Ya bir kere kendim hakkında zaten o kadar bilgi verdim ki anlamaması için gerizekalı olması lazım
Bundan dolayı tırsıyorum açıkçası
Meraklı melahatYa kaç tane üye var şurada. Adam açıp milletin konularındaki yorumları okuyarak mı bulacak seni?
Bilgisayarda ya da telefonda kullanıcı adını gördüyse bulur okur belki ama bunu bilmeden seni nereden bulsun bacım?
Fbi ajanı mı bu adam?
Valla benimki beni bulduYa kaç tane üye var şurada. Adam açıp milletin konularındaki yorumları okuyarak mı bulacak seni?
Bilgisayarda ya da telefonda kullanıcı adını gördüyse bulur okur belki ama bunu bilmeden seni nereden bulsun bacım?
Fbi ajanı mı bu adam?
Sağol canım içim rahatladıValla benimki beni bulduhemse ne telefon şifremi biliyor ne baska bişey
Kardeşini anlayabiliyorum atsan atılmaz satsan satılmaz ama sevgilinin böyle bir şeyi yapmasına nasıl izin veriyorsun? Öyle ya da böyle seni kötü hissetirecek bir şekilde davranıyor ve özeline girmeye çalışıyor.Ergen olanı anlıyorum ama koskoca adamı anlayamıyorum
Yazdım ya erkek kardeşim ve sevgilim olayı olay buradan kimse değil
La yok keşke olsaydım diyorum bazen hahahaYahu nereden bulacaklar seni.
Sayfalarca odtulu yazdık, odtulu musun gerçekten?
Hayır odtülü olan benimYahu nereden bulacaklar seni.
Sayfalarca odtulu yazdık, odtulu musun gerçekten?
Kavga ettik açıkçası bundan dolayı çünkü ben onun telını vs vs karıştırmam aslaKardeşini anlayabiliyorum atsan atılmaz satsan satılmaz ama sevgilinin böyle bir şeyi yapmasına nasıl izin veriyorsun? Öyle ya da böyle seni kötü hissetirecek bir şekilde davranıyor ve özeline girmeye çalışıyor.
Ben genel olarak felsefesini referans almaya çalışıyorumama videolarını en çok izlediğim hesap bu
Yoga With Adriene
WELCOME to Yoga With Adriene! Our mission is to connect as many people as possible through high-quality free yoga videos. We welcome all levels, all bodies, ...www.youtube.com
İsim vermeyeyim şimdi ama Türklerden bir adam var baya bilindik bir yoga eğitmeni. Bana göre fasafiso bir tip. O hareketleri yapabiliyor olması olayın özünü anladığını göstermiyor
Düksüzünden ama.Hayır odtülü olan benim
Kavga etmeniz dedektifçilik oynaması için bir bahane değil.Kavga ettik açıkçası bundan dolayı çünkü ben onun telını vs vs karıştırmam asla
Erkek arkadaşlarıyla wp grubu var bakmam da asla özel oldugunu dusundugum gıbı
ben de burayı kızlarla wp grubu olarak goruyorum
Valla benimki beni bulduhemse ne telefon şifremi biliyor ne baska bişey
Yazmadım canım zaten ama her şeyi büyütebilirKavga etmeniz dedektifçilik oynaması için bir bahane değil.
Velev ki gördü burada ona dair veya kendine dair ilişkinize zarar verecek şeyler yazmamışsın.
Yok cinim yaHayır odtülü olan benim
Ben seni çok sevdim ya. Birlik beraberlik demek budur iste! Beraber abur cubur yemek! #EvdeKal degil, #AburCuburYe olmali!
Ama sunuda söyleyim, paylastigin seyler çok iyi. Benin spor koçum var ve oda bana hep bu hareketleri yaptiriyordu. Insan ölüyor fakat iyi geliyor kaslara, zaman ile vücüdün daha esnek hale geliyor.
Coronadan sonra vücüdüm ne halde olur bilmiyorum, tekrar spora o zaman baslarim :)
Hayır be ailem zaten sevgılımı biliyor
Sevgılım ve erkek kardeşimin benu bulma istegı var ne hikmetse
Kesinlikle kardeş, ben de hep öyle derim.yavaştan hızlıya, içinden geldiği gibi. İçin, vücudunun neye en çok ihtiyacı olduğunu bilir. Sallamaktan kaçındığın, en çabuk yorulan yerlerin en çok çalıştırman gereken yerlerin.
En iyi egzersiz dans bence; takacaksın kulaklığı, her akşam koyverceksin ergen gibi dansını. Disko disko yaparım arada geceleri (Zekss olanından bahsetmiyorum çekmeyin ora) Sonra bi duş, tamam. Terin çıkacak dans ederken, yavaştan hızlıya, içinden geldiği gibi. İçin, vücudunun neye en çok ihtiyacı olduğunu bilir. Sallamaktan kaçındığın, en çabuk yorulan yerlerin en çok çalıştırman gereken yerlerin. :) Dansın bunu sana resmen fısıldıyor abi şaka yapmıyorum. İnsan doğası çok ilginç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?