Coronasavar

Ben senin gibi düşünmüyorum kuzu. Haftanın altı günü çok yoğun ve stresli bir işte çalışan adama, akşam gelince hadi ev işleri yap ben hizmetçi değilim demek adil değil. Bu durumda o da "e ben köpek gibi neredeyse mola vermeden çalışıyorum ben hizmetçi miyim o zaman?" diyebilir, haklıdır.

Ben çocuk doğana kadar çalıştım. Hamileliğin sonuna kadar. İşim eşimin işi kadar yorucu olmamasına rağmen yine de epey yoruluyordum. Eve geldikten sonra yemek yemeye ancak mecalim kalıyordu. Biri bana kalk sen de iş yap dese bu durumu adil bulamazdım.

Benim oğlan kreşe gidiyor (Du) . İlla ki gün içinde kendime ayıracak zamanım, dinlenecek vaktim oluyordu. Bu durumda eşim benden çok daha fazla yorgun oluyordu akşamları. Ben şimdi yorgun gelen adama "ben ev işi yapıyorum hizmetçi değilim sen de gel yap" demem.

Çalıştığım dönemde birlikte yapardık her işi. Yemeği de, sofrayı da, temizliği de. He gün içinde çocukla ya da ev işiyle çok yorulmuş isem, normalden daha bitkinsem elbette ondan isterim iş yapmasını. Ancak diğer türlü aynı düşünüyorum. Bu bir iş bölümüdür, dışarıda yorulmuş adama ben evde dinlenecek lükse sahipken hadi sen de iş yap demem. Benim yaptığımı hizmetçilik olarak da görmüyorum :)

Kim bu durumda daha spor yapmak istiyor yahu? Bende eskiden haftada 2 defa yapiyordum fakat simdi yemek yapmaktan, evi temizlemekten artik biktim. Sporda olmasin ya.

Bide bügün hava güzeldi, esim tutturdu, gel bahçede beraber sarap içelim. Ama ben gelmiyorum öyle oyunlaraaa

Seni vaz mı gecırmeye çalışıyor he keşke romantik takılsaydın
Ayrılmadan önce son gunler hatrına

Lyanna Mormont yine kaçırdım seni.
Benim gitmemi bekliyorsun emin oldum artık.
Gangsta'yla absolut da koydu, onları gördün mü?

Popolu donlardan alalım sana
J.Lo veya Kardashian totolu olursun iki saniyede.

Idrakyollariiltihabi
Bacım senin suçun üstesinden gelmek.
Yapama ya, becereme.
Çocuğunun da sana yapışıyor olması bu
Babası öğrenecek bakmayı, oyalamayı.
Sen yapamıyor olsan, mecbur yapacak.

Cok dogru konustun Turuncu bacim. Bak ben tembelim, benim hiç böyle sorunlarim var mi? Yok. Sende benim gibi ol iste Idrakyollariiltihabi Tembeller diyari, harika bir yer. Sende geeeelllll

Emekleme pozisyonuna gel, dizin bükülü bir şekilde bacağı kaldır
Aha böyle
Omurgani duz tut, yuzun yere baksin, karnini da birazdan karnına yumruk indiriceklermis gibi sık

Çizimimden seks pozisyonu çıkaranı mıhlarım.

Şu an kızgınlıktan yerde yuvarlanan kediye de aynı tavsiyeyi verdim, maaaeeov dedi yüzüme bakıp. Kedi de ben de sandığın kadar güçlü kadınlar değiliz demek ki

Benim patlama sebep olan mevzu şu sorduğun soruyu kendime sormuş olmam. Çünkü mevzu öyle bir noktaya geldi ki, bunu da bugün fark ettim. Benim oturmam, hiçbir şey yapmadan durmam adamı rahatsız ediyor :) hani dün biraz saldım baktım dolanıyor ortalıkta yanıma gidip geliyor niye saldın diye. Bildiğin Rahatsız oluyor. Çünkü ben hep bir şey yaparım. Sadece ev işi değil, bir şey yaparım illa ki. Öylece durmam. Garipsedi...

Seni vaz mı gecırmeye çalışıyor he keşke romantik takılsaydın
Ayrılmadan önce son gunler hatrına

Pek sanmam. Bosanma kagitlarini gördügünde "aa sen nerden bu avukati buldun, bende tutacaktim aslinda" ve "nasil arabayi istersin yaa" gibi cümleler kurmustu. Bir defa bile "sen gerçekten bosanmakmi istiyorsun? O kadarmi mutsuzsun" tarzi birseyler söylemedi.

