Coronasavar

benim rüyalarım bile karantina da lyannanın ki tıkır tıkır
Bdv ye girince acaba bu konuları açanlar nerede yaşıyor diyorum

Şimdi bu adamla 1,5 dakika da olur diyeceğim ama büyük konuşuyorum, tekrar başıma gelmesine razı değilim, o yüzden demiyorum.
Özlemişim ama ha biriyle böyle romantik esintiler olmasını falan

Tek seferlik ilişkiyse çekilmez 1,5 dk. Ama ciddi düşünüyorsan bir şans daha verirsin, belki hep öyle olmaz. Zaten bir rüya ne kadar sürüyor ki

Öldürüyorsun beni
Ya rüyamın daha Çin mafyası, Slav mafyası tarafları, beni ezikleyen Türk teyzeler kısımları, 5 gün adamda kalırsam booking.comdan otel paramı iade alabilir miyim düşünceleri falan da vardı da anlatmadım uzun olmasın diye

Yaa azalt en azindan kuzum. Birakmasanda. Senin içinde iyi olur, bu hastaliga kapilirsan, daha kolay atlatirsin. Ve bilmeden enfekte isen, etrafa sigara dumani saçmanda iyi birsey degil zaten. Hani ortami bozmak istemiyorum da, yine kamu mesaji verim dedim

Bilinçaltını çok hor kullanıyorsun kuzum. Bi Mahmut Tuncerle kol kola halay çekmediğin kalmış.

Öyle rüyalar sürdü mü güzel sürüyor hahfa

Ahh ah bilmez miyim

Canım ben senin bilinçaltına laf edecek en son insanım.
2 gün önce rüyamda sizi gördüm ama "bu kız manyak mı" demeyin diye anlatmamıştım.
Çünkü rüyamda şu gruptaki herkes, üni arkadaşlarım, sevgilim ve how to get away with murder oyuncuları vardı. Siz hepiniz cinayetten kurtulma planları yapıp bana hunharca mesaj atarken ben zara'da ceket deniyordum ve sevgilim şok içindeydi.
Mahkemede bile güzel ceketler giymeliyim çünkü

Zara

Bana rüyalarımı anlattırmayın sabaha kadar çıkamayız

Guzum bu kısım beni aşıyor, Astoria bisişikologum, bir bakar mısınız arkadaş bilinçaltının dibini sıyırıyor gibi bir his geldi bana.
Dur hatırladığım ünlü kişilerden liste yapmaya çalışayım

Teoman (multiple times), Beckham, Nejat İşler, Acun, Oktay Kaynarca, Mahsun Kırmızıgül, Ali İhsan Varol, Melih Gökçek, Adam Levine, Ali Ağaoğlu, İdo, Oray Eğin, Cem Davran, Cüneyt Özdemir, Ricky Martin, Cengiz Semercioğlu, Serdar Ortaç, Prens William, Metin Arolat, Black Eyed Peas'den Taboo ve will.i.am, Mariah Carey, James Marsters, Mabel Matiz, Can Bonomo, Deniz Akkaya, Elton John, Kate Middleton, Kraliçe Elizabeth, Keremcem, Neslihan Yargıcı, Hakan Peker, Bay J, Anthony LaPaglia, Alec Baldwin, Kemal Sunal, Meltem Cumbul, Münir Özkul, Blue'nun Duncan'ı, Pucca'nın eski kocası, dvd izlerken Cem Yılmaz, telefonda Devlet Bahçeli, Big Bang Theory ekibi....

Ayrıca Ehl-i Sünnet tvnin muhabiriyle röportaj yaptım.

İşin ilginci bu rüyaların hepsini hatırlıyorum

Zara

Bana rüyalarımı anlattırmayın sabaha kadar çıkamayız

Ben 2 fantastik rüyamı anlatayım. Çok uzun zaman oldu ikisini de göreli ama unutamıyorum bir türlü

1. Sahilde tansu çiller'le güneşleniyorum, sohbet edip gülüyoruz. Sadece ikimiz ve 2 koruma var. Muhteşem bir huzur
Fazla ince ince yasemince izlediğim bir dönemdi sanırım.

2. Tim Burton evreninden fırlamış gibi duran bir şatoda mafya toplantısındayım. Liderleri babam ama babam aslında michael jackson'mış. Görüntüsü de babam, yani kısa göbekli ve top sakallı ama maykıl gibi saçları uzun.
Toplantıdan sonra billie jean klibindeki gibi ışıklı zeminde dans ettik. Ben arada moonwalk yaptım falan. Sonra şato ortadan yarılıp yıkılmaya başladı. Tepesine tırmandık derken bir baktım dışarısı hayalet kasabalar gibi ama yer yer zemin yarılmış, lavlar fışkırıyor. Sonra uyandım.

Bilinçaltımda neler döndüğünü sorgulamazsanız sevinirim

Ahahfha mafya iyiymiş 1 numara benim günlük rüyam, fantastik saymadım onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…