Coronasavar

Sanane lan değişik demedi iyi ki
Demez, diyemez. Acayip korkar.
Okuldayken bunlar bir gün ev arkadaşları ile airsoft silahları ile bahçede oynamışlar.
Komşular ihbar etmiş talim yapıyor teröristler diye.
Ters kelepçe ile kendini yerde bulmuş
Silahlar serbest, mülk kendilerinin.
Pohunuzu yeriz, öğrenciyiz abi diye yalvar yakar olmuşlar.
Ben olsam indir o Elini indir bir, hayırdır sen diye başlardım
Sonrası prison break

Bebeğim amerikan conisinde kalaşnikof ne arasın? Rus silahı o

Yaaa benim eşim de aynı öyle biliyor musun
Sokakta kabadayı gerekirse ama yetkili birilerine karşı aşırı kibar.
Ben mesela yanlış gördüğüm birşey varsa bunu niye böyle yapmışlar ya dur gidip söyleyeyim derim, "ya nereye gidiyorsun otur oturduğun yerde geceyi nezarethanede geçireceksin, sus ya memuriyetini yakacaksın"
E benim de serde anarşizm var. Nereden buldum bunu bilmem ki

Ahahaha

Sen atlatabildin mi

Klibin devamını yeni izledim. Şarkıyı hayal meyal hatırladım. Adam tam bir atanamamış Mustafa Sandal değil mi ya

Nakarat kısmının ilkinde "Rahatta mısın?" kısmındaki soruşu esnasındaki bakış ve omuz hareketini gördün mü? Bence ondan atanamadı o.

Ben bulduklarımı yazdım, gerisi benden çıkar

Harf çıkarmak yerine harf seçip aynı harflerle başlayan kelimelerden cümle kurmaya çalışabiliriz. O da olur. D ile başlıyorum:

Daha dün, Danimarka'nın Dükü, dürüyordu dostunun defterini.

K

Nakarat kısmının ilkinde "Rahatta mısın?" kısmındaki soruşu esnasındaki bakış ve omuz hareketini gördün mü? Bence ondan atanamadı o.

Bakamadım orada, gözlerimi kapattım, dizlerimi karnıma çekip sallanarak bitmesini bekledim

Sen şunu biliyor musun

Bende bir kaç seyler duymustum iste insanlarin gitmeden önce durduruldugu.
Bizde New York'a gitmeden önce acaba bizi durdurlarmi? Acaba ne derim felan diye hayal kuruyorum.
Sonra tam uçaga binmeden, o bekleme alani var ya iste orda esimi durdurdular ve arama yaptilar.

Montunu felan çikarmak zorunda kaldi. Ben tabi biraz heycanlandim "anam gerçek oluyor gerçeek" diye.

Sonuç yine birsey olmadi ve öylece uçaga bindik.

Ama o 5 dakika yine heycanliydi yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…