Valla bilmiyordum. Ama baktıkça insanın tekrar izleyesi geliyor kabul ediyorum. Titrekliği gerçekten takdire şayan.
Bak ben gırgır severim
Bizim çocuklar 7-24 bizimle yalnız, o dediklerin için sizin gibi olmak ilazimBir sene bıkmadan dinledim ben bu şarkıyı neredeyse. Çok olayı dönüyordu sözlükte vaktinde. Eski bi geyik. Adam iyi poz veriyor yani saygı duydumdu
Tabi kahvaltılıkları saçar dökerseniz bi de gırgır faslı olur ardından. Seniiii...
Bi şey sorcam, böyle bir evliliğe neden çocuk?Bizim çocuklar 7-24 bizimle yalnız, o dediklerin için sizin gibi olmak ilazim
Çocuk yapınca tüm sorunlar ortadan kalkar dedilerBi şey sorcam, böyle bir evliliğe neden çocuk?
Akşama zeytin ayırıyoruz sabahtan, çocukları uyutuyoruz mutfakta kavramam iyidir yatak odasında aynı performansı alamıyorum alışmışım mutfağa, kavrarım, mübtelası olmuşuz mutfağa taşınmadan duramıyoruz, yastık attık yemek masasının üstüne demedin mi? Dedin.Bizim çocuklar 7-24 bizimle yalnız, o dediklerin için sizin gibi olmak ilazim
Ama elf gözlerim gördü bir kere. Tekrar ve tekrar ve tekrar gördü.
Yastığı da mı anlattım ben size, tüm sırlarımız ifşa olmuş aman TanrımAkşama zeytin ayırıyoruz sabahtan, çocukları uyutuyoruz mutfakta kavramam iyidir yatak odasında aynı performansı alamıyorum alışmışım mutfağa, kavrarım, mübtelası olmuşuz mutfağa taşınmadan duramıyoruz, yastık attık yemek masasının üstüne demedin mi? Dedin.
İnanmayan 1494 sayfa okusun.
Ama elf gözlerim gördü bir kere. Tekrar ve tekrar ve tekrar gördü.
Yastığı da mı anlattım ben size, tüm sırlarımız ifşa olmuş aman Tanrım
Bu akşam erken ayrılıyorum aranızdan Peripellalarımsağlıcakla kalın.
Ahahda keşke buna kocaman bir EVET diyebilseydim ama maalesef no no no.
Neyi?Yüzümüze vurmadan gideydiniz iyiydi
Ne terbiyesizliği ayol, konuyu anlamadım neyi yüzünüze vuruyorlar dedim? Daha önceden bişi mi dediniz baaaabında. Pis fesat.Terbiyesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?