Coronasavar

41 nedir abi ya, en son ortaokulda falan o kilodaydım herhalde

Ben spor yapmıyorum. Selülitim var. Bu kadar yani, söylemek istedim sadece

Selülit herkeste var spor bir yere kadar etki eder diyorlar. Spor ve vücut ilişkisi çok nankör valla ben o yüzden daha çok mental olarak iyi gelmesine sebep olarak spor yapıyorum.

Ben de evde başlamak istiyorum ama totomu kaldırasım yok.
O da düzleşti zaten oturmaktan.
Düzenli spor yapabilen insanları çok kıskanıyorum. Bir gün ben de onlardan biri olabilirim umarım. Emekli olunca falan asdfgh

Benim düzenli spor anlayışım bir süre istikrarla gidip sonra mental olarak çöküp aylarca yatmak
İzolasyonun ilk gününden beri yoga yapıyorum ilk defa hiç ara vermeden yapmışım. Bugün 22. günüm. Yapacak başka bir şey yok diye yapıyorum istikrarlı bir şekilde
Popo düzse bak en kolay şey popoyu dikleştirmek. Basıyorsun squatı bünyeye günde 30 tane bile yetiyor ama düzenli yapacaksın sonuç almak için. Eskiden popom yoktu artık var

Düzenli spor dedin ve Loreth geldi.
Bu bir işaret bence.

Düzenli spor dedin ve Loreth geldi.
Bu bir işaret bence.
Sabahın beşinde kalkıp spor yaptım ama bütün gün kek, kurabiye yedim ya, onu ne yapacağız? Ben pişirmesem eşim pişiriyor, evde sürekli hamur işi var. Bak şuan son dilimi tıkınıyorum mesela. Bir yandan ağlıyorum ama.

Karantina yüzünden tabii dışarı çıkıp yiyemiyorsun
Bence asıl onu yap zaten Sonuçta mutfağımıza özgü bir yemek

Oohoo kendi şırdanımızı kendimiz yapalım, kendi dükümüzü kendimiz yapalım, kendi zeksimizi kendimiz yapalım, böyle hayat mı geçer
41 nedir abi ya, en son ortaokulda falan o kilodaydım herhalde

Ben spor yapmıyorum. Selülitim var. Bu kadar yani, söylemek istedim sadece

Şu an o kadar değilim ya. 41 kilo olduğum dönem çok iştahsızdım, ilaçlarla hayata tutunuyordum.
Bir de sende boy var. En son ortaokulda benim boyumdaydın büyük ihtimalle
Sevgilim de evde sinsi sinsi spor yapıyormuş zaten, moralimi bozdu
Oysa ben ikimiz de kilo alacağız sanmıştım.

Tereliye ne ya hfjfjdd ne demek o hayır yani nece

Vander bacimiz iki defa tereliye ne diye soruyor ve kimse cevaplamiyor.

Ben seni gördüm! Ve cevapliyorum. Konu sahibin eski üyeligi adi "tereliye" ve hep kayin aile üzerine saçma sapan konular açar. Konularindada çogu kisi ban yer. Bana sorarsan fake birisi. Troll yani. Seviyor böyle kk'ü alemini sinirden çatlatmasini. Konularda hep çok popüler olur.

Benim spor motivasyonum daha fazla yemek içindi şunu da yiyeyim çünkü spor yapıyorum

Hayatım boyunca sabahın beşinde kalkmadım sanırım uçak vs hariç.
En erken herhalde 6da kalkmışımdır, o da sadece istisnai durumlarda iş için (birkaç kere daha kalktım da neyssse )

Çok saygı duyuyorum, ben 7,5ta işe sürünerek kalkan insanım, bir de spor için şaaapsan kalkamam

Squat yapamıyorum ki, başka yöntemi yok mu bunun
Eklem daralması var dizimde. Öyle çömelip kalkamam. Dizim tık diye atıverir valla

Yere yüzüstü uzanıp kalça çalıştırmalı şeylere bakmıştım ama onun için başka taraflarımın da güçlenmesi lazım, kendimi direyemiyorum yerde, gücüm yetmiyor.
Birkaç aylık bebekler gibi kafamı kaldırabiliyorum sadece

Ben yapamam bunları gangsta. Rahat Bir insan değilim, takıntılıyım. Ben mutfağı şekilde bırakıp birkaç saat bile duramazken bir de kokmasını bekleyeceğim he mi:)

Eltimle benzediğimiz noktalar var zaten :) o fazla titiz ve temiz olan evi temizliyor. Ben kirlenşmce temizliyorum ajajka. Benim düzen takıntım var. Dağınıklık olunca herhangi bir şey yapmam, odaklanmam mümkün değil. Ben ders çalışırken bile tüm kalem defter ve kitaplar istediğim gibi muntazam ise, ortam uygun ve düzenli ise çalışabilirim. Salamam. Denedim ama ruhum bozuldu. Daha kötü oldum.

Yazdıkların arasında yapabileceğim tek şey, kör olan adama arabayla çarpıp gözlerini açmak. Zira gerçekten kör. Sürekli söyleyip, gerekirse kavga edip, beynine beynine işlemem lazım yapması gerektiğini. Bunu da yapamıyor olmamın sebebi, aman konuşacağıma kendim yaparım düşüncesi. Ben insanlarla uğraşmaya, laf anlatmaya üşeniyorum. İş yapmak daha kolay geliyor.

Hayatta her şeyi kendin yapmayı öğren bebeğim. Tek başına dimdik durmayı bildikten sonra yokluklar da koymaz. Sen kendin yapmayı bil önce.

Bir ara kilo vermeyip ofistekilere kilo aldırmıştım. "Madem ben veremiyorum etrafımdakilere aldırayım" diyerek

Çatlattı artık. Valla ben neyim ben de bilmiyorum. Karantinada benliğimi de kaybettim :)
Konunu okudum ve sonuna kadar sana hak verdim idrak. Bence fazla anlayışlı bir insansın ki, kalkıp kendi yapabileceği yerde, sana ne zaman yemek yapacaksın diyebiliyor. Sadece ama sadece bir güncük bile hiçbir şey yapmamaya hakkın yok mu? Çok daha fazlasına var. Yemek bulamıyorsa, yumurta kırsın ayrıca, iş mi yani? Kayınvalidene de gecenin ikisinde üçünde telefon sapıklığı yapasım var. Kendi hayatı çok sıkıcı di mi bu kadının? Aksiyon istiyor herhalde.

En kolayı squat diye dedim ben
Dizlerinin üzerinde durabiliyor musun? Öyle durabiliyorsan şu hareket var

He bencede fake djdjdjd ama aksiyon katıyor

Benim spor motivasyonum daha fazla yemek içindi şunu da yiyeyim çünkü spor yapıyorum
Ya ben spor yapınca daha az yerim, o kadar bir tarafımızı yırttık, ziyan olmasın mantığıyla. Ama karantina günleri mutfakla ilişkimi değiştiriyor, şimdi daha yakınız.

Ya ben spor yapınca daha az yerim, o kadar bir tarafımızı yırttık, ziyan olmasın mantığıyla. Ama karantina günleri mutfakla ilişkimi değiştiriyor, şimdi daha yakınız.
Yemek yemek en büyük aşkım benim. Kilo almaya bile razı olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…