Deprem haberini az önce gördüm. Çok hissedildi mi? Biz Karadeniz kıyısına yakın oturuyoruz sayılır. İyi ki o sırada uyuyordum. Yoksa birkaç günlük uykusuzluğu garantilerdim. Kız kardeşin kaç yaşında ki?Saat 4 de uyuduk kız kardeşim ısrarla yatmadı deprem artı kovid korkusu bildiğin sandalyede uyudu üstüne battaniye attık
ben de ders çalışıcam birazdan
Biz istanbulda değiliz ama ondan önce deprem yaşamıştıkDeprem haberini az önce gördüm. Çok hissedildi mi? Biz Karadeniz kıyısına yakın oturuyoruz sayılır. İyi ki o sırada uyuyordum. Yoksa birkaç günlük uykusuzluğu garantilerdim. Kız kardeşin kaç yaşında ki?
Zamanında deprem olurken çadırdan dışarı kaçmış biriyim. =) İnsan panik anında mantığını yitirebiliyor. Bazıları daha soğukkanlı, bazıları değil. Bir de uyanık kalmayı istemenin hazırlıksız yakalanma korkusuyla ilgisi var. Kardeşini anlıyorum. =))Biz istanbulda değiliz ama ondan önce deprem yaşamıştık
17 hahahahhaah guldugume bakma hiç normal bulmuyorum neden dersen hadi uyanık kaldın abi deprem olurken evden çıkmazsın yoksa yine ölürsün
Altına etti diyebılırım
Panik atagı var şuan hastaneye de gidemeyiz aslında ondan korktuk açıkçasıZamanında deprem olurken çadırdan dışarı kaçmış biriyim. =) İnsan panik anında mantığını yitirebiliyor. Bazıları daha soğukkanlı, bazıları değil. Bir de uyanık kalmayı istemenin hazırlıksız yakalanma korkusuyla ilgisi var. Kardeşini anlıyorum. =))
Günaydın.Günaydınlar hanımlar.
=( Umarım bugün daha iyi hisseder. Televizyondan, haberlerden uzak kalsa bir süre aslında, en iyisi o. Kendini rahatlatacak şeylere yönelsin.Panik atagı var şuan hastaneye de gidemeyiz aslında ondan korktuk açıkçası
Günaydın.
=( Umarım bugün daha iyi hisseder. Televizyondan, haberlerden uzak kalsa bir süre aslında, en iyisi o. Kendini rahatlatacak şeylere yönelsin.
Günaydın. Ayıpçı şeyler ne bilmiyorum, bizim öyle şeylerle işimiz olmaz. Gayet net bir dürüstlükle sevişiyoruz. Lütfen iftira atmayın ayıpçı filan diye.
Dün enteresan bir şekilde evdeki herkes deliksiz uyudu. Küçük kızım 4 saatte bir ayağa dikilip kucak ya da meme ister. Baktım 7 saat geçmiş hala ses yok. Gidip dürttüm, bayıldın mı kızım kalksana ya diye. Neyse sütünü içti, uyudu yine. Uzun zamandır bu kadar çok uyumamıştım, 7:45'te kalktım, benim için rekor. Ama fena rüyalar gördüm. Rüyalarım genelde fenadır. Seksli değil. Seksli olsa fena demem. Neyse fena rüyalar görünce içime öküz oturmuş gibi kalkarım. Şuan birkaç öküzüm var. Dolayısıyla kendimi mutlu etmeye yönelik birkaç şey yapmam gerekiyor bugün. Aklımda biraz etamin işlemek var ama çocuklar izin verir mi bakacağım. Etamin demişken şunu da ben işlemiştim geçen sene:
Eki Görüntüle 2619530
Bugün spor yapacağım. Kısa bir metin işi geldi onu halledeceğim. Nohut pişireceğim. İşte günlük raporum böyle. Sizde ne var ne yok?
Günaydınlar efendim.
Dün akşam 9 da bayılarak uyuyakalmam neticesinde sabah, güneşi gülüşüme sığdırarak uyandım ve 3 senedir evde ilk defa kahvaltı hazırladım.
Enerjimi hor kullanıyorum, akşam saatlerinde yine nenelere bağlayıp ‘siyatiklerim azdı’ moduna geçeceğim herhalde.
Depremi okumadım, yaşayan herkese geçmiş olsun.
İç anadolu civarında ise benim uyurken daha doğrusu öbür tarafa gidip geldiğim halimle horlamam kaynaklı olabilir, sorry
İş yapmayan koca yoktur, yeterince carlamayan hatun vardırBunu bdv'deki hamarat kadinlar okumadigina sanslisin. Yoksa linç is loading olurdu
Ve o enerjinden biraz bana verebilseydin keske
Nohutu pişirdim, metin işini hallettim, evi süpürdüm. Yavruları doyurdum. Bir saat sonra eşimle sitenin parkına indireceğiz çocukları, sadece salıncak için. Büyük kızımın mutluluğunu görmeniz lazım. Eve salıncak lazım. Onu düşünüyorum şuan. Apartmanda yine tadilat var, matkap sesi kesilmiyor, matkap değil herhalde. Çok sinir oluyorum yaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?