Yaa azalt en azindan kuzum. Birakmasanda. Senin içinde iyi olur, bu hastaliga kapilirsan, daha kolay atlatirsin. Ve bilmeden enfekte isen, etrafa sigara dumani saçmanda iyi birsey degil zaten. Hani ortami bozmak istemiyorum da, yine kamu mesaji verim dedim
Ahahfha mafya iyiymiş1 numara benim günlük rüyam, fantastik saymadım onu
Benim rüyalar çok ilginç oluyorBen arada bir siyasi birini görebiliyorum, benim için fantastik
Yalnız sen ne kadar çok ünlü görmüşsün
Ben nejat işler'i görmüştüm. Ama teoman'ı da görmek isterim yok demem hiç
Dur hatırladığım ünlü kişilerden liste yapmaya çalışayım
Teoman (multiple times), Beckham, Nejat İşler, Acun, Oktay Kaynarca, Mahsun Kırmızıgül, Ali İhsan Varol, Melih Gökçek, Adam Levine, Ali Ağaoğlu, İdo, Oray Eğin, Cem Davran, Cüneyt Özdemir, Ricky Martin, Cengiz Semercioğlu, Serdar Ortaç, Prens William, Metin Arolat, Black Eyed Peas'den Taboo ve will.i.am, Mariah Carey, James Marsters, Mabel Matiz, Can Bonomo, Deniz Akkaya, Elton John, Kate Middleton, Kraliçe Elizabeth, Keremcem, Neslihan Yargıcı, Hakan Peker, Bay J, Anthony LaPaglia, Alec Baldwin, Kemal Sunal, Meltem Cumbul, Münir Özkul, Blue'nun Duncan'ı, Pucca'nın eski kocası, dvd izlerken Cem Yılmaz, telefonda Devlet Bahçeli, Big Bang Theory ekibi....
Ayrıca Ehl-i Sünnet tvnin muhabiriyle röportaj yaptım.
İşin ilginci bu rüyaların hepsini hatırlıyorum
Kaşlı gözlü döşü kıllı seviyor herhalde ehehe.
To do list değil ayol bunlar, gayet normal rüyalarBence direkt erkek seviyor, ayırt etmiyor. Listeye bak aklsjda
Arada kadın da var artık bilemiycim.
Ayrıca Ehl-i Sünnet tvnin muhabiriyle röportaj yaptım.
To do list değil ayol bunlar, gayet normal rüyalar
Mariah Carey'yle mesela En İyi R&B dalında ödül almıştık beraber
Asgari ücrete zam konusunu tartışmışız muhabirleBu detay... hahshsjsjjsjs
Bir keresinde rüyamda hoşlandığım beye "öyle dudak büküp hor gözle bakma" diyerek sitem etmiştimBak bir rüyamı yazmışım ben de:
Rüyanın hesabı sorulmaz da ben ne yapacağım bu hissi?
Selam hanımlar, bir acayip ruh hali ile karşınızdayım. :KK3: Sizler nassınız, iyisiniz inşallah? Neyse sizi çok sıkmadan konuya geçeyim ben en iyisi. Yav bu kadar şey edeceğimi düşünmezdim, valla insanın tiye aldığı şey, nasıl başına geliyor "Al bak sen nasıl hissediyorsun?" dercesine...www.kadinlarkulubu.com
Alay ettiğim şey başıma geldiydi; rüyada görüp hesap soruyollağ ya; hesap sorasım geldiydi benimkine, o kadar ikna olmuştum ki
Nasıl sadık bir eşsin tebrik ediyorum.Ne güzel rüyalar görüyorsunuz ya. Ben de ya boğulurum, ya silahla kalbimden vurulurum. Misal mis gibi konsere gitmişim güya, hoplayıp zıplıyorum, sahneye manyağın biri fırlar, zınk diye beni mıhlar. Tatile gideriz, şen şakrak yüzüyorum, durduk yere bir psikopata denk gelirim, hop beni boğar. İşte öyle alengirli şeyler. Yani illa ki ölürüm, tam ölüm esnasında uyanırım. Bunlar en iç açıcı rüyalarım. Seks konseptli bir şeyler görsem de bir kocamla sevişiyorum, çok mu aşığım, hayal gücüm mü kıt, bilmiyorum. Lütfen beni başlıktan atmayın.
Siz de beni hemen kurtarırdınız, boşuna mı çeteleştik? Aşk olsun.Nasıl sadık bir eşsin tebrik ediyorum.
Yalnız şu cümleyi bdvye yazsan "yok başkasını mı görecektin rüyanda bir de" diye linç ederlerdi
Ay biz çeteyiz di miiiSiz de beni hemen kurtarırdınız, boşuna mı çeteleştik? Aşk olsun.
Ay biz çeteyiz di miii
Daughters of PatlıcanAbsolutPromise 'in bulduğu patlıcanlı logoyu hepimiz dövme olarak yaptıralım. Birer deri mont ve arkasına yine o logo ve üstüne Big Dük Klan yazısı... Uhuuuuu! Tek rakibimiz Sons of Anarchy...
Haydaa.Yaaaaaaaa
Benımkınjn kaç gundur ateşi çıkıyor ilaçsız asla inmiyor
Ben de dedim yarın bir 184 ü ara alsınlar bari
Kovid olmayı başardı sanırım
alakasız ateş yükselmeleri var
ya dedim önce acaba ben mi kuruntu yapıyorumHaydaa.
Haber ver bize durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?