Her kadının ve her erkeğin tarzıdır kırmızı gecelik. Bence sen fakesin.Tarzım değil be gülümkocam beni onlarla görse gidip direkt boşanma davası açabilir, bu benim karım değil diye
Ne basit ve kalıplaşmış düşüncelerHer kadının ve her erkeğin tarzıdır kırmızı gecelik. Bence sen fakesin.
Yatak odası mı? Ne basit ve kalıplaşmış düşünceler.Ne basit ve kalıplaşmış düşünceler
Herkesin yatak odasına kimse karışamaz hanımefendi kendinize gelin.
Ne basit ve kalıplaşmış düşünceler
+ salon koltuğu, mutfak tezgahı, duşakabin, bilimum halılar da demek istedin herhalde. Sana kesinlikle katılıyorum arkadaşım.Ne basit ve kalıplaşmış düşünceler
Mutfak tezgahı demeyeydin iyiydi+ salon koltuğu, mutfak tezgahı, duşakabin, bilimum halılar da demek istedin herhalde. Sana kesinlikle katılıyorum arkadaşım.
Bacılarrr ben geldim
Malesef çalıştımm malesef ve devam edicemm virüs beni hasta etmeden vurduEe odtülü neler yaptın bugün, anlat bakalım? Çalıştın mı derslerine ablası?
Yakışanda da güzel duruyor dermişim ahhfaGiymesinler abi nolur, gözümde canlandı ayy bi fenomen foto vardı neyse..
Misafir gelmeden önce koltukları sandalyeleri siliyorsanız bir şey demem.O yüzden en sağlıklı şey giyinmemek. Buna da bir şey demezsiniz herhalde.
Şu muGiymesinler abi nolur, gözümde canlandı ayy bi fenomen foto vardı neyse..
Umarım bu değildir hayal ettiğimden daha kötü
Kimsenin bize bunu yapmaya hakkı yok
Yakışanda da güzel duruyor dermişim ahhfa
Misafir gelmeden önce koltukları sandalyeleri siliyorsanız bir şey demem.
Ama donsuz gezmek güzeldir evet ahdhah
İşte olduğu kadar.Misafir gelmeden önce koltukları sandalyeleri siliyorsanız bir şey demem.
Canım ben bu arkadaşların evlerine gidersem minderimi yanımda götüreceğim, nerde ne olmus kim bilir.Yakışanda da güzel duruyor dermişim ahhfa
Misafir gelmeden önce koltukları sandalyeleri siliyorsanız bir şey demem.
O ne laaa? İlk defa gördüm ömrü hayatımda...Azis değil, başka. İyi hatırlattın bi Sentrope dinleyek:
Haydeey hoppağ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?