Ya Yaban, ben etamine bayılırım. Şimdi çocuklardan sebep yapamıyorum ama benim için terapi gibidir. Bir ara film artistleri, fantastik yaratıklar filan işliyordum deli gibi. Seninki kadar temiz bir işçiliği yok tabi ama benimkiler şu şekildi.Görüyorum ki herkes birşeyler çizmiş, ben Cin Ali'den hallice resim yeteneğimle kimseyi kendime güldürecek değildim.
Bir resim yeteneği kadar kadar olmasa da bizim de kendimize göre yaptığımız bazı şeyler var tabi.Bu arkadaşa sizden uzak kaldığım 4 gün içerisinde başlamıştım, bitti sayılır.
Dün biraz ara vermek istediğini, bu konuyu sürekli takip edemeyeceğini söyledi. Arada uğrayacakmış ama. =(
Cancağızım herkesin mahareti ellerinde olacak değil ya, bazılarınınki de dilinde. (lütfen sapık yerlere çekmeyin, çekecekseniz bana da anlatınEe mükemmelsin zaten
Bence sen kendi degerinin farkinda degilsin.
Benim hayatim mesela bundan ibaret
Yalnız benim kahvaltıda vazgeçilmezim peynirdir, diğer herşey olsun peynir yoksa o masa benim için eksiktir. Bunu bir netleştirelim
İlk ben koydum ama tekrar koymam hele ki kızların çizimlerinden sonraCanım sen çizden ben mi göremedim
Biraz da sanat...
Kimler Harry Potter seviyordu,Lyanna Mormont ve A Arya_Stark01 'ı biliyorum sadece.
Şu linkte Harry Potter karakterlerinin sevimli çizimlerini yapmayı öğretiyorlar. Biz de çizelim mi? Sonra kim ne çizdiyse paylaşır? Yok illa ki dükle ilgili bir şey olsun diyen dük de çizebilir tabi, terbiye filan kalmadı nasılsa, tirbiyisizlir...Ya da başka karakterler çizmek isterseniz, siz söyleyin.
Hadi ya azıcık bir şey çizelim, zaman kısıtlaması yok, kimin ne zaman canı isterse... @cilek.yagmuru ve @AbsolutPromise minnoş kalemlerinizi çalıştırın azıcık.Yokuspokus 'a bir şey çiz demek bana kalmadı, o yüzden sadece sesleniyorum. Naber? Etiketlemediklerimi Harry'ye ve resme yakınlıklarını bilmediğim için etiketlemedim, lütfen siz de çizin. @filmdelisi sende de vardır bence bir şeyler.
Cancağızım herkesin mahareti ellerinde olacak değil ya, bazılarınınki de dilinde. (lütfen sapık yerlere çekmeyin, çekecekseniz bana da anlatın) Sen de mükemmelsin. Kesintisiz saatlerce sohbet edilesi bir insansın.
Sana küsüm.
Fantastik filmler, yaratıklar ❤ Loreht artıkYa Yaban, ben etamine bayılırım. Şimdi çocuklardan sebep yapamıyorum ama benim için terapi gibidir. Bir ara film artistleri, fantastik yaratıklar filan işliyordum deli gibi. Seninki kadar temiz bir işçiliği yok tabi ama benimkiler şu şekildi.
Eki Görüntüle 2618154
Ya daha dün ilişkimize ara verelim dedin ya, azıcık nefes alman için fırsat veriyorum sana, sonra çikolatam ve çiçeklerimle kapına dayanacağım. Yoksa unutmak mı? Asla. Kalbim çıtladı şuan.Beni unutmuş.
Beni
Beni
Bihterini.
Bundan sonra bebegim A Arya_Stark01
Vazgeçtim, onun kızını alacağım.
Loreth Seninkiler de evde kalsin.
Ya daha dün ilişkimize ara verelim dedin ya, azıcık nefes alman için fırsat veriyorum sana, sonra çikolatam ve çiçeklerimle kapına dayanacağım. Yoksa ne unutmak mı? Asla. Kalbim çıtladı şuan.
Ya daha dün ilişkimize ara verelim dedin ya, azıcık nefes alman için fırsat veriyorum sana, sonra çikolatam ve çiçeklerimle kapına dayanacağım. Yoksa unutmak mı? Asla. Kalbim çıtladı şuan.
Yani ne diyeyim, zengin damadi bende severim fakat bu sekilde olmaz Turuncu.
BenLoreth in arkasinda is çeviremem
Oglusun simdilik gelinsiz kaldi yaa
Buraya ara vereyim dedi ama siyaset meydanlarında boy gösteriyor kendisi bilemiyorum bizden bir miktar sıkılmış gibi hissettim benYa daha dün ilişkimize ara verelim dedin ya, azıcık nefes alman için fırsat veriyorum sana, sonra çikolatam ve çiçeklerimle kapına dayanacağım. Yoksa unutmak mı? Asla. Kalbim çıtladı şuan.
Dogrudur. Babaannem eskiden benim beceriksizligim görüp "iste Allah sadece sana dil verdi dil" diye söylenirdi.
Isin komigi, kendiside çok beceriksizdir
Ve bence sende sohbet edilesi bir insansin. His ediyorum ki sende aslinda ne hikayeler vardir, ne tecrübeler. Keske hepimiz bir toplanabilsek, bir hafta sonu kamp tarzi bir yerde. Sadece kamp yapmadan, yani çadir degil, "cabin" tarzi (zira biraz lüküsü severim).
Böyle ye iç,sohbet et, gül, kahkaha at, dibine kadar agla bir hafta sonu harika olurdu bence
Yaparız belki bir gün Arya. =) En kötü çocukları yuvadan uçurur, altın kızlar modunda toplanırız. HeheheDogrudur. Babaannem eskiden benim beceriksizligim görüp "iste Allah sadece sana dil verdi dil" diye söylenirdi.
Isin komigi, kendiside çok beceriksizdir
Ve bence sende sohbet edilesi bir insansin. His ediyorum ki sende aslinda ne hikayeler vardir, ne tecrübeler. Keske hepimiz bir toplanabilsek, bir hafta sonu kamp tarzi bir yerde. Sadece kamp yapmadan, yani çadir degil, "cabin" tarzi (zira biraz lüküsü severim).
Böyle ye iç,sohbet et, gül, kahkaha at, dibine kadar agla bir hafta sonu harika olurdu bence
İyi de onda bir kız var, bende iki. Biri açıkta kalıyor ama kim.Bundan sonra bebegim A Arya_Stark01
Vazgeçtim, onun kızını alacağım.
Loreth Seninkiler de evde kalsin.
Ya sen bir daha bu başlıktan 24 saat uzak dur, o zaman biliyorum ben yapacağımı. Dün sen öyle yazınca, kararına saygı göstereyim dedim ama yediğim tribe bak. Eeee o zaman ilişkimiz farklı bir boyuta atladı bebeğim. Gidiyorum desen de peşindeyim. Saat başı etiketlenmeye hazır ol.Harry potter yazmışsın, beni unutmuşsun.
Ben ki kendisinin 700 sayfalık kitaplarını 1 günde bitirmiş insanım
Evet ara vermek iyidir
Ama dün ki sokağa çıkma yasağı ile sinirlerim zıpladı.
Öte yandan ara verince kitap okumuş oldum. Iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?