalı şeylere bakmıştım ama onun için başka taraflarımın da güçlenmesi lazım, kendimi direyemiyorum yerde, gücüm yetmiyor.
Birkaç aylık bebekler gibi kafamı kaldırabiliyorum sadece
He bencede fake djdjdjd ama aksiyon katıyorVander bacimiz iki defa tereliye ne diye soruyor ve kimse cevaplamiyor.
Ben seni gördüm! Ve cevapliyorum. Konu sahibin eski üyeligi adi "tereliye" ve hep kayin aile üzerine saçma sapan konular açar. Konularindada çogu kisi ban yer. Bana sorarsan fake birisi. Troll yani. Seviyor böyle kk'ü alemini sinirden çatlatmasini. Konularda hep çok popüler olur.
Ya ben spor yapınca daha az yerim, o kadar bir tarafımızı yırttık, ziyan olmasın mantığıyla. Ama karantina günleri mutfakla ilişkimi değiştiriyor, şimdi daha yakınız.Benim spor motivasyonum daha fazla yemek içindişunu da yiyeyim çünkü spor yapıyorum
Yemek yemek en büyük aşkım benim. Kilo almaya bile razı olabilirimYa ben spor yapınca daha az yerim, o kadar bir tarafımızı yırttık, ziyan olmasın mantığıyla. Ama karantina günleri mutfakla ilişkimi değiştiriyor, şimdi daha yakınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?