Ne çabuk tükettin biziHerkesin yatak odası hakkında bilgimiz var yabanda açılmış
Kız sizleri seviyorum ama yeni kan yok mu şöyle terbiyesiz bize yaraşır
O ne laaa? İlk defa gördüm ömrü hayatımda...
Gelen geldiği gibi gidiyor ne hikmetse, elinde olanlarla yetineceksin artıkHerkesin yatak odası hakkında bilgimiz var yabanda açılmış
Kız sizleri seviyorum ama yeni kan yok mu şöyle terbiyesiz bize yaraşır
Çok isterdim de benim bey izin vermiyor biliyor musun. Çok sevdiği için çok kıskanç. Hiç bir yere göndermiyor. O zaman bye.Siz benle takılın daha, arr kalmayacak arrr.
Bizim beylerimiz bizi sevmiyor mu?Çok isterdim de benim bey izin vermiyor biliyor musun. Çok sevdiği için çok kıskanç. Hiç bir yere göndermiyor. O zaman bye.
Beyim hoşlaşmaz böyle şeylerden, ondan gizli şeyler de yapamam o yüzden siz gidin ben burdayımSiz benle takılın daha, arr kalmayacak arrr.
Onu ben söylemeyeyim artık.Bizim beylerimiz bizi sevmiyor mu?
Sevmiyormus bende bugün öğrendim.Bizim beylerimiz bizi sevmiyor mu?
Arsız olmanız için gangstayla takılmanıza izin verıyor sizin beylerBizim beylerimiz bizi sevmiyor mu?
Sus kız, en kocacı, en ezik benim şuan. Yedirmem rolümü.Beyim hoşlaşmaz böyle şeylerden, insanı gizli şeyler de yapamam o yüzden siz gidin ben burdayım
Benim ne kadar kocacı olduğumu bilmeyen kalmadı bacım yedirmem sana kocacılığı, hiç boşuna uğraşmaSus kız, en kocacı, en ezik benim şuan. Yedirmem rolümü.
KızımBenim ne kadar kocacı olduğumu bilmeyene kalmadı bacım yedirmem sana,hiç boşuna uğraşma
KızımYokuspokus AZIS'le ufkumu açacakmış, hiç mi acıman yok. Az kenara çekil, bana da yer kalsın.
Tamam tamam ben zaten evliliğimi gözden geçirmeye karar verdim bu akşam..KızımYokuspokus AZIS'le ufkumu açacakmış, hiç mi acıman yok. Az kenara çekil, bana da yer kalsın.
Valla bilmiyordum. Ama baktıkça insanın tekrar izleyesi geliyor kabul ediyorum. Titrekliği gerçekten takdire şayan.Bilmiyor musunuz cidden? Az mı oynadım ben bu şarkıda aah ahh o duvarların bir dili olsa, elimde gırgır.. Neyse
Bak ben gırgır severimBilmiyor musunuz cidden? Az mı oynadım ben bu şarkıda aah ahh o duvarların bir dili olsa, elimde gırgır.. Neyse
En ezik benım benımm benım sevecek kocam yok düküm yokSus kız, en kocacı, en ezik benim şuan.Yedirmem rolümü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?