Coronasavar

Türkçe ne mübarek bi dil abi, seks dememek için her şeyi demişiz ki lastik gibi sündükçe sünüyor.

Aa simdi o kelimeyi dedin!

Nasil dersin Gangsta. Sen oysa çok namisli, usturuplu, efenime söyleyim mutaasip bir bayan hanim efendi (kesinlikle kadin degil!) sanmistim.

Aa simdi o kelimeyi dedin!

Nasil dersin Gangsta. Sen oysa çok namisli, usturuplu, efenime söyleyim mutaasip bir bayan hanim efendi (kesinlikle kadin degil!) sanmistim.

Alla alla 1111 sayfa yazdıklarıma rağmen mi? Bacım sen bu yaşa kadar nasıl geldin ah benim masum bacım.

Corona girince tabi araya, yapamadın, eve kapandın... Evde yap, kendin yap, partnersiz yap... Dans.
Yapıyorum zaten ara ara 15 dakika falan. İnsan özlüyor bir süre yapmayınca, tek başıma da olsa pratik oluyor, paslanmıyorum. Bachata ve salsa yani.

Let the night begin diyorsun
Buraya bir +18 yerlestiriyorum.
Bundan sonra olacaklardan sorumlu değiliz.
Okumayın efem
Hii bacim, eminimdir danstir o dans
Ne pis insanlarsınız siz ya, edep biraz. Ben 1,5 yıldır latin dansı yapıyorum, salsa bachata cha cha vs. Hatta çilek'le de konuşmuştuk önceki sayfalarda.
Her şeyi niye düklü aktivitelere çekiyorsunuz ayıptır

Eşi ya da sevgılısı bilmeyen yok mu burayı?
Herkes mi mükemmel

Esim biliyor fakat simdiye kadar hiç tinlamadi. Ki saatlerimi burda geçiriyorum. Adam sadece irite oluyor "birak sunu yaa, sanki dünyayi degistirecen yazdiklarin ile." Adam bir taraftan hakli fakat kk'ün eglencesini anlamiyor iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…