Coronasavar

Ya bir kere kendim hakkında zaten o kadar bilgi verdim ki anlamaması için gerizekalı olması lazım
Bundan dolayı tırsıyorum açıkçası

Ya kaç tane üye var şurada. Adam açıp milletin konularındaki yorumları okuyarak mı bulacak seni?
Bilgisayarda ya da telefonda kullanıcı adını gördüyse bulur okur belki ama bunu bilmeden seni nereden bulsun bacım?
Fbi ajanı mı bu adam?

Meraklı melahat

Valla benimki beni buldu hemse ne telefon şifremi biliyor ne baska bişey

Kavga ettik açıkçası bundan dolayı çünkü ben onun telını vs vs karıştırmam asla
Erkek arkadaşlarıyla wp grubu var bakmam da asla özel oldugunu dusundugum gıbı

ben de burayı kızlarla wp grubu olarak goruyorum

Yogayla ilgili hiçbir şey okumadım sanırım bugüne kadar. Ama bir bakayım.
Evde kafayı yiyeceğim çünkü. Hiç kitap okuyasım da gelmiyor bu aralar. Bana da araştırma konusu olur.

Kavga etmeniz dedektifçilik oynaması için bir bahane değil.
Velev ki gördü burada ona dair veya kendine dair ilişkinize zarar verecek şeyler yazmamışsın.

En iyi egzersiz dans bence; takacaksın kulaklığı, her akşam koyverceksin ergen gibi dansını. Disko disko yaparım arada geceleri (Zekss olanından bahsetmiyorum çekmeyin ora ) Sonra bi duş, tamam. Terin çıkacak dans ederken, yavaştan hızlıya, içinden geldiği gibi. İçin, vücudunun neye en çok ihtiyacı olduğunu bilir. Sallamaktan kaçındığın, en çabuk yorulan yerlerin en çok çalıştırman gereken yerlerin. :) Dansın bunu sana resmen fısıldıyor abi şaka yapmıyorum. İnsan doğası çok ilginç.

Hayır be ailem zaten sevgılımı biliyor
Sevgılım ve erkek kardeşimin benu bulma istegı var ne hikmetse

Bulsalar ne olacak? Af edersin fuhusmu yaptin sanki? Sadece bizle beraber girgir samata. Bdv'ye bakilirsa erkekler çok daha fazlasini yapiyor.

Eger feminist isen, her yerde feminist olman gerekiyor bacim. Onlar kim oluyorda seni yargiliyorlar? Kafana hiç takma. Mecbur degilsin herseyi onlar ile paylasmaya. Hadi bulsalar bile, yüzlerce mesajda hangisine bakacaklar?

Bakarlarsa, senin özel hayatini ihlal etmis olurlar. Yani hatayi sen degil, onlar yapmis olur. Onlar firçayi hak ederler.

Haklisin, tek basima halay çekebilirim mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…