Ee tabi senin deniz ve orman manzaralı evin olacak bizim mi olacaktı
Kim kiminlede banlanırız bence hahah özellikle nerede ve ne yapıyor kısmında fena şeyler çıkabilir
Allah korusun, temeli bırak da gitEv 30+ yıllık.
Dua edin deprem olmasın, aranızdan temelli gidebilirim.
Allah korusun, temeli bırak da git
Beştepe verelim?
Millet camii neresi bilmiyorum, cahilliğime vee.
Bir tane çamlıca camii biliyorum, büyüğünü, en büyüğünü biz yapacağız seysiyle yaptılar.
Cünkü tevazu
Işte ben böyle bir hal içindeyim.
Biz şu an cami manzaralı kahve eşliğinde megadeth dinliyoruz.
Sevmiyorum ama işte adeta bir şıpsevdi sakızıyım
Aşk....
Sevmediğin şarkılara bile eslik etmektir.
Yalniz catal ses çıkaracağım diye boğazım acıdı.
Başlarım boyle aşkın ızdırabına.
Sey vardı ya.
Cevaplamadigin her soru için kıyafet çıkarıyordun
Onu oynayalım
Hepinizi zoom a bekliyorum ahdjsjdjsms
Millet camii kıymetli ve özel bazı insanların şu süreçte cuma namazı kılabildikleri tek camii, nasıl bilmiyorsun be?
Don giy gel bekliyoruzBenim fazla uzun sürmez yalnız o oyun
Gangstanin yerine kendimi gömeyim de ona fırsat kalmasın
ne gibi oyunlar misal?Size oyunlar yazıyorum bekleyin anacım.
Benim fazla uzun sürmez yalnız o oyun
Don giy gel bekliyoruz
Çünkü çıkaracak bi şeyin yok mu?Benim fazla uzun sürmez yalnız o oyun
Çünkü çıkaracak bi şeyin yok mu?
Evet arkadaşlar kadınların yıllardır beklediği yeni korunma yöntemini açıklıyoruz. Donları üclüyorsunuz, bildiğiniz tüm yöntemleri unutun.3 tane birden giyiyorum artık şu karantinadan hamile kalmadan çıkabilmek için
Aşkolsn yaaHayi
ne gibi oyunlar misal?
Önden bilgi verince ben bir tırstım.
Evet arkadaşlar kadınların yıllardır beklediği yeni korunma yöntemini açıklıyoruz. Donları üclüyorsunuz, bildiğiniz tüm yöntemleri unutun.#dondahayatvar
Günahını aldım canım ya, gitmiş araştırma yapmış bizim içinBirkaç oyun alternatifi buldum, ilginizi çeken olur mu bakın bakalım.
* Alfabe oyunları.
Birincisinde belli bir harfi kullanmadan post yazmak gerekiyor. Bunda ya ortak harf belirlenebilir, ya biri bi harf belirleyip kendinden sonrakine verebilir.
İkincisinde yazılan mesajdaki her kelime, bir önceki kişinin mesajının son kelimesinin son harfiyle başlamak zorunda.
Üçüncüsünde biri bir cümle yazıyor, sonrakiler onun boş bıraktığı yerleri alfabenin devam eden harfleriyle başlayan dolduruyor. Örneğin "...'ya/ye gitmeden önce her zaman .... yerim. Böylece .... daha ... oluyor" gibi. Bunu harf kısıtı koymadan da yapabiliriz.
*İkileme oyunu
Herkes bir ikileme yazıyor ama kendisinden öncekinin yazdığı ikilemenin sonuyla.
Örneğin çay kahve-kahve sigara- sigara orga... pardon, sigara içki gibi.
İkileme değil çağrışım da olur.
*Tahmin oyunu
Seçtiğimiz biriyle veya bizden önce/sonra yazan kişiyle ilgili tahminde bulunup atıp tutabiliriz
*Hikaye oyunu
Seçtiğimiz birine veya bizden sonra yazan kişiye birkaç kelime verip bunlarla cümle/kısa hikaye yazmasını isteyebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?