Yorgan altı yada teras olursa olur tabi diğerleri seni paklamazO zamanYabanelma bakacak o işe. Ben mutfaktan anlamam.
Akşam ağzına aldığı acı akidelerin ardından algıları açılan ayşe armut ağacından atladı.Kadınlar Kulübü'nde klan kuran kabiliyetli kadınlar, kaçamaktan kaçan kocalarını kovaladılar
A harfini veriyorum ben de.
Terasa çıkarsanız izlerler güzelim.
Senin aklında ne var?Hamdi bey önce bir teklifi duysaydık?
Harf söylemeyi unutmuşum. BAkşam ağzına aldığı acı akidelerin ardından algıları açılan ayşe armut ağacından atladı.
Girdik içeri.
1) totomuz donar
2) manzara cami din kardeşim..
Orada biraz havaya girmekte zorlanabiliriz.
Senin aklında ne var?
Aslında düşününce...Varis çorabı.
Aha size libido killer.
Düşün yakamdan.
Harf söylemeyi unutmuşum. B
Görümceyle geçinen gelin göze girmezmiş, g.e giren gergedan geri gelmezmiş..Battal boy battaniye bana batmadıysa, bu belki başka biriydi.
G
Bende bir tanesi bizim evde gerisinden haberim yok yazacaktım da vazgeçtim,neme lazım kocamı her ortamda da övmeyeyim, göze filan gelirizdüzgün huylu erkekler nerede
28 yaşında sayılırım. Bugune kadar teklif eden erkeklerin hepsi serseri ruhlulardı ama düzgün normal iyi erkekler hiç teklif etmedi bana . Arada sırada denk geldigim düzgün huylu erkekler de kendilerini kapatmışlar. Neden böyleler ? Bakıyorum adam çok iyi , düzgün huylu , yuva kurulur yani...www.kadinlarkulubu.com
Şu konuya aha burda yazasım geldi ya ahaha
düzgün huylu erkekler nerede
28 yaşında sayılırım. Bugune kadar teklif eden erkeklerin hepsi serseri ruhlulardı ama düzgün normal iyi erkekler hiç teklif etmedi bana . Arada sırada denk geldigim düzgün huylu erkekler de kendilerini kapatmışlar. Neden böyleler ? Bakıyorum adam çok iyi , düzgün huylu , yuva kurulur yani...www.kadinlarkulubu.com
Bende bir tanesi bizim evde gerisinden haberim yok yazacaktım da vazgeçtim,neme lazım kocamı her ortamda da övmeyeyim, göze filan geliriz
Aa ben mi açtım acaba konuyu, girişi resmen beni anlatıyor devamını okumadımdüzgün huylu erkekler nerede
Bekar kiz ablası onlara sorulmaz öyle şeylerBen de "Burada yedek üç tane var. Siparişinizi alıyorum bi sn, boyu kaç olsun?" yazacaktım, dedim heyvanlığın lüzmu yok.
Yok canım 1,5 dk dan bahsetmiyor senin konun değil.Aa ben mi açtım acaba konuyu, girişi resmen beni anlatıyor devamını okumadım
Ben de bekarım, bana sorabilir öyle bir sipariş olayı varsa.Bekar kiz ablası onlara sorulmaz öyle şeyler
Bekar kiz ablası onlara sorulmaz öyle şeyler
Olm benlik bir şey yok o 1,5 dakikada yahu, ben mi yaptım aaaYok canım 1,5 dk dan bahsetmiyor senin konun değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?