Coronasavar

Biz evden dışarı çıkmıyoruz 1 aydır kimseye bişey saçamıyorum o yüzden ama yine de teşekkür ederim

Oo rüyalar. Ben çok rüya görürüm, hemen her gece görürüm. Bir çocuğunu da hatırlarım eğer hemen anlatırsam unutmam. Gerçeküstü rüya gördüğüm çok nadirdir. Genelde gerçek olması mümkün şeyler görürüm ve bazıları da gerçek olur bir kaç gün içinde.

Kaşlı gözlü döşü kıllı seviyor herhalde ehehe.

Bence direkt erkek seviyor, ayırt etmiyor. Listeye bak aklsjda
Arada kadın da var artık bilemiycim.

To do list değil ayol bunlar, gayet normal rüyalar
Mariah Carey'yle mesela En İyi R&B dalında ödül almıştık beraber

Bak bir rüyamı yazmışım ben de:

Alay ettiğim şey başıma geldiydi; rüyada görüp hesap soruyollağ ya; hesap sorasım geldiydi benimkine, o kadar ikna olmuştum ki

Bir keresinde rüyamda hoşlandığım beye "öyle dudak büküp hor gözle bakma" diyerek sitem etmiştim
Ondan sonraki rüyamda katilin buzdolabından insan beyni çıkmıştı, böyle de uçlarda yaşayan bir baağyanım.

Ne güzel rüyalar görüyorsunuz ya. Ben de ya boğulurum, ya silahla kalbimden vurulurum. Misal mis gibi konsere gitmişim güya, hoplayıp zıplıyorum, sahneye manyağın biri fırlar, zınk diye beni mıhlar. Tatile gideriz, şen şakrak yüzüyorum, durduk yere bir psikopata denk gelirim, hop beni boğar. İşte öyle alengirli şeyler. Yani illa ki ölürüm, tam ölüm esnasında uyanırım. Bunlar en iç açıcı rüyalarım. Seks konseptli bir şeyler görsem de bir kocamla sevişiyorum, çok mu aşığım, hayal gücüm mü kıt, bilmiyorum. Lütfen beni başlıktan atmayın.

Nasıl sadık bir eşsin tebrik ediyorum.
Yalnız şu cümleyi bdvye yazsan "yok başkasını mı görecektin rüyanda bir de" diye linç ederlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…