En fazla bence birseyler yasamak ister, hani madem burdayiz ben düklü, sen düksüz gibisine. Ki öyle bir teklifte yapmisti daha önce. Tabiki ben red ettim.

Haddim olmayarak bölmek istiyorum konuşmanızı da
Siz hizmetçilik olarak görmüyor olabilirsiniz. Bende evde olsam eşim çalışıyor olsa iş yaptırmam hatta ev işini severim. Ama bazı adamlara yaptıracaksınız çünkü iyi niyetten anlamıyorlar.
Ablam nişanlısıyla yaşıyor. Ablamın işi yokken nişanlısının vardı. Ablam bütün gün evde otururdu veya dışarıda gezerdi gelirdi nişanlısı işten gelir bize yemek yapardı. Bir gün olsun bu düzen neden böyle demedi. Ben içten içe tuhaf bulsam da karışmadım çünkü onların düzeni. Daha sonra ablam işe başladı daha düzenli olmak adına ev işinin yükünü ondan aldı, bu sefer hem çalışıp hem ev işi yapan ablam oldu
Ne zaman nişanlısı işten çıktı işler tersine döndü. Zaten evden çalışıyorsun neden hiç iş yapmıyorsuna bağladı adam. Arada bir yemek yapmak harici de hiçbir şeye ellemedi sürekli de eleştirdi. Demek ablam bir şeyi biliyormuş, adamın huyunu biliyormuş ki baştan çoğu insana eziyet gibi olan düzen aslında ilişkilerini koruyan sistemmiş.

İlginç neden dersen zaten ayaklarına kapanmasını beklemiyorum saygı duymalı kararına ama
İnsan der ki emin misin cidden çok mu mutsuzsun der

dkkdd bir de düküne lady istiyor cjfjdjxjdk
Biraz bana yuzsuzluk gıbı geldi

Kadın direğiyle ne kadar da mutlu

Ayakta olanları yapabilirim.
1. ve 4.'yü yapamıyorum mesela.
Fitnessblender'dan video izleyip spor yapıyordum bir ara. Kadın bir hareketi 10. defa yaparken ben 2.de falan oluyorum ıkına ıkına.
Kaslarım güçsüz olduğu için çok zorlanıyorum o tarz hareketlerde.

Kaydettim sayfayı bu arada teşekkür ederim Umarım ben de popolu bir birey olabilirim

Ama ev daima ortak sorumluluk kaliyor idrak. Sirf disarda çalisiyor diye, bu onu ortak sorumluluktan muaf etmemeli. Bak sen çalisiyorken, beraber ev isi yapiyordunuz. O zaman adam yorulmuyormuydu?

Sirf sen evdesin diye, tüm ev yükünü kendine alma. Bak gördügün gibi deger görmüyorsun. Insangolu konforu sever. Durumu istismar etmeyi sever. Alismis kudurmustan beter derler ya, o hesap iste. Adam eve geldiginde heralde evi süpürüp paspas edecek hali yok.

Ancak bulasiklari yerlestirebilir. Arada yemek yapabilir. Yada bir çamasiri disarda asabilir. Hele çoçuk, kirmizi çizgin olmaliydi. Onu banyoya sokmak, yatirmak, onunda görevi olamliydi. Neticede baba ise, babalik görevini ya pa cak!

Yani tabiki adam yoruluyor, fakat sende yoruluyorsun. Arada mola aldigin için bu yorgunlugunu azaltmiyor ki. Hele ki ev isi çok nankör. Sürekli ayni seyler, kafayi yemelik seyler. Is yerinde en azindan is arkadaslarin ile stresi azaltabilirsin, bir ilerlem olur, sefin sana ne kadar ilerledigin konusunda senin ile konusur.

Ev isi öyle mi? Kimse seni takdir etmiyor. Hep ayni, tekrarlayan dertler.

Ben yaptigimi hizmetçilik olarak görmüyorum diyorsun da, belli ki esin görüyor. Basin agriyor, yorgunsun ve adam halen yemek derdinde. Niye? Cünkü adam artik alismis sorumsuzluga. Tüm sorumluluk sende olmasina. Kisacasi, senin hizmetçiligine.

Tabiki sen bilirsin fakat fikirlerini biraz degistirsen daha iyi gibi. Oglun içinde. O da simdi sadece tüm sorumlulugu almis bir kadin görüyor. Sana yapismasi psikolojik olarakta iyi degil. Bu konusmayi senin ile daha önce yaptigim diye hatirliyorum. Bak Yokuspokus ta ayni seyleri söylüyor. Biraz düsün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…