O çalisirken is bölümü yapmiyordun idrak, dogru konusalim. Biri çalisiyor diye, ev islerinde hiç birsey yapmamasi is bölümü degil. O zamanda padisah/köle olayi vardi fakat senin gözüne batmadi.
Yani yanlis tee o zaman yapildi. Adamda suç bulamiyorum ben, öyle alistirmissin sen. Herseye sen kosturuyorsun. Cocuga, ev islerine,.. Adam alistigi için farkli birsey düsünemiyor. Evin pisligini eminim fark etmiyordur bile. Ki fark etse bile, alismis senin herseyi yapmani. O rahatlikta var onda ve üzgünüm, sen verdin o rahatligi.
Yani bu çikisin çok iyi bir çikis ve umarim istrakrli bir sekilde devam eder. Yani adama gerçekten is bölümü yap. Baze günler o yemek yapsin, ardindan mutfagi toplasin. Yada çamasirlari yapsin, yada ütüyü felan. Yani simdi sadece sinirli oldugun diye bir çikis degildir umarim. Ve bu is bölümünüde, esin tekrar çalistiginda devam etmen lazim. Evde kalman, seni evin hizmetçisi yapmaz.
Benım gıbı çocugun var kffkdkddkdk çok zor durumdasınÇatlattı artık. Valla ben neyim ben de bilmiyorum. Karantinada benliğimi de kaybettim :)
Seni vaz mı gecırmeye çalışıyor he keşke romantik takılsaydınKim bu durumda daha spor yapmak istiyor yahu? Bende eskiden haftada 2 defa yapiyordum fakat simdi yemek yapmaktan, evi temizlemekten artik biktim. Sporda olmasin ya.
Bide bügün hava güzeldi, esim tutturdu, gel bahçede beraber sarap içelim. Ama ben gelmiyorum öyle oyunlaraaa
Popolu donlardan alalım sanaSquat yapamıyorum ki, başka yöntemi yok mu bunun
Eklem daralması var dizimde. Öyle çömelip kalkamam. Dizim tık diye atıverir valla
Yere yüzüstü uzanıp kalça çalıştırmalı şeylere bakmıştım ama onun için başka taraflarımın da güçlenmesi lazım, kendimi direyemiyorum yerde, gücüm yetmiyor.
Birkaç aylık bebekler gibi kafamı kaldırabiliyorum sadece
Idrakyollariiltihabi
Bacım senin suçun üstesinden gelmek.
Yapama ya, becereme.
Çocuğunun da sana yapışıyor olması bu
Babası öğrenecek bakmayı, oyalamayı.
Sen yapamıyor olsan, mecbur yapacak.
Benım gıbı çocugun var kffkdkddkdk çok zor durumdasın
bazen diyorum böyle bagımlı çocuklar anneye yapışan çocuklar da guvenli bağlanma sorunu mu var?
çünkü ben küçükken hep babamlaydım
Çocuktan kaynaklı da olabilirYok benim oğlan hep benimleydi. Sanmıyorum öyle bir sorunu olduğunu
Squat yapamıyorum ki, başka yöntemi yok mu bunun
Eklem daralması var dizimde. Öyle çömelip kalkamam. Dizim tık diye atıverir valla
Yere yüzüstü uzanıp kalça çalıştırmalı şeylere bakmıştım ama onun için başka taraflarımın da güçlenmesi lazım, kendimi direyemiyorum yerde, gücüm yetmiyor.
Birkaç aylık bebeklbi kafamı kaldırabiliyorum sadece
Hayatta her şeyi kendin yapmayı öğren bebeğim. Tek başına dimdik durmayı bildikten sonra yokluklar da koymaz. Sen kendin yapmayı bil önce.
Bir ara kilo vermeyip ofistekilere kilo aldırmıştım. "Madem ben veremiyorum etrafımdakilere aldırayım" diyerek
Konunu okudum ve sonuna kadar sana hak verdim idrak. Bence fazla anlayışlı bir insansın ki, kalkıp kendi yapabileceği yerde, sana ne zaman yemek yapacaksın diyebiliyor. Sadece ama sadece bir güncük bile hiçbir şey yapmamaya hakkın yok mu? Çok daha fazlasına var. Yemek bulamıyorsa, yumurta kırsın ayrıca, iş mi yani? Kayınvalidene de gecenin ikisinde üçünde telefon sapıklığı yapasım var. Kendi hayatı çok sıkıcı di mi bu kadının? Aksiyon istiyor herhalde.
