Geçmiş olsun. Umarım corona değildir ama tabi ki ciddiye alsın da arasın 184'ü.Yaaaaaaaa
Benımkınjn kaç gundur ateşi çıkıyor ilaçsız asla inmiyor
Ben de dedim yarın bir 184 ü ara alsınlar bari
Kovid olmayı başardı sanırım
alakasız ateş yükselmeleri var
Geçmiş olsun, inşallah yokturYaaaaaaaa
Benımkınjn kaç gundur ateşi çıkıyor ilaçsız asla inmiyor
Ben de dedim yarın bir 184 ü ara alsınlar bari
Kovid olmayı başardı sanırım
alakasız ateş yükselmeleri var
Ya inanın bilmiyorum sorun ondan ziyade o belki hafif gecırıyor ama dışarıda başka insanlarda varGeçmiş olsun. Umarım corona değildir ama tabi ki ciddiye alsın da arasın 184'ü.
Coronada ateş ilaçla hemen düşüyor mu ya?
Üç gündür varsa bence yarını beklemesin.ya dedim önce acaba ben mi kuruntu yapıyorum
Ama ateş yükselmesi için sebep yok
Nedensiz gorunurde yok
3 gundur aynı durum
Ya acaba şimdi hemen mi arasa ben yarın dedim ama
Bir keresinde rüyamda hoşlandığım beye "öyle dudak büküp hor gözle bakma" diyerek sitem etmiştim
Ondan sonraki rüyamda katilin buzdolabından insan beyni çıkmıştı, böyle de uçlarda yaşayan bir baağyanım.
Ben sevgilisi diye düşündümdü.@Vander benimki dediğin kim annen mi erkek arkadaşın mı?
Daha cevap yazmıycam
Biz de affetmeyiz. Daha yeni geldin zaten.Daha cevap yazmıycamumutsuz yüzünden banlanırsam kendimi affetmem
Konuya girip de dikkatimi çeken tek şey gizemliasli'nin profil fotoğrafı oldu. Sizin dikkatinizi çekmediyse, çok kas pardon şey kaçırırsınız.Daha cevap yazmıycamumutsuz yüzünden banlanırsam kendimi affetmem
Sen yeni mi farkettin, ben farkedeli epey olduKonuya girip de dikkatimi çeken tek şey gizemliasli'nin profil fotoğrafı oldu. Sizin dikkatinizi çekmediyse, çok kas pardon şey kaçırırsınız.
Yoklukta algıda seçicilik artıyor sanırım. (regl günlükleri / 4. günSen yeni mi farkettin, ben farkedeli epey oldu
Arkadaşlar sahte kimlik basmaktan anlayan tanıdığı olan var mı? Bir arkadaşım bir şey soracak da. Acil.
Ya sen yine iyisin bence. Ben normalde insan sevmem. Sizi de hobbitler, elfler, peri kızları, cincüceler, büyücüler diye sınıflandırdım, ondan çok seviyorum.
Şaka bir yana, bana da iyi geliyorsunuz. Belki normal hayatta hiç bir araya gelmeyeceğiz, bilinmez ama gelsek de bir iki seans sonra buradaki enerjiyi yakalamamız muhtemel, çünkü en doğal halimizden bir şeyler var, hissediyorum o samimiyeti. Şimdi lütfen o öpücük ve kalpleri yavaşça yere bırakın, çok hızlı ilerlemeyelim.
Fotoğraf meselesine geri dönmüşken, bil bakalım ne isteyeceğim. Şaka şaka.Bazen sanal ortamda zoom capsleri gördügümde aklima burasi geliyor. Acaba bizdemi yapsak diyorum. Fotograf bile paylasamiyorum ama zoom cazibeci geliyor
Size dünkü rüyamı yazayım.
Birkaç gündür bir diziye sardım. Dizinin baş kahramanlarından Rafael, Hispanik bir Amerikalı. Dün rüyamda bu beyle tanıştım ama Uzakdoğu'da ve adam da Uzakdoğuluydu. Evet, bu fizikle uzakdoğuluydu.
Birbirimizden çok hoşlandık, bütün gün takıldık. Salt fiziksel çekim değil, ciddi hoşlantı var aramızda. Akşam artık evine gideceğiz. Kendi kendime diyorum ki eve gidince herhalde yatarız.
Sonra aklıma şu düşünce geliyor rüyamda:
Bu adam uzun boylu, esmer ama sonuçta Uzak Doğulu, acaba dükü küçük müdür?
Bilgilerinize sunarım
Onu da çağırsak mı. Dük severe benziyorKonuya girip de dikkatimi çeken tek şey gizemliasli'nin profil fotoğrafı oldu. Sizin dikkatinizi çekmediyse, çok kas pardon şey kaçırırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?