Coronasavar

Birazdan oyuna döneceğim, emülatörde oynayan varsa, takım olak

Unutmuşum ara verince oynamayı resmen.

Hangi ifadeyi koyacağımı bilemedim, çalışma muhteşemi hak ediyor ama BİZDEN UZAK KALDIĞIN 4 GÜN canımı sıktı.
Benimde epey canım sıkılmıştı, çarpı işi ve tweter ile aldattım burayı o süreçte, sadık kalamadım
Gerçi Yokuspokus oyun sevdasını görünce benim ki küçük bir kaçamak, tek gecelik ilişki sayılır gadın gözümüzün içine baka baka ihanet ediyor buraya

Sana, kaç zeytin yediğini sormanın zamanı gelmiş anlaşılan.

Ya bu ne arkadas! Yemekte iyisin, çizimde iyisin, ya neyde kötüsün diye sorasim geldi.
Canım Aryam, valla yemekte o kadar iyi değilim, buradaki bacılar beni beşe ona katlar. Çizim konusuna gelince güzel sanatlar okumak istiyordum ama ne yazık ki o dönem benim için lüks kaldı. O yüzden ne vazgeçebildim, ne ilerletebildim. Öyle ortalama bir şeyler çiziyorum. Kötü olduğum çok şey var ama söylemem. Sen beni mükemmel bil.

Ee mükemmelsin zaten

Bence sen kendi degerinin farkinda degilsin.

Benim hayatim mesela bundan ibaret

Haa yeni gelin tutuşu Estraven . Onunki sucuklu yumurta, seninki zeytin; hatlar karışmasın lüffen.
Kahvaltılık tercihiniz farklı. : p
Yalnız benim kahvaltıda vazgeçilmezim peynirdir, diğer herşey olsun peynir yoksa o masa benim için eksiktir. Bunu bir netleştirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…