Coronasavar

Saat 4 de uyuduk kız kardeşim ısrarla yatmadı deprem artı kovid korkusu bildiğin sandalyede uyudu üstüne battaniye attık

ben de ders çalışıcam birazdan
Deprem haberini az önce gördüm. Çok hissedildi mi? Biz Karadeniz kıyısına yakın oturuyoruz sayılır. İyi ki o sırada uyuyordum. Yoksa birkaç günlük uykusuzluğu garantilerdim. Kız kardeşin kaç yaşında ki?

Biz istanbulda değiliz ama ondan önce deprem yaşamıştık
17 hahahahhaah guldugume bakma hiç normal bulmuyorum neden dersen hadi uyanık kaldın abi deprem olurken evden çıkmazsın yoksa yine ölürsün
Altına etti diyebılırım

Zamanında deprem olurken çadırdan dışarı kaçmış biriyim. =) İnsan panik anında mantığını yitirebiliyor. Bazıları daha soğukkanlı, bazıları değil. Bir de uyanık kalmayı istemenin hazırlıksız yakalanma korkusuyla ilgisi var. Kardeşini anlıyorum. =))

Panik atagı var şuan hastaneye de gidemeyiz aslında ondan korktuk açıkçası

Ben ölüyorum. Dün gece yine uyuyamadim. Sonra kamerada kizimin tuhaf pozisyonda uyudugunu gördüm ve odaya girdigimde kaka kokusunu yogun oldugunu fark ettim.

Gece gece onun bezini degistir, istemiyorda kiz. Iste ancak saat 2de tekrar yatagimdaydi. Bu defa uyku girmedi gözüme.

Bügünkü hedefim zombie gibi takilmak yani. Dünki yemek duruyor daha, yani yemek yapmamda gereksiz. Esimde bügün home ofis yapiyor yani kiz bende. Iyikine kahve var, kahve iyidir, candir.

Günaydınn, biraz erken uyuyacağım deyince arkamdan neler söylenmiş öyle
Epeydir uykumu alarak uyanmamısım, birbirinin aynısı günlerden birini yaşayacak olmama rağmen pek bir enerjik ve mutluyum bugün.
Çocuklarla oynanan birkaç fasıl oyundan sonra kahvaltılarını hazırladım, sonra bizim kahvaltı, biraz ev toparlama, bugün tatlı yapacağım. Ağzı burnu düzgün olursa fotoğrafını atarım size
Gideyim de bebelerimi doyurayım.

Günaydınlar efendim.
Dün akşam 9 da bayılarak uyuyakalmam neticesinde sabah, güneşi gülüşüme sığdırarak uyandım ve 3 senedir evde ilk defa kahvaltı hazırladım.

Enerjimi hor kullanıyorum, akşam saatlerinde yine nenelere bağlayıp ‘siyatiklerim azdı’ moduna geçeceğim herhalde.
Depremi okumadım, yaşayan herkese geçmiş olsun.
İç anadolu civarında ise benim uyurken daha doğrusu öbür tarafa gidip geldiğim halimle horlamam kaynaklı olabilir, sorry

Bunu bdv'deki hamarat kadinlar okumadigina sanslisin. Yoksa linç is loading olurdu

Ve o enerjinden biraz bana verebilseydin keske

Bunu bdv'deki hamarat kadinlar okumadigina sanslisin. Yoksa linç is loading olurdu

Ve o enerjinden biraz bana verebilseydin keske
İş yapmayan koca yoktur, yeterince carlamayan hatun vardır

Keşke, seve seve verirdim.
Yakında bunu da bulacaklar inanıyorum, enerji kapsülleri lazım bize.
Çoğu zaman kendimi %2 şarjla ittire ittire bir şeyler yapmaya çalışır gibi hissediyorum, kasıyor beden

Nohutu pişirdim, metin işini hallettim, evi süpürdüm. Yavruları doyurdum. Bir saat sonra eşimle sitenin parkına indireceğiz çocukları, sadece salıncak için. Büyük kızımın mutluluğunu görmeniz lazım. Eve salıncak lazım. Onu düşünüyorum şuan. Apartmanda yine tadilat var, matkap sesi kesilmiyor, matkap değil herhalde. Çok sinir oluyorum yaaaa.

Günaydınlar erken kalktım bugün
çünkü erken yattım. Dersim vardı ama sabah babam anneannemin kırk yıllık inancını değiştirebilecek gibi bir konu hakkında sesli bir şekilde konuşmayı tercih edince derse katılamadım çünkü hala kulaklığım yok.

Bu ne hamaratlık ya
7.45'te kalktım ve tek yaptığım kahvaltı yapmak ve bulaşık makinesini boşaltmak.
Tam "Oha bugün yine hamaratlığım üstümde ve enerjim yerinde" diyordum ki yazdığını gördüm.
Yeterince dinlenip manikür yapabilecek miyim onu düşünüyorum şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…