- 20 Kasım 2018
- 14.988
- 56.624
- 598
- 35
Şu ana kadar yazdıklarını zaten bulacak eğer bulursa. Bu saatten sonra daha dikkatli yazarsın istiyorsan.Yazmadım canım zaten ama her şeyi büyütebilir
Vay efendim şöyle de böyle de tarzı
Kesinlikle kardeş, ben de hep öyle derim.
Düksüzünden ama.
Corona öncesinde haftada 2-3 gece saatlerce yapardım, terlerdim, hatta sırtım belim ağrırdı eve geldiğimde. Dans yani. Dans ederdim.Sana çekme demiştim... Fotoğraf.
Corona öncesinde haftada 2-3 gece saatlerce yapardım, terlerdim, hatta sırtım belim ağrırdı eve geldiğimde. Dans yani. Dans ederdim.
Yazmadım canım zaten ama her şeyi büyütebilir
Vay efendim şöyle de böyle de tarzı
Totosuna kadar gördüm, o fotoğrafta dükünü saklayabildiyse zaten pek de düklü sayılmaz ahfahahAbsolut'la ilgili ne kadar çok şey biliyorsun
Düklü muhabettlerden değil ya jdjdjdjd çünkü o da yapıyorSeni bu denli kisitlayan, özel hayatina saygi duymayan biri ile beraberligini tekrar gözden geçir canim. Surda normal ettigimiz bir iki laftan bile korkar olmussun.
Bir iliski böyle olmamali. Güven olmayan yerde, iliskide olmamali.
Corona öncesinde haftada 2-3 gece saatlerce yapardım, terlerdim, hatta sırtım belim ağrırdı eve geldiğimde. Dans yani. Dans ederdim.
bi rahatsızlıgım vardı.sadece yandan kadınlar klubunde oldugumu gördü.snra o rahatsızlıkla alakalı konuları araştırmş yorumları okumuş benim anlattıklrmdan beni tanımış.ve bunj bana uzun bir süre söylemedi.bi tartışma sırasında ben sanki mayıs gelinş oldugunu bilmiyorum dediBulduğu dönem konu mu açmıştınız, nasıl bulmuş olabilir ki?
bi rahatsızlıgım vardı.sadece yandan kadınlar klubunde oldugumu gördü.snra o rahatsızlıkla alakalı konuları araştırmş yorumları okumuş benim anlattıklrmdan beni tanımış.ve bunj bana uzun bir süre söylemedi.bi tartışma sırasında ben sanki mayıs gelinş oldugunu bilmiyorum dediyorum yazdıgım konununda 20 bin küsür sayfası var
Totosuna kadar gördüm, o fotoğrafta dükünü saklayabildiyse zaten pek de düklü sayılmaz ahfahah
EvetHala birlikte misiniz?
bi rahatsızlıgım vardı.sadece yandan kadınlar klubunde oldugumu gördü.snra o rahatsızlıkla alakalı konuları araştırmş yorumları okumuş benim anlattıklrmdan beni tanımış.ve bunj bana uzun bir süre söylemedi.bi tartışma sırasında ben sanki mayıs gelinş oldugunu bilmiyorum dediyorum yazdıgım konununda 20 bin küsür sayfası var
Kdjdjdj bastı bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?