Seni vaz mı gecırmeye çalışıyor he keşke romantik takılsaydın
Ayrılmadan önce son gunler hatrına
Haddim olmayarak bölmek istiyorum konuşmanızı daBen senin gibi düşünmüyorum kuzu. Haftanın altı günü çok yoğun ve stresli bir işte çalışan adama, akşam gelince hadi ev işleri yap ben hizmetçi değilim demek adil değil. Bu durumda o da "e ben köpek gibi neredeyse mola vermeden çalışıyorum ben hizmetçi miyim o zaman?" diyebilir, haklıdır.
Ben çocuk doğana kadar çalıştım. Hamileliğin sonuna kadar. İşim eşimin işi kadar yorucu olmamasına rağmen yine de epey yoruluyordum. Eve geldikten sonra yemek yemeye ancak mecalim kalıyordu. Biri bana kalk sen de iş yap dese bu durumu adil bulamazdım.
Benim oğlan kreşe gidiyor (Du) . İlla ki gün içinde kendime ayıracak zamanım, dinlenecek vaktim oluyordu. Bu durumda eşim benden çok daha fazla yorgun oluyordu akşamları. Ben şimdi yorgun gelen adama "ben ev işi yapıyorum hizmetçi değilim sen de gel yap" demem.
Çalıştığım dönemde birlikte yapardık her işi. Yemeği de, sofrayı da, temizliği de. He gün içinde çocukla ya da ev işiyle çok yorulmuş isem, normalden daha bitkinsem elbette ondan isterim iş yapmasını. Ancak diğer türlü aynı düşünüyorum. Bu bir iş bölümüdür, dışarıda yorulmuş adama ben evde dinlenecek lükse sahipken hadi sen de iş yap demem. Benim yaptığımı hizmetçilik olarak da görmüyorum :)
Emekleme pozisyonuna gel, dizin bükülü bir şekilde bacağı kaldır
Aha böyle
Omurgani duz tut, yuzun yere baksin, karnini da birazdan karnına yumruk indiriceklermis gibi sık
Eki Görüntüle 2614989
Çizimimden seks pozisyonu çıkaranı mıhlarım.
İlginç neden dersen zaten ayaklarına kapanmasını beklemiyorum saygı duymalı kararına amaPek sanmam. Bosanma kagitlarini gördügünde "aa sen nerden bu avukati buldun, bende tutacaktim aslinda" ve "nasil arabayi istersin yaa" gibi cümleler kurmustu. Bir defa bile "sen gerçekten bosanmakmi istiyorsun? O kadarmi mutsuzsun" tarzi birseyler söylemedi.
En fazla bence birseyler yasamak ister, hani madem burdayiz ben düklü, sen düksüz gibisine. Ki öyle bir teklifte yapmisti daha önce. Tabiki ben red ettim.
Gangsta'yla absolut da koydu, onları gördün mü?
En kolayı squat diye dedim ben
Dizlerinin üzerinde durabiliyor musun? Öyle durabiliyorsan şu hareket var
Ben senin gibi düşünmüyorum kuzu. Haftanın altı günü çok yoğun ve stresli bir işte çalışan adama, akşam gelince hadi ev işleri yap ben hizmetçi değilim demek adil değil. Bu durumda o da "e ben köpek gibi neredeyse mola vermeden çalışıyorum ben hizmetçi miyim o zaman?" diyebilir, haklıdır.
Ben çocuk doğana kadar çalıştım. Hamileliğin sonuna kadar. İşim eşimin işi kadar yorucu olmamasına rağmen yine de epey yoruluyordum. Eve geldikten sonra yemek yemeye ancak mecalim kalıyordu. Biri bana kalk sen de iş yap dese bu durumu adil bulamazdım.
Benim oğlan kreşe gidiyor (Du) . İlla ki gün içinde kendime ayıracak zamanım, dinlenecek vaktim oluyordu. Bu durumda eşim benden çok daha fazla yorgun oluyordu akşamları. Ben şimdi yorgun gelen adama "ben ev işi yapıyorum hizmetçi değilim sen de gel yap" demem.
Çalıştığım dönemde birlikte yapardık her işi. Yemeği de, sofrayı da, temizliği de. He gün içinde çocukla ya da ev işiyle çok yorulmuş isem, normalden daha bitkinsem elbette ondan isterim iş yapmasını. Ancak diğer türlü aynı düşünüyorum. Bu bir iş bölümüdür, dışarıda yorulmuş adama ben evde dinlenecek lükse sahipken hadi sen de iş yap demem. Benim yaptığımı hizmetçilik olarak da görmüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?