- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Gayet önünden iş cevirdim aslında, olmadi mi
Pfff tamam zaten senin kız evropalarda büyümüş.
Baş edemeyiz onunla. Cadıymış da.
Al Tursusunu kur.
Yok oraya da gitmezdim. Dün sokağa çıkma yasağı ile sinirlerim zıpladı.Buraya ara vereyim dedi ama siyaset meydanlarında boy gösteriyor kendisi bilemiyorum bizden bir miktar sıkılmış gibi hissettim ben
Biz seni yımışatırdık canım. Şimdi bırak sokağı filan, bize Harry Potter'lı birşeyler çizecek misin onu söyle?Yok oraya da gitmezdim. Dün sokağa çıkma yasağı ile sinirlerim zıpladı.
Sizden çıkarmadığım için mutlu olman lazım halbuki
Yaparız belki bir gün Arya. =) En kötü çocukları yuvadan uçurur, altın kızlar modunda toplanırız. Hehehe
İyi de onda bir kız var, bende iki. Biri açıkta kalıyor ama kim.
Ya sen bir daha bu başlıktan 24 saat uzak dur, o zaman biliyorum ben yapacağımı. Dün sen öyle yazınca, kararına saygı göstereyim dedim ama yediğim tribe bak. Eeee o zaman ilişkimiz farklı bir boyuta atladı bebeğim. Gidiyorum desen de peşindeyim. Saat başı etiketlenmeye hazır ol.
Biz seni yumuşatırdik, pambık gibi olurdunYok oraya da gitmezdim. Dün sokağa çıkma yasağı ile sinirlerim zıpladı.
Sizden çıkarmadığım için mutlu olman lazım halbuki
Bundan sonra bebegim A Arya_Stark01
Vazgeçtim, onun kızını alacağım.
Loreth Seninkiler de evde kalsin.
Biz seni yımışatırdık canım. Şimdi bırak sokağı filan, bize Harry Potter'lı birşeyler çizecek misin onu söyle?
Bebeim bizle paylaşabilirsin, sebişemedin mi gülüm? Hayırdır, öfkelisin ve terliyorsun.
Neden yapmayalım, çok mu imkansız? Çoluk çocuktan sebep bir süre zor olabilir ama corona bitince selamı sabahı kesmeyiz diye düşünüyorum. (bazen düşünüyorum gerçi amaYaparız di mi ya.
Kacak kovalanır dediler ben de bir kaçayım dedim kovalayan olmadı.
Telefon çok elimde kaldı ya, ondan şeettim .
Malfoy tabiki.
Zengin, asil, kötü kalpli ama iyi de kalpli.
Gangsta ben malum zengin olduğum için, istanbul un nezih semtlerinden birinde yaşıyorum
Dün gece sokağa çıkma yasağı geldi, evin altındaki markette 100 kişilik kuyruk vardı
Ve kadınlar kavga etti.
Hello elitizm
Sinirlerim bozuk hala
Gece gece çocuklar sese bagrisa uyandı
Ve sana yemin ederim, bu gözler elinde sadece cips ve kola olan birini gördü
Ben daha fazla evde kalmak istemiyorum
Yer mi kk çocuğu? Bu taktikler bize işlemez kızaamYaparız di mi ya.
Kacak kovalanır dediler ben de bir kaçayım dedim kovalayan olmadı.
Telefon çok elimde kaldı ya, ondan şeettim .
La bu neeeeeee da vinci falan mısın hahhaha oğlumm maşallahBen de bunu çizdim =)
Eki Görüntüle 2618138
Neden yapmayalım, çok mu imkansız? Çoluk çocuktan sebep bir süre zor olabilir ama corona bitince selamı sabahı kesmeyiz diye düşünüyorum. (bazen düşünüyorum gerçi ama) Bir gün toplaşacak kıvama geliriz bence.
Kavga ne içindi?
Ayrica o ilk cümlen harika ya
Benım çocugum yok hıh hahhahah bu arada bu durum hoşuma gitmeye başladı hahahhaaCocuk, benim için sorun degil. Zaten arada hafta sonlari annemlerde kalmaya alisik. O olmazsa ese (o zaman kadar umarim ex es) e birakirim.
Sadece beni deli olarak ilan ederler, tee istanbula bilet alirsam. Ne için? Hiç tanimadigin sanal alemdeki kadinlar ile hafta sonu geçirmek için.
Annemin su ifadesi olurve ardindan bir kalp krizi heralde
Ben baştan söyleyeyim birgün bu evlerden çıkabilirsek birkaç ay evde durmayı düşünmüyorum o yüzden ilişkimize ara vermemiz gerekecekNeden yapmayalım, çok mu imkansız? Çoluk çocuktan sebep bir süre zor olabilir ama corona bitince selamı sabahı kesmeyiz diye düşünüyorum. (bazen düşünüyorum gerçi ama) Bir gün toplaşacak kıvama geliriz bence.
Daha yeni mi hoşuna gitmeye başladı? Önceden çocuk mu istiyordun? Vander seni çözümlemek istiyorum beni çok şaşırtıyorsunBenım çocugum yok hıh hahhahah bu arada bu durum hoşuma gitmeye başladı hahahhaa
İstedıgım gıbı sorumsuzluk yapabılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?