Coronasavar

O zaman ciddili de göndereyim. Eski şarkı ama ben yakın zamanlarda sardım, melodisi falan çok tatlı geliyor.

Yaani, düklüler bunu her gün zaten bize iletiyor. Biz ilerde daha cool bir sekilde iletiriz.

Umarim

Bence

Kimi kandiriyoruz beee, diyorum ya crazy cat lady olacam ben
Olmazsın, taş gibi kadınsın. Bir boşan, yeni düzenini kur, ondan sonra görürsün her şey güzel olacak. Dük beğeneceksin kendine.

Günaydın

Ayıpçı şeyi nereden bulak da ne yapak?
21 saat uykusuz kaldıktan sonra bilgisayarın karşısında bayılmışım.
Gece bir ara uyanıp kapatmışım sanırım ama emin değilim. Öyle bir uyumak :)

Günaydın. Ayıpçı şeyler ne bilmiyorum, bizim öyle şeylerle işimiz olmaz. Gayet net bir dürüstlükle sevişiyoruz. Lütfen iftira atmayın ayıpçı filan diye.

Dün enteresan bir şekilde evdeki herkes deliksiz uyudu. Küçük kızım 4 saatte bir ayağa dikilip kucak ya da meme ister. Baktım 7 saat geçmiş hala ses yok. Gidip dürttüm, bayıldın mı kızım kalksana ya diye. Neyse sütünü içti, uyudu yine. Uzun zamandır bu kadar çok uyumamıştım, 7:45'te kalktım, benim için rekor. Ama fena rüyalar gördüm. Rüyalarım genelde fenadır. Seksli değil. Seksli olsa fena demem. Neyse fena rüyalar görünce içime öküz oturmuş gibi kalkarım. Şuan birkaç öküzüm var. Dolayısıyla kendimi mutlu etmeye yönelik birkaç şey yapmam gerekiyor bugün. Aklımda biraz etamin işlemek var ama çocuklar izin verir mi bakacağım. Etamin demişken şunu da ben işlemiştim geçen sene:

Bugün spor yapacağım. Kısa bir metin işi geldi onu halledeceğim. Nohut pişireceğim. İşte günlük raporum böyle. Sizde ne var ne yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…