Kdjdjdj bastı bizi
Türkçe ne mübarek bi dil abi, seks dememek için her şeyi demişiz ki lastik gibi sündükçe sünüyor.
EvliNapıyosunuz yaa siz neden gülüp eğleniyorsunuz ben mutfaktan çıkamazken
Gel gel, eşikte durma öyle cereyan çarpar
Napıyosunuz yaa siz neden gülüp eğleniyorsunuz ben mutfaktan çıkamazken
Aa simdi o kelimeyi dedin!
Nasil dersin Gangsta. Sen oysa çok namisli, usturuplu, efenime söyleyim mutaasip bir bayan hanim efendi (kesinlikle kadin degil!) sanmistim.
Biz senin o mutfakta neler yaptigini biliyoruz taammi. Bos bos demagoji yapma. Olan var olmayan var aaaaa
Yapıyorum zaten ara ara 15 dakika falan. İnsan özlüyor bir süre yapmayınca, tek başıma da olsa pratik oluyor, paslanmıyorum. Bachata ve salsa yani.Corona girince tabi araya, yapamadın, eve kapandın... Evde yap, kendin yap, partnersiz yap... Dans.
Let the night begin diyorsun
Buraya bir +18 yerlestiriyorum.
Bundan sonra olacaklardan sorumlu değiliz.
Okumayın efem
Ne pis insanlarsınız siz ya, edep biraz. Ben 1,5 yıldır latin dansı yapıyorum, salsa bachata cha cha vs. Hatta çilek'le de konuşmuştuk önceki sayfalarda.Hii bacim, eminimdir danstir o dans
Hoşgeldiniz hoşgeldiniz.
Alla alla 1111 sayfa yazdıklarıma rağmen mi? Bacım sen bu yaşa kadar nasıl geldin ah benim masum bacım.
Beni çarpan çarpmış, regl çarptı beni
Nasılsıniz kızlar?
Hoşgeldiniz hoşgeldiniz.
Aa vallahi poğaça yaptım be, o ben değildim Yabanelmaydı mutfağı amacı dışında kullanan
Eşi ya da sevgılısı bilmeyen yok mu burayı?
Herkes mi mükemmel
Aa vallahi poğaça yaptım be, o ben değildim Yabanelmaydı mutfağı amacı dışında kullanan
İyiyiz, seni bekliyorduk muhabbeti derinleştirmek için
Sen nasılsın?
Eşi ya da sevgılısı bilmeyen yok mu burayı?
Herkes mi mükemmel
Nasıl da biliyor kendini.
Halı yılanı seni gıvrımlı büklümlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?