Şimdi bu adamla 1,5 dakika da olur diyeceğim ama büyük konuşuyorum, tekrar başıma gelmesine razı değilim, o yüzden demiyorum.
Özlemişim ama ha biriyle böyle romantik esintiler olmasını falan
Öyle rüyalar sürdü mü güzel sürüyor hahfaTek seferlik ilişkiyse çekilmez 1,5 dk. Ama ciddi düşünüyorsan bir şans daha verirsin, belki hep öyle olmaz. Zaten bir rüya ne kadar sürüyor ki
Öldürüyorsun beniO yüzen küçük değildi belki ama 1,5 dk sürmesi yüksek ihtimal
Ya rüyamın daha Çin mafyası, Slav mafyası tarafları, beni ezikleyen Türk teyzeler kısımları, 5 gün adamda kalırsam booking.comdan otel paramı iade alabilir miyim düşünceleri falan da vardı da anlatmadım uzun olmasın diyeÖldürüyorsun beni
Hastalıktan önce olsaydı belki ama şu an bırakmanın hiçbir faydası olacağını zannetmiyorum
Hamilelik boyunca içmedim yine de ameliyatta narkoz alınca sıkıntı yaşadım daha önceden sigara içtiğim için.
Artık çok geç aryaaa :))
Ya rüyamın daha Çin mafyası, Slav mafyası tarafları, beni ezikleyen Türk teyzeler kısımları, 5 gün adamda kalırsam booking.comdan otel paramı iade alabilir miyim düşünceleri falan da vardı da anlatmadım uzun olmasın diye
Öyle rüyalar sürdü mü güzel sürüyor hahfa
Ya rüyamın daha Çin mafyası, Slav mafyası tarafları, beni ezikleyen Türk teyzeler kısımları, 5 gün adamda kalırsam booking.comdan otel paramı iade alabilir miyim düşünceleri falan da vardı da anlatmadım uzun olmasın diye
Mahmut Tuncer'i hiç görmedim ama İdo'yu, Mahsun Kırmızıgül'ü falan görmüştüm rüyamda.Bilinçaltını çok hor kullanıyorsun kuzum. Bi Mahmut Tuncerle kol kola halay çekmediğin kalmış.
Selam baağyan.Melaba
Tanışalım anam.Selam baağyan.
Karantina günlerinden sıkıldıysanız tanışabilir miyiz?
ZaraAhh ah bilmez miyim
Canım ben senin bilinçaltına laf edecek en son insanım.
2 gün önce rüyamda sizi gördüm ama "bu kız manyak mı" demeyin diye anlatmamıştım.
Çünkü rüyamda şu gruptaki herkes, üni arkadaşlarım, sevgilim ve how to get away with murder oyuncuları vardı. Siz hepiniz cinayetten kurtulma planları yapıp bana hunharca mesaj atarken ben zara'da ceket deniyordum ve sevgilim şok içindeydi.
Mahkemede bile güzel ceketler giymeliyim çünkü
Mahmut Tuncer'i hiç görmedim ama İdo'yu, Mahsun Kırmızıgül'ü falan görmüştüm rüyamda.
Evet "spor" yapmak öyle aşırı mutluluk veren bir aktiviteydi hatırladığım kadarıylaTanışalım anam.
sporumu yaptım geldim. Aşırı mutluyum.
Dur hatırladığım ünlü kişilerden liste yapmaya çalışayımGuzum bu kısım beni aşıyor,Astoria bisişikologum, bir bakar mısınız arkadaş bilinçaltının dibini sıyırıyor gibi bir his geldi bana.
Veriyor ya endorfin salgılanıyormuş spor yaparken.Evet "spor" yapmak öyle aşırı mutluluk veren bir aktiviteydi hatırladığım kadarıyla
Guzum bu kısım beni aşıyor,Astoria bisişikologum, bir bakar mısınız arkadaş bilinçaltının dibini sıyırıyor gibi bir his geldi bana.
Zara
Bana rüyalarımı anlattırmayın sabaha kadar çıkamayız
Ahahfha mafya iyiymişBen 2 fantastik rüyamı anlatayım. Çok uzun zaman odu ikisini de göreli ama unutamıyorum bir türlü
1. Sahilde tansu çiller'le güneşleniyorum, sohbet edip gülüyoruz. Sadece ikimiz ve 2 koruma var. Muhteşem bir huzur
Fazla ince ince yasemince izlediğim bir dönemdi sanırım.
2. Tim Burton evreninden fırlamış gibi duran bir şatoda mafya toplantısındayım. Liderleri babam ama babam aslında michael jackson'mış. Görüntüsü de babam, yani kısa göbekli ve top sakallı ama maykıl gibi saçları uzun.
Toplantıdan sonra billie jean klibindeki gibi ışıklı zeminde dans ettik. Ben arada moonwalk yaptım falan. Sonra şato ortadan yarılıp yıkılmaya başladı. Tepesine tırmandık derken bir baktım dışarısı hayalet kasabalar gibi ama yer yer zemin yarılmış, lavlar fışkırıyor. Sonra uyandım.
Bilinçaltımda neler döndüğünü sorgulamazsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?