Coronasavar

Yaparız di mi ya.

Kacak kovalanır dediler ben de bir kaçayım dedim kovalayan olmadı.
Telefon çok elimde kaldı ya, ondan şeettim .

Bebeim bizle paylaşabilirsin, sebişemedin mi gülüm? Hayırdır, öfkelisin ve terliyorsun.

Gangsta ben malum zengin olduğum için, istanbul un nezih semtlerinden birinde yaşıyorum
Dün gece sokağa çıkma yasağı geldi, evin altındaki markette 100 kişilik kuyruk vardı
Ve kadınlar kavga etti.
Hello elitizm
Sinirlerim bozuk hala
Gece gece çocuklar sese bagrisa uyandı
Ve sana yemin ederim, bu gözler elinde sadece cips ve kola olan birini gördü
Ben daha fazla evde kalmak istemiyorum

Yaparız di mi ya.

Kacak kovalanır dediler ben de bir kaçayım dedim kovalayan olmadı.
Telefon çok elimde kaldı ya, ondan şeettim .
Neden yapmayalım, çok mu imkansız? Çoluk çocuktan sebep bir süre zor olabilir ama corona bitince selamı sabahı kesmeyiz diye düşünüyorum. (bazen düşünüyorum gerçi ama ) Bir gün toplaşacak kıvama geliriz bence.

Kavga ne içindi?

Ayrica o ilk cümlen harika ya

Cocuk, benim için sorun degil. Zaten arada hafta sonlari annemlerde kalmaya alisik. O olmazsa ese (o zaman kadar umarim ex es) e birakirim.

Sadece beni deli olarak ilan ederler, tee istanbula bilet alirsam. Ne için? Hiç tanimadigin sanal alemdeki kadinlar ile hafta sonu geçirmek için.

Annemin su ifadesi olur ve ardindan bir kalp krizi heralde

Kavga ne içindi?

Ayrica o ilk cümlen harika ya

Bir bilsem neyi paylaşamadılar.
Bir anlasam.
Tahminim sirada ben vardim sen yoktun.
Aç değiller ona eminim.
Evlerinde 1 aylık erzakları var ona da eminim.
Benim is yerimin üst ofisi yurtdışından puro ve kahve getirtiyor.
Müşterileri genelde bu semtin insanları, ofisten 7-8 kişi ekmek yiyor
Hani sigara için yaşandıysa şu rezillik çok gülerim.

Benım çocugum yok hıh hahhahah bu arada bu durum hoşuma gitmeye başladı hahahhaa
İstedıgım gıbı sorumsuzluk yapabılırım

Ben baştan söyleyeyim birgün bu evlerden çıkabilirsek birkaç ay evde durmayı düşünmüyorum o yüzden ilişkimize ara vermemiz gerekecek

Benım çocugum yok hıh hahhahah bu arada bu durum hoşuma gitmeye başladı hahahhaa
İstedıgım gıbı sorumsuzluk yapabılırım
Daha yeni mi hoşuna gitmeye başladı? Önceden çocuk mu istiyordun? Vander seni çözümlemek istiyorum beni çok şaşırtıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…