Coronasavar

Millet camii kıymetli ve özel bazı insanların şu süreçte cuma namazı kılabildikleri tek camii, nasıl bilmiyorsun be?

Millet camii kıymetli ve özel bazı insanların şu süreçte cuma namazı kılabildikleri tek camii, nasıl bilmiyorsun be?

Ben oranın adını beştepe diye biliyordum
Affedin
Saray ve içindekiler ilgimi çekmiyor
Ben magazin takip etmem.
Magazin beni takip etsin
Misal biz de cumayı terasta kılıyoruz.
Imam minareye çıkıyor, görüş alanımıza giriyor
Sosyal mesafede tamam

Birkaç oyun alternatifi buldum, ilginizi çeken olur mu bakın bakalım.

* Alfabe oyunları.
Birincisinde belli bir harfi kullanmadan post yazmak gerekiyor. Bunda ya ortak harf belirlenebilir, ya biri bi harf belirleyip kendinden sonrakine verebilir.
İkincisinde yazılan mesajdaki her kelime, bir önceki kişinin mesajının son kelimesinin son harfiyle başlamak zorunda.
Üçüncüsünde biri bir cümle yazıyor, sonrakiler onun boş bıraktığı yerleri alfabenin devam eden harfleriyle başlayan dolduruyor. Örneğin "...'ya/ye gitmeden önce her zaman .... yerim. Böylece .... daha ... oluyor" gibi. Bunu harf kısıtı koymadan da yapabiliriz.

*İkileme oyunu
Herkes bir ikileme yazıyor ama kendisinden öncekinin yazdığı ikilemenin sonuyla.
Örneğin çay kahve-kahve sigara- sigara orga... pardon, sigara içki gibi.
İkileme değil çağrışım da olur.

*Tahmin oyunu
Seçtiğimiz biriyle veya bizden önce/sonra yazan kişiyle ilgili tahminde bulunup atıp tutabiliriz

*Hikaye oyunu
Seçtiğimiz birine veya bizden sonra yazan kişiye birkaç kelime verip bunlarla cümle/kısa hikaye yazmasını isteyebiliriz.

3 tane birden giyiyorum artık şu karantinadan hamile kalmadan çıkabilmek için
Evet arkadaşlar kadınların yıllardır beklediği yeni korunma yöntemini açıklıyoruz. Donları üclüyorsunuz, bildiğiniz tüm yöntemleri unutun. #dondahayatvar

Günahını aldım canım ya, gitmiş araştırma yapmış bